قیمت طلا امروز




 شهیده بشری خامنه ای

 سایت تابناک / ۳ ساعت قبل

ناگفته‌های ۲۷ سال زندگی مشترک با شهیده بشری خامنه‌ای

داماد رهبر شهید انقلاب و همسر شهیده بشری خامنه ای گفت: حضور در مراسم بزرگداشت همسر شهیدم از نظر عاطفی برایم سخت بود.
 ناگفته‌های ۲۷ سال زندگی مشترک با شهیده بشری خامنه‌ای
به گزارش تابناک به نقل از ایسنا، حجت‌الاسلام و المسلمین محمدی گلپایگانی داماد رهبر شهید انقلاب و همسر شهیده بشری خامنه ای در مراسم بزرگداشت صبیه رهبر شهید که در دانشگاه شریف برگزار شد، گفت: پذیرفتن دعوت برای حضور در مراسم بزرگداشت همسرم کمی سخت بود و از نظر عاطفی محذوراتی داشتم.

وی با اشاره به اهمیت بزرگداشت شهدا اظهار داشت: این مراسم اگرچه به نام صبیه رهبر شهید است، اما بزرگداشت همه شهداست؛ چرا که بزرگداشت شهدا، بزرگداشت همه ارزش‌های اسلامی است. قبول حضور در این مراسم برایم سخت بود، چرا که هرگز در مخیله‌ام خطور نمی‌کرد در جلسه‌ای باشم که مربوط به شهادت همسرم باشد. اما از طرفی شهدا الگو هستند و همه ما لازم است از این الگوها استفاده کنیم. شهدا روشنگران راه حقیقت و اسلام هستند و بهتر دیدم برای همه ما و خصوصاً بانوان بزرگوار، خصوصیاتی را برای شناخت مختصری عرض کنم.

پرهیزکاری، انس با قرآن و عبادت؛ جلوه‌های معنوی زندگی شهید

گلپایگانی با تشریح ابعاد معنوی و اخلاقی همسرش گفت: همسر بزرگوار بنده فرد بسیار پرهیزکار و باتقوایی بود. حدود الهی و موازین شرعی را به شدت رعایت می‌کرد و نسبت به حلال و حرام حساسیت داشت. هرگز دروغ نمی‌گفت و بسیار مراقب زبانش بود و بارها به خود من گفت هرگز دروغ نمی‌گویم؛ چون اگر انسان بداند مسئله‌ای واقعیت ندارد و بیان کند، دروغ است. در زندگی مشترک یک دروغ از زبان ایشان نشنیدم. نسبت به غیبت و بدگویی حساسیت داشت و اگر کدورتی پیش می‌آمد، بدگویی نمی‌کرد.

وی افزود: ایشان نسبت به موازین شرعی حساسیت داشت و اگر اقدام خلاف شرعی بود، در ترک جلسه تردید نمی‌کرد. نسبت به اسراف بسیار حساس بود و در منزل دورریز نداشتیم و نسبت به لوازم منزل اهل تجملات و اسراف نبود؛ از این رو زندگی ایمانی را در خانه فراهم کرده بود. اگر میوه‌های نوبرانه بازار می‌رسید، خرید آن با قیمت‌های زیاد را اسراف می‌دانست.

داماد رهبر شهید با اشاره به تعهدات اجتماعی و مالی شهید تصریح کرد: نسبت به بیت‌المال و حق‌الناس حساس بود. در تصحیح برگه دانش‌آموزان به یک‌بار اکتفا نمی‌کرد. اگر در منطقه دفتر رهبری میوه‌ای چیده می‌شد، نمی‌خورد. واقعاً اهل عبادت و نمازهای مستحبی بود؛ نمازهای طولانی در سحر ماه رمضان را در همین ماه رمضان اخیر به یاد دارم. اهل روزه گرفتن در طول سال بود.

گلپایگانی درباره فضای معنوی حاکم بر خانه ایشان گفت: نکته قابل توجه این بود که فضای خانه با ایشان، فضای معنوی بود. مناسبت‌های مذهبی را یادآوری می‌کرد. با مفاتیح‌الجنان انس زیادی داشت و در شهادت‌ها و ولادت‌ها، زیارتنامه آن امام معصوم را می‌خواند. در خانه و در ماه‌های عزا پرچم و سیاهی می‌زد و فرزندان را به فرایض دینی تشویق می‌کرد. وقتی ماه رجب از راه می‌رسید، وضعیت خانه کاملاً تغییر می‌کرد. در این سه ماه عبادتش مضاعف می‌شد. جزو معدود کسانی بود که با پایان ماه رمضان ناراحت می‌شدند، ایشان بود. بنابراین در این سه ماه نسبت به عبادت بسیار کوشا بود.

