قیمت طلا امروز




 ثبات اقتصادی کشور

 سایت اقتصادنیوز / ۱۵ ساعت قبل

همتی: کشور از مرز ابرتورم عبور کرد/ بر اساس آخرین گزارش‌ها روند صعودی تورم مهار شده/ ثبات نسبی به اقتصاد بازگشت

اقتصادنیوز: رئیس بانک مرکزی گفت: علی‌رغم تمام فشارهای سنگین و ائتلاف‌های خصمانه‌ای که در حوزه اقتصادی بر کشور تحمیل شده، با مدیریت دقیق موفق شدیم از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۷.۲ میلیارد دلار ارز برای تأمین نیازهای کشور تخصیص و تأمین کنیم.
 همتی: کشور از مرز ابرتورم عبور کرد/ بر اساس آخرین گزارش‌ها روند صعودی تورم مهار شده/ ثبات نسبی به اقتصاد بازگشت
به گزارش اقتصادنیوز به نقل از ایسنا، عبدالناصر همتی پنجشنبه ۵ شهریور در نشست تخصصی شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی استان خوزستان، با اشاره به سفر فشرده خود به مناطق مختلف استان و بازدید از واحدهای صنعتی و تولیدی اظهار داشت: در جریان بازدید از واحدهای تولیدی خوزستان، تلاش و پویایی شگرفی را در میدان کار و تولید مشاهده کردم که اطمینان کامل داد تلاش‌های دشمن در این جنگ اقتصادی همه‌جانبه ناکام مانده است و آمریکا هرگز به اهداف خود نخواهد رسید. خبر مرتبط عبدالناصر همتی: در شرایط بسیار سختی به سر می‌بریم اما ... | ارز مورد نیاز کالاهای اساسی و دارو را تامین می‌کنیم | صحبت کردن درباره مشکلات سیاه‌نمایی نیست

اقتصادنیوز: رییس کل بانک مرکزی با مرور تجربه دوره گذشته ریاست‌جمهوری ترامپ و با اشاره به اظهارات روزهای گذشته او درباره تشدید فشار بر ایران گفت: آنها هرکاری می‌توانستند تا امروز انجام داده‌اند و ادعاهای اخیر، محدودیت و فشارهای تازه ای ندارد که ما را به فروپاشی برساند.

وی با تأکید بر پایداری در برابر جنگ روانی و تلاش آمریکا برای تحریک انتظارات تورمی گفت: در این جنگ تورم که دشمن به راه انداخته، موفق شدیم با مدیریت دقیق، کشور را از مرز ابرتورم عبور دهیم؛ اگرچه این موفقیت نباید ما را از ضرورت تأمین نقدینگی بخش‌های مولد غافل کند، بلکه هدف ما برقراری تعادلی پایدار میان کنترل تورم و تداوم پویایی تولید است. اولویت‌دهی به صنایع کوچک و متوسط برای جهش اشتغال‌آفرینی

رئیس‌کل بانک مرکزی در تشریح مصوبه جدید هیئت عالی بانک مرکزی پیرامون هدایت اعتباری هدفمند اعلام کرد: در آخرین جلسه هیئت عالی بانک مرکزی مصوبه‌ای بسیار کلیدی به تصویب رسید که بر اساس آن، تمام تمرکز و اولویت شبکه بانکی کشور در حوزه اشتغال‌آفرینی و احیای تولید، باید بر روی واحدهای کوچک و متوسط (SMEs) قرار بگیرد.

همتی با تأکید بر مصوبه اخیر هیئت عالی این بانک مبنی بر تمرکز ویژه روی بنگاه‌های کوچک و متوسط برای احیای تولید و اشتغال‌آفرینی گفت: تخصیص تسهیلات کلان به چند واحد بزرگ که سرمایه زیادی می‌برند اما اشتغال پایدار چندانی ایجاد نمی‌کنند، اولویت بانک مرکزی نیست و منابع مالی باید عادلانه به سمت صنایع کوچک هدایت شود.

