قیمت طلا امروز




 مهدی وفایی

 سایت انصاف نیوز / ۴ روز قبل / ۱۴۰۵/۰۵/۲۸

ظرفیت بودجه‌ای ورزش همدان چقدر است؟ | انصاف نیوز

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی همدان با اشاره به ظرفیت ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومانی اعتبارات فرهنگی و ورزشی شهرداری‌ها، اختصاص یک‌سوم این منابع را معادل بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای توسعه ورزش استان دانست.
 ظرفیت بودجه‌ای ورزش همدان چقدر است؟ |  انصاف نیوز
رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی همدان با اشاره به ظرفیت ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومانی اعتبارات فرهنگی و ورزشی شهرداری‌ها، اختصاص یک‌سوم این منابع را معادل بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان برای توسعه ورزش استان دانست.

به گزارش سایت عصر همدان، سیدمهدی وفایی اظهار کرد: همه رشته‌های ورزشی باید به یک اندازه مورد توجه قرار گیرند و نباید یک رشته را به دلیل تعداد ورزشکاران یا نوع فعالیت، مهم‌تر از رشته دیگری دانست.

وی افزود: برخی رشته‌ها با هدف قهرمانی و کسب مدال‌های ملی، آسیایی، جهانی و المپیکی فعالیت می‌کنند و برخی دیگر نقش مهمی در حل مسائل اجتماعی دارند؛ بنابراین هر رشته متناسب با مأموریت خود دارای اهمیت است و باید از ظرفیت همه هیأت‌ها استفاده شود.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی همدان با تأکید بر اینکه موفقیت یک هیأت ورزشی ارتباطی با دولتی یا غیردولتی بودن رئیس آن ندارد، گفت: مدیری که برای هیأت خود وقت می‌گذارد، ورزشکاران را منسجم می‌کند و از نیروهای توانمند بهره می‌گیرد، باید مورد حمایت قرار گیرد؛ چراکه مدیریت مؤثر مهم‌تر از عنوان و جایگاه اداری افراد است.

او با اشاره به روند توسعه این رشته در استان تصریح کرد: کاراته همدان در سال‌های گذشته با استفاده از ظرفیت استادان، مربیان، داوران و ورزشکاران توانمند رشد کرده و امروز در زمره برترین هیأت‌های ورزشی استان قرار دارد.

وفایی ادامه داد: استادانی همچون واثقی، زیوری و ملتی و مجموعه مربیان و فعالان کاراته استان نقش مهمی در این موفقیت داشته‌اند و این دستاورد حاصل کار جمعی خانواده کاراته است.

وی با اشاره به محدودیت امکانات هیأت کاراته اظهار کرد: خانه کاراته همدان از فرسوده‌ترین سالن‌های ورزشی استان و مربوط به پیش از انقلاب است، اما با مدیریت منابع و استفاده از ظرفیت‌های داخلی، این هیأت توانسته است برنامه‌های بزرگی را اجرا کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی همدان افزود: برگزاری مسابقاتی با حضور حدود چهار هزار و ۳۰۰ نفر از جمله رویدادهایی بود که با مدیریت و تأمین منابع مورد نیاز انجام شد. همچنین هیأت کاراته با استفاده از درآمدهای خود و جذب اسپانسر، یک دستگاه مینی‌بوس به ارزش حدود ۶ میلیارد تومان خریداری کرده است.

همدان ظرفیت میزبانی مسابقات ملی را دارد

وی با اشاره به ظرفیت بالای استان برای برگزاری رقابت‌های ملی گفت: هیأت‌های ورزشی همدان توانمندی لازم برای میزبانی مسابقات قهرمانی کشور و انتخابی تیم ملی را دارند و در حوزه کاراته نیز از زمان آغاز مسئولیت وی، هر سال یک میزبانی ملی در استان برگزار شده است.

وفایی با بیان اینکه ورزشکاران و تیم‌های شرکت‌کننده از کیفیت میزبانی همدان رضایت دارند، افزود: این ظرفیت باید به شکل جدی مورد استفاده قرار گیرد و همدان می‌تواند به یکی از قطب‌های میزبانی مسابقات ورزشی کشور تبدیل شود.

او کمبود خوابگاه را یکی از موانع توسعه میزبانی‌های ورزشی عنوان کرد و گفت: در حال حاضر ظرفیت خوابگاهی دانشگاه آزاد محدود است و همزمانی مسابقات رشته‌های مختلف، امکان استفاده مستمر از آن را کاهش می‌دهد؛ بنابراین تجهیز خوابگاه مجموعه شهید سلیمانی با ظرفیت حداقل ۵۰۰ نفر می‌تواند مشکل مهمی از این حوزه را برطرف کند.

رئیس سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی همدان همچنین با اشاره به ظرفیت قانونی شهرداری‌ها برای حمایت از ورزش اظهار کرد: بر اساس ماده ۸۰ قانون شهرداری‌ها، پنج درصد از اعتبارات بودجه شهرداری‌ها به فعالیت‌های فرهنگی و ورزشی اختصاص می‌یابد که با توجه به ظرفیت حدود ۶۰۰ تا ۷۰۰ میلیارد تومانی این بخش در شهرداری‌های استان، اختصاص بخشی از این منابع به ورزش می‌تواند بیش از ۲۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه ورزش استان ایجاد کند.

او تأکید کرد: اگر منابع مالی مناسب در اختیار هیأت‌های ورزشی قرار گیرد، بسیاری از رشته‌های استان توان پرورش قهرمانان ملی، آسیایی، جهانی و المپیکی را دارند. ورزشکاران همدان به دلیل شرایط اقلیمی و استعدادهای موجود، از ظرفیت بالایی برخوردارند و با فراهم شدن امکانات مناسب می‌توانند در سطح جهانی بدرخشند.

وفایی همچنین مجموعه ورزشی پارالمپیک را یکی از مطالبات جدی استان دانست و گفت: طی سه تا چهار سال گذشته برای این مجموعه اعتبار پیش‌بینی شده و برای خارج کردن زمین مورد نظر از فرآیند مولدسازی نیز پیگیری‌هایی در وزارت امور اقتصادی و دارایی انجام شده است.

او با درخواست از اداره‌کل ورزش و جوانان استان برای برگزاری مسابقه معماری این مجموعه خاطرنشان کرد: طراحی مجموعه پارالمپیک باید به شکلی انجام شود که بتواند به یک برند ملی و حتی بین‌المللی تبدیل شود و برگزاری مسابقه معماری می‌تواند به تحقق این هدف کمک کند.

انتهای پیام




دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.