قیمت طلا امروز




 مهدی تاجیک

 سایت ورزش ۳ / ۴ ساعت قبل

لایی زدن و کتک خوردن از احمدرضا عابدزاده!

مهدی تاجیک، بازیکن سابق پرسپولیس در دهه ۷۰، روایتی عجیب از عصبانیت شدید احمدرضا عابدزاده عنوان کرده است.
 لایی زدن و کتک خوردن از احمدرضا عابدزاده!
به گزارش "ورزش سه" در اواسط دهه ۷۰ چند بازیکن مانند مهدی تاجیک، ابراهیم صادقی، عبدالجلیل آزدم و یکی دو نفر دیگر از تیم نوجوانان پرسپولیس به تیم بزرگسال راه یافته و برای چند مسابقه در لیست این تیم قرار گرفتند. اما مهدی تاجیک و در ادامه بعد از سپری کردن خدمت سربازی، برای سال‌های متمادی در ترکیب پیکان بازی کرد و یکی از معدود بازیکنان تاریخ این تیم لقب گرفت که عضو باشگاه صدتایی‌ها شده است. مهدی تاجیک که ۱۲۱ بار برای پیکان بازی کرده، حالا در مصاحبه با ورزش سه یک خاطره عجیب و غیر قابل باور را نقل کرده است؛ روایت روزی که به در تمرینات به احمدرضت عابدزاده لایی زده و با واکنش تند و عجیب کاپیتان سابق پرسپولیس و تیم ملی ایران مواجه شده است. موضوعی که البته در دهه‌های گذشته چندان غیر قابل باور نبود و حتی همین اخیراً نیز یکی از ستاره‌های استقلالی تیم ملی در مورد برخورد مشابهی در تمرینات استقلال صحبت کرد. در ادامه روایت خود مهدی تاج تاجیک از عصبانیت شدید عابدزاده بعد از یک برخورد فوتبالی را خواهید شنید.

مهدی تاجیک در این رابطه گفت: "بله، این ماجرا مربوط به سال ۷۵ و اواخر دوره حضور استانکو در رختکن پرسپولیس است. در آن مقطع ما که در تیم جوانان پرسپولیس بازی می‌کردیم و گاهی نیز در تمرینات تیم بزرگسالان شرکت داشتیم و در کنار بازیکنان بزرگ این باشگاه تمرین می‌کردیم. یک روز و در یک مسابقه درون تیمی و تمرینی، من در موقعیت تک به تک صاحب توپ شدم و در مقابل احمدرضا عابدزاده قرار گرفتم. واقعاً نمی‌دانستم در آن لحظه چه کاری بکنم و شاید اعتماد به نفس لازم برای ضربه زدن را نداشتم. 

به همین علت توپ را جلو بردم و یک ضربه زدم که از بین پاهای احمدرضا عابدزاده رد شد و در ادامه توپ را تبدیل به گل کردم. بازی تمرینی بود و به همین علت من خوشحالی خاصی انجام ندادم، اما عابدزاده آنقدر عصبانی شد و جوری به تخته سینه من زد که من روی فنس کنار زمین ورزشگاه کارگران پرت شدم. ضربه عابدزاده خیلی محکم بود و من واقعاً چند متری پرت شدم. مجتبی محرمی، کاپیتان وقت پرسپولیس به سمت احمدرضا اومد و با حالت شوخی و جدی به او گفت که چرا چنین کاری می‌کنی؟ حالا یک بازی تمرینی بود و مهدی تاجیک نیز قصدی نداشته است. اما عابدزاده اهمیتی به حرف مجتبی نداد و ما در ادامه تمرینات را پیگیری کردیم. حتی وقتی در روزهای بعد هم وقتی عابدزاده را دیدم، هیچ واکنشی نشان نداد و البته این مسئله در همان جا تمام شد."

اما تاجیک در مورد عکس‌العمل خودش بعد از این رفتار احمدرضا عابدزاده گفت: "ما هرگز به خودمان اجازه نمی‌دادیم در مقابل بازیکنان بزرگ صحبتی بکنیم و من نیز سرم را پایین انداختم و هیچ واکنشی نشان ندادم. الان هم اگر به عقب بازگردم، همین رفتار را تکرار می‌کنم. در آن مقطع بازیکنان بزرگ فراوانی در پرسپولیس حضور داشتند که همه ملی‌پوش بودند و ما احترام زیادی برای آنها قائل بودیم. من حتی یک کلمه هم حرف نزدم و سرم را بالا نیاوردم. به هر حال عابدزاده محبوب‌ترین بازیکن پرسپولیس و کاپیتان تیم ملی بود و احترام او برای همه ما واجب بود. من هم سرم رو پایین انداختم و به کارم در تمرینات ادامه دادم."