وی با تأکید بر انس ویژه شهید با قرآن کریم اظهار داشت: نسبت به قرآن انس زیادی داشت و قرآن را خیلی تلاوت می‌کرد، طوری که رهبر شهید به فرزندان من می‌گفت مثل مادرتان قرآن بخوانید و در ماه رمضان سه بار قرآن را ختم می‌کرد. روز نهمی که شهید شدند، در نزدیکی ختم اول قرآن بود. سوره‌هایی که به آن علاقه داشت سوره ابراهیم و سوره مریم بود که آن‌ها را حفظ بود. در بسیاری موارد طرف صحبت‌های قرآنی رهبر شهید، بشری خانم بود چون انس ویژه‌ای با قرآن داشت. بنابراین از این جهت شخصیتی واقعاً قرآنی بود. گاهی که رهبر شهید هدایایی به عزیزانشان می‌دادند، به ایشان تفسیر هدیه می‌داد. تفسیر مجمع‌البیان و المیزان از جمله این هدایا بود.

ایثار و ازخودگذشتگی؛ خدمت عاشقانه به پدر و مدیریت خانه رهبری

گلپایگانی سپس به نقش خانوادگی و ایثارگری‌های شهید پرداخت و گفت: غیر از جهات معنوی و ایمانی، یک محور شخصیت ایشان خانه و خانواده بود. خب شخصیت باهوش و استعدادی داشت و اکتفا کرده بود به تدریس مختصر در مدرسه و به همین نسبت و به تدریج که فرزندان زیاد شدند، تدریس کم و کمتر شد و از این جهت ناراحتی‌ام ابراز نمی‌کرد. با اینکه یکی از رتبه‌های خوب کنکور را آورد، اما بانوی خانه بود. روحیه بسیار سازگاری داشت. خب زندگی ما از نظر مالی معمولی بود، ولی هیچ زمانی از نظر مالی حساسیتی روی این موضوع نداشت. بسیار اهل مدارا بود و به خانم‌های جوان توصیه می‌کرد.

وی ادامه داد: در خانه خیلی اهل کار و زحمت بود. چون توفیق داشتیم در طول ۱۱ سال اخیر در منزل رهبر شهید زندگی کنیم، ایشان به خاطر رهبری شهید، همه چیز را که مربوط به شخص خودش بود کنار گذاشت. امکان فعالیت داشت اما از فعالیت اجتماعی گذشت کرد و خود را وقف پدر و مادر کرد. ادعایی هم نداشت و هربار که رهبر شهید می‌گفتند کار شما زیاد است، می‌گفت کاری نکردم. امکان نداشت در دانشگاه و یا جایی خود را معرفی کند. در حرم امام رضا خادم حرم بود و در کفشداری حضور داشت و کسی هم نمی‌دانست چه شخصیتی است.

داماد رهبر شهید نقطه برجسته زندگی ایشان را ایثار و ازخودگذشتگی دانست و افزود: نکته برجسته زندگی ایشان ایثار و از خودگذشتگی بود و از بسیاری محافل دوستانه و از امکاناتی که همه اختیار دارند مثل موبایل گذشت کرد. بسیار اهل صله رحم بود و در میان خانواده محوریت داشت، اما از همه اینها به خاطر آقا گذشت کرد. بسیاری از آشنایان درک نمی‌کردند در چه شرایطی هست. در یک کلمه بگویم نسبت به پدرش «ام‌ابیها» بود؛ عاشقانه و بدون توقع به رهبر شهید خدمت می‌کرد. در کنار چهار بچه، مدیریت خانه رهبر شهید را هم داشت. اگر می‌خواست به خاطر ضرورت از خانه خارج شود، حتماً با فرزندان دیگر هماهنگ می‌کرد که رهبر شهید تنها نباشد و این فداکاری مزدی جز شهادت نداشت.

گلپایگانی در بخش پایانی سخنان خود به رابطه عاطفی عمیق رهبر شهید با دخترشان اشاره کرد و گفت: رهبری عزیز هم علاقه فوق‌العاده‌ای داشته و به ایشان احترام می‌گذاشت. رهبر شهید اصرار داشتند تا وقتی همسر بنده نیامده‌اند، غذا را شروع نمی‌کرد. نگاه همراه با عشق و محبت فوق‌العاده صمیمانه‌ای نسبت به بشری خانم داشت. یکی از موفقیت‌های بزرگ رهبر شهید ما، موفقیتشان در تربیت فرزندان بود. رهبر ما به صحیفه سجادیه علاقه خاصی داشتند و بد نیست بگویم دعای ۲۵ صحیفه که در خصوص فرزندان هست، التزام داشتند.

وی در پایان با اشاره به تحولات اخیر کشور و انتخاب رهبر جدید اظهار داشت: معتقدم دست خدا و اراده الهی بود انتخاب رهبر جدید ما و این به برکت صبوری و استقامت مردم ما بود. پرچم ما دشمنان را ناامید و مایوس کردند و مطمئنیم کشتی انقلاب به رهبری رهبر فرزانه پیش خواهد رفت. آنچه از بشری خانم مشاهده کردم و مختصرش را گفتم، چیزی که رهبری به عنوان سیاست کلی می‌فرمود، همسر بنده رعایت می‌کرد. تقیدی که در ایشان نسبت به التزام عملی به فرمایشات پدرش با اینکه رابطه صمیمی‌ای با رهبر شهید داشت، به این نکته هم توجه داشت که پدرش رهبر است و این تقید او را به این مقام رساند.

 







سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.