قیمت طلا امروز




 مدل های عجیب

 سایت رکنا / ۴۷ ساعت قبل

لپ‌ تاپ‌ ها از کنترل خارج شدند؛ گیمینگ‌ ها در ۸ ماه بیشتر از دو برابر گران شدند!

رکنا اقتصادی: قیمت لپ‌تاپ دیگر فقط بالا نرفته؛ بعضی مدل‌ها عملاً از دسترس خریدار ایرانی خارج شده‌اند. بررسی قیمت‌ها از دی تا مرداد نشان می‌دهد لپ‌تاپ‌های اقتصادی تا مرز ۶۰ میلیون تومان رسیده‌اند و مدل‌های گیمینگ جهش‌های عجیب‌تری داشته‌اند؛ به‌طوری‌که قیمت ASUS TUF A15 از حدود ۱۲۵ میلیون به ۲۷۲ میلیون تومان رسیده و بیش از دو برابر شده است. حالا خرید یک لپ‌تاپ معمولی برای خیلی‌ها تبدیل به یک تصمیم سنگین اقتصادی شده است.
 لپ‌ تاپ‌ ها از کنترل خارج شدند؛ گیمینگ‌ ها در ۸ ماه بیشتر از دو برابر گران شدند!
به گزارش رکنا، بررسی داده‌های قیمتی از دی تا مرداد نشان می‌دهد بازار لپ‌تاپ درگیر یک بازآرایی ساختاری در رفتار مصرف‌کننده بوده است. با توجه به رشد روزافزون نرخ ارز، کاهش قدرت خرید مردم، بازار لپ‌تاپ، لحظاتی تاریخی از سر می‌گذراند. در سطح نخست این بازار، نمونه‌های مثالی ما یعنی لپ‌تاپ‌های رده اقتصادی با پردازنده‌های پایه (Celeron)، بی‌صدا سنگر کم‌درآمدترین خریداران را تخلیه کردند. مدل Lenovo V۱۵ N۴۵۰۰ که در دی‌ماه با رقمی حدود ۲۹‌میلیون و ۳۰۰هزار تومان در دسترس بود، طی یک رالی صعودی و بی‌وقفه در مردادماه به کانال ۶۰‌میلیون تومان رسید.  در همین بخش اقتصادی، مدل Acer Aspire۳ نیز از ۳۴‌میلیون و ۲۰۰ هزار تومان در دی‌ماه به مرز ۶۰‌میلیون تومان در مرداد نزدیک شد.

به گزارش دنیای اقتصاد، حتی مدل‌های اندکی قدرتمندتر این بخش مانند Asus VivoBook X۱۵۰۴VA با پردازنده i۳، گام‌به‌گام از ۴۹‌میلیون و ۱۰۰هزار تومان در دی‌ماه فاصله گرفتند و در مرداد روی عدد ۸۹‌میلیون و ۸۰۰هزار تومان ایستادند تا رشد ۸۲.۸درصدی را ثبت کنند.

لپ‌تاپ‌های میان‌رده با پردازنده‌های  Core i۵، رفتاری منطقی‌تر اما همچنان پرفشار از خود نشان داد. مدل Lenovo IdeaPad Slim ۳ از ۷۱‌میلیون و ۳۰۰هزار تومان در دی‌ماه آغاز شد، در اردیبهشت‌ماه تحت‌تاثیر انتظارات تورمی رقم ۱۲۲‌میلیون‌تومانی را پشت‌سر گذاشت و پس از یک استراحت کوتاه‌مدت در تابستان، در مرداد روی ۱۲۰‌میلیون و ۹۰۰هزار تومان (رشد ۶۹.۵درصدی) تثبیت شد.

در همین حال، مدل ASUS Vivobook ۱۵ X۱۵۰۴VA با جهش از ۶۸‌میلیون و ۵۰۰هزار تومان به ۱۱۱‌میلیون و ۲۸۰هزار تومان در مرداد (رشد ۶۲.۴درصدی)، کمترین میزان نوسان نسبی را در کل بازار ثبت کرد.