مهدی تاجیک در مورد سرنوشت خود در پرسپولیس گفت: "ما بازیکنانی بودیم که در آن مقطع عملکرد خوبی از خود ارائه دادیم و حتی به تیم بزرگسال نیز رسیدیم. اما همه مجبور شدیم به خدمت سربازی برویم و خیلی از بازیکنان نیز از مسیر خود در فوتبال فاصله گرفتند. شاید فقط من، محسن بیاتی نیا، حسین پاشایی، عبدالجلیل آزدم و ابراهیم صادقی و یکی دو نفر دیگر فوتبال خود را ادامه بدیم. من مجبور شدم به تیم مقاومت بروم و خدمت سربازی خود را آنجا بگذرانم. در ادامه نیز موقعیت حضور در باشگاه پیکان برای من ایجاد شد و من فصول زیادی برای این تیم بازی کردم. 

یادم هست یک بار قرار بود به استقلال بروم و امیر قلعه‌نویی خواهان حضور من در ترکیب تیمش شده بود. اما حتی من قرارداد داخلی به ارزش ۱۲ میلیون تومان نیز امضا کردم و همه چیز آماده حضورم در ترکیب استقلال بود. اما در همان مقطع باشگاه پیکان یک پیشنهاد ۳۵ میلیونی به من داد و من ترجیح دادم به خاطر دریافت دستمزد بیشتر، راهی پیکان شوم. همچنین در همان سال‌ها نیز بار دیگر پرسپولیس برای جذب من اقدام کرد، اما من از شرایط خود در باشگاه پیکان رضایت داشتم و به همین علت تصمیم گرفتم در این تیم بمانم. گرچه بازی کردن در تیمی مثل پرسپولیس افتخار بزرگی است، اما من از دوران ورزشی خودم رضایت دارم و اگر به عقب باز گردم هم همین تصمیم را خواهم گرفت."

مهدی تاجیک در مورد شایعه اولویت بازیکنان بزرگ پرسپولیس در مورد دوش گرفتن بعد از تمرینات نیز گفت: "بله این مسئله شایعه نیست و واقعیت داشت. یک دوش مخصوص آقا مجتبی محرمی بود و دیگری مخصوص احمدرضا عابدزاده و ما همه باید منتظر می‌ماندیم تا کار بازیکنان ارشد تیم تمام شود و بعد دوش بگیریم. حتی یادم هست یک بار فکر می‌کنم اگر اشتباه نکنم عبدالجلیل آزدم به سر خود شامپو زده بود و غرق در کف بود، اما آقای عابدزاده او را در همان وضعیت از زیر دوش بیرون کرده و به او تاکید کرد که ابتدا باید بازیکنان بزرگ تیم دوش بگیرند و بعد نوبت جوانان می‌رسد. ما نیز این مسئله را قبول داشتیم و همیشه سعی می‌کردیم رعایت حال بازیکنان ارشد تیم را بکنیم. این موضوع هرگز دیگر تکرار نشده و ما همیشه حواس‌مان جمع بود که احترام بازیکنان بزرگ‌تر را نگه داریم."

مهدی تاجیک در پایان در مورد وضعیت فعلی پرسپولیس گفت: "به نظر من مهدی تارتار گزینه مناسبی برای پرسپولیس است. او سال‌های زیادی در لیگ برتر تجربه مربیگری داشته و ما باید به مربیان ایرانی اعتماد کنیم. پرسپولیس در دو مسابقه اول خود نمایش بسیار خوبی داشت و در مقابل تراکتور نیز بدشانس بود که در لحظات پایانی شکست خورد. اما این اتفاق برای هر تیمی رخ می‌دهد و تازه هفته سوم است. به نظر من هواداران پرسپولیس و مدیریت این باشگاه باید از مهدی تارتار حمایت کنند و مطمئن باشید پرسپولیس در پایان فصل با او نتایج خوبی می‌گیرد.







چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.