قیمت طلا امروز




 شورای اسلامی شهر وروستا

 خبرگزاری ایسکانیوز / ۳۲ ساعت قبل

مدیران شهرستانی اختیار ندارند/ مردم سرگردان بین ادارات

رئیس شورای شهرستان نجف‌آباد بر ضرورت افزایش اختیارات مدیران شهرستانی تأکید کرد و گفت: محدود بودن اختیارات این مدیران موجب شده است بسیاری از مسائل و مطالبات مردم برای تصمیم‌گیری به مرکز استان ارجاع شود.
 مدیران شهرستانی اختیار ندارند/ مردم سرگردان بین ادارات
به گزارش خبرنگار استانی ایسکانیوز از نجف‌آباد؛ اکبر نوروزی رئیس شورای شهرستان نجف‌آباد در اجلاس مشترک شورای اسلامی استان اصفهان و روسای شوراهای شهرستان‌های استان، با اشاره به اهمیت برگزاری این نشست اظهار کرد: چنین جلساتی فرصت مناسبی برای بیان مشکلات شهرستان‌ها، تبادل نظر و بررسی راهکارهای رفع مسائل موجود است.

وی با تبریک هفته وحدت، میلاد پیامبر اکرم (ص)، هفته دولت و روز کارمند افزود: بخش زیادی از موضوعاتی که در این نشست مطرح شد، مشکلات مشترک میان شهرستان‌های استان اصفهان است و پیش از این نیز در جلسات مختلف با حضور استاندار و معاونان استانداری مورد بررسی قرار گرفته است.

رئیس شورای شهرستان نجف‌آباد با اشاره به محدودیت اختیارات مدیران شهرستانی ادامه داد: در بسیاری از موارد، مدیر شهرستان امکان تصمیم‌گیری و حل مستقیم مشکل را ندارد و شهروندان پس از مراجعه به دستگاه مربوطه، در نهایت با ارجاع موضوع به مدیرکل در مرکز استان مواجه می‌شوند.

نوروزی خاطرنشان کرد: تداوم این روند موجب تمرکز بخش قابل توجهی از مسئولیت‌ها در سطح استان شده و مدیران شهرستانی را از امکان تصمیم‌گیری سریع و مؤثر برای حل مسائل منطقه خود محروم کرده است.

وی در ادامه به برخی مشکلات حوزه آموزش و پرورش اشاره کرد و گفت: در مواردی اعتبارات و امکانات اختصاص‌یافته به شهرستان‌ها در سطح وزارتخانه یا مرکز استان باقی می‌ماند و سهم شهرستان‌ها و روستاهای پیرامونی به شکل مطلوب تخصیص پیدا نمی‌کند. از این رو، تفویض اختیار بیشتر به مدیران شهرستانی باید به‌عنوان یک ضرورت مورد توجه قرار گیرد.

رئیس شورای شهرستان نجف‌آباد همچنین از نبود همکاری کافی میان برخی دستگاه‌های دولتی و مدیریت شهری انتقاد کرد و افزود: گاهی برای حل مسائل ساده‌ای مانند تأمین روشنایی یک خیابان نیز هماهنگی لازم میان دستگاه‌های مسئول وجود ندارد و شهرداری، با وجود محدودیت منابع مالی، ناچار به تأمین بخشی از هزینه‌ها می‌شود.

وی ادامه داد: اینکه شهرداری مجبور باشد برای تأمین لامپ و حتی هزینه تجهیزات مورد نیاز برای نصب آن اقدام کند، نشان‌دهنده ضعف در همکاری بین دستگاهی است و چنین مشکلاتی باید از طریق هماهنگی و تعامل میان مجموعه‌های اجرایی برطرف شود.

نوروزی یکی دیگر از مسائل شوراهای شهرستان و شورای اسلامی استان را نبود وضعیت مشخص در زمینه بودجه و اعتبارات دانست و اظهار کرد: اعضای شورای شهرستان با وجود مسئولیت‌هایی که بر عهده دارند، از منابع مالی و امکانات کافی برای انجام وظایف خود برخوردار نیستند.

وی افزود: در سال گذشته نیز مبلغ بسیار محدودی بابت فعالیت سالانه اعضای شورای شهرستان پرداخت شد؛ به‌گونه‌ای که تأمین هزینه‌های رفت‌وآمد اعضا برای حضور در جلسات نیز با دشواری همراه بود.

رئیس شورای شهرستان نجف‌آباد تأکید کرد: مشکلات مطرح‌شده محدود به نجف‌آباد نیست و بسیاری از شهرستان‌های استان با مسائل مشابهی مواجه هستند.

نوروزی ابراز امیدواری کرد با اتخاذ تصمیم‌های مناسب در سطح استان، زمینه افزایش اختیارات مدیران شهرستانی، تقویت جایگاه شوراها و تأمین منابع و امکانات مورد نیاز برای انجام وظایف آن‌ها فراهم شود.

وی در پایان از مسئولان استانی، اعضای شوراها و اصحاب رسانه برای حضور در این نشست و پیگیری مسائل شهرستان نجف‌آباد قدردانی کرد.

خبرنگار: محمد کازرونی

انتهای پیام/







جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - 28 August 2026
عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه
سایت خبرآنلاین

عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه

استالین پس از این ماجرا برای چند ماه دچار فروپاشی روانی شد؛ او هیچ دستوری صادر نکرد که این امر منجر به هرج‌ومرج در جبهه شد و تنها به پیشروی آلمان‌ها سرعت بخشید. او به ویلای (داچای) خود عقب‌نشینی کرد و سرانجام چند ژنرال شوروی به دیدارش آمدند.
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.