 در نقطه مقابل، Acer Aspire ۵ A۱۵ با ثبت رفتاری سینوسی، از ۵۹‌میلیون و ۱۰۰هزار تومان به اوج ۱۲۵‌میلیون‌تومانی در تیرماه پرتاب شد و سپس در مرداد به ۱۰۸‌میلیون و ۷۰هزار تومان اصلاح خورد.

اما سهمگین‌ترین فوران قیمتی در بخش بالارده و گیمینگ رخ داد. مدل ASUS TUF A۱۵ رکورددار بی‌رقیب کل بازار شد.  دستگاهی که از ۱۲۵‌میلیون و ۵۰۰هزار تومان در دی‌ماه به ۲۷۲‌میلیون تومان در مرداد رسید تا نرخ رشد خیره‌کننده ۱۱۶.۷درصدی را بر جای بگذارد.

پرچمدار این رده، Lenovo Legion ۵ نیز با عبور از کانال ۱۹۷‌میلیون و ۴۵۰هزارتومانی در دی، در ایستگاه‌های تیر و مرداد روی عدد ۳۷۵‌میلیون تومان قفل شد (۸۹.۹درصد رشد). همچنین Acer Nitro V ۱۶ مسیر ۱۷۴‌میلیون‌تومانی را تا ۲۸۸‌میلیون و ۸۳۰هزار تومان پیمود.

لپ‌تاپ‌های بالارده همچن مک‌بوک پرو M۴ Max در دی‌ماه با عدد استثنایی ۴۴۹‌میلیون و ۸۰۰ هزار تومان وارد جدول بررسی شد و در فروردین‌ماه، زودتر از تمام کالاهای دیگر بازار، رقم ۵۵۱‌میلیون و ۴۷۰هزارتومانی را پشت سر گذاشت. اما در اردیبهشت وارد فاز اصلاح شد و به ۵۲۳‌میلیون و ۸۵۰هزار تومان عقب‌نشینی کرد و در مردادماه به  ۵۳۶‌میلیون و ۳۲۰هزار تومان رسید.

بازار لپ‌تاپ امروزه در پدیده‌ای پیچیده از رکود تورمی گرفتار شده است؛ شکافی قطبی‌شده که در یک سوی آن کف‌شکنی و جهش‌های دوبرابری مدل‌های پایه قرار دارد و در سوی دیگر، اشباع قیمتی در رده‌های سوپرلوکس.

وقوع دو جنگ و سپس محاصره اقتصادی تاثیر عمده‌ای بر بازار کالای دیجیتال گذاشته است. بدون اصلاح ساختاری در تخصیص ارز واردات و بازگشت قدرت خرید به دهک‌های میان‌درآمد، به گفته کارشناسان بازار دیجیتال تنها دو راه در پیش دارد: تعمیق بیشتر رکود و کوچ اجباری مصرف‌کنندگان به کالاهای دست‌دوم، یا تثبیت قیمت‌ها در ترازهایی که روزی دست‌نیافتنی به نظر می‌رسیدند. 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1242578

اخبار وبگردی را در اینجا بخوانید: فیلم/ ربات چینی رکورد 100 متر بولت را شکست مشاهده خبر خبر ویژه قیمت گوشی سامسونگ، شیائومی و آیفون امروز چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ مهم ترین اخبار اقتصادی در 24 ساعت گذشته







جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - 28 August 2026
عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه
سایت خبرآنلاین

عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه

استالین پس از این ماجرا برای چند ماه دچار فروپاشی روانی شد؛ او هیچ دستوری صادر نکرد که این امر منجر به هرج‌ومرج در جبهه شد و تنها به پیشروی آلمان‌ها سرعت بخشید. او به ویلای (داچای) خود عقب‌نشینی کرد و سرانجام چند ژنرال شوروی به دیدارش آمدند.
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.