وی در تبیین چرایی این اولویت‌گذاری استراتژیک افزود: واگذاری ارقام بسیار کلان و سنگین تسهیلات به تعداد محدودی از هلدینگ‌ها یا ابرصنایع بزرگ، لزوماً به ایجاد اشتغال متناسب منجر نمی‌شود؛ در حالی که اختصاص همین منابع مالی به ۲۰ یا ۳۰ واحد صنعتی کوچک و متوسط می‌تواند حجم به مراتب بیشتری از اشتغال پایدار و پویایی اقتصادی را برای جوانان بومی منطقه ایجاد کند. هشدار به بانک‌ها درباره عدم انتقال حساب‌های صنایع بزرگ به خوزستان

رئیس‌کل بانک مرکزی، مطالبه استاندار و فعالان اقتصادی خوزستان در خصوص لزوم انتقال حساب‌های بانکی صنایع بزرگ به درون استان را کاملاً منطقی و درست توصیف کرد و گفت: اصلاً معنایی ندارد شرکتی که تمام زیرساخت‌ها، امکانات، زمین‌ها و آسیب‌های ناشی از آلایندگی آن متوجه مردم خوزستان است، منابع مالی و گردش حساب‌های خود را به تهران منتقل کند و بانک‌های پایتخت از این ظرفیت بهره‌مند شوند.

همتی با اشاره به قوانین حمایتی در این حوزه تأکید کرد: بانک مرکزی در دوره گذشته بخشنامه‌ای صادر و ابلاغ کرده است که بر اساس آن، شرکت‌های بزرگ فعال در استان‌ها مکلفند حداقل ۵۰ درصد از کل منابع و حساب‌های خود را در داخل شعب استانی متمرکز و مصرف کنند؛ بنابراین اگر تاکنون این بخشنامه به طور کامل در خوزستان اجرایی نشده باشد، یک تخلف محرز بانکی است و بانک مرکزی قطعاً با بانک‌های متخلف برخورد انضباطی جدی خواهد کرد. بازطراحی فرمول اختیارات شعب استانی متناسب با تورم سنواتی

رئیس‌کل بانک مرکزی در خصوص مطالبه افزایش اختیارات شعب استانی در اعطای تسهیلات و ممانعت از ارسال پرونده‌ها به مرکز اظهار داشت: بررسی فرآیندهای تسهیلات‌دهی نشان می‌دهد شعب استانی بانک‌ها به دلیل نزدیکی به بازار و متقاضیان، پتانسیل خوبی برای تصمیم‌گیری دارند.

وی با ارائه راهکار کارشناسی در این زمینه تصریح کرد: بانک مرکزی آماده است شیوه جدیدی را طراحی کند که در قالب آن، سقف اختیارات شعب استانی بانک‌ها متناسب با نرخ تورم سال‌های اخیر به طور منطقی و چشمگیری افزایش یابد؛ به شرط آنکه مدیران استانی نیز مسئولیت پاسخگویی و بازپرداخت به‌موقع تسهیلات را به صورت تضامنی پذیرا باشند تا ریسک معوقات کنترل شود. تأمین ۱۷.۲ میلیارد دلار ارز برای کالاهای اساسی و دارو

همتی با تشریح آخرین اقدامات بانک مرکزی در حوزه بازار ارز و پاسخ به دغدغه تجار خوزستانی گفت: علی‌رغم تمام فشارهای سنگین و ائتلاف‌های خصمانه‌ای که در حوزه اقتصادی بر کشور تحمیل شده، با مدیریت دقیق موفق شدیم از ابتدای سال جاری تاکنون بیش از ۱۷.۲ میلیارد دلار ارز برای تأمین نیازهای کشور تخصیص و تأمین کنیم.

وی با تبیین سیاست تفکیک وظایف حاکمیتی در حوزه ارزی خاطرنشان کرد: بانک مرکزی شخصاً هیچ دخالتی در تعیین اولویت تخصیص ارز به کالاها یا کارخانه‌ها ندارد؛ این اولویت‌بندی‌های تخصصی تماماً توسط وزارت صنعت، معدن و تجارت و وزارت جهاد کشاورزی انجام می‌شود و بانک مرکزی بلافاصله پس از اعلام نظر این وزارتخانه‌ها، وظیفه کارسازی و تأمین ارز مربوطه را طبق نوبت انجام می‌دهد. مهار شجاعانه تورم و خروج موفق کشور از مرز ابرتورم

رئیس‌کل بانک مرکزی در بخش دیگری از صحبت‌های خود به تشریح سیاست‌های کلان پولی کشور پرداخت و یادآور شد: چند ماه گذشته به دلیل انباشت ناترازی‌ها و شوک‌های روانی، کشور به شدت در معرض خطر ورود به دالان ابرتورم فزاینده و سقوط ارزش پول ملی قرار داشت.

همتی با ابراز خرسندی از نتایج اعمال کنترل‌های مقداری ترازنامه بانک‌ها افزود: خوشبختانه بانک مرکزی با ایستادگی بر روی انضباط مالی و کنترل شدید خلق پول بانک‌ها توانست ثبات نسبی را برقرار سازد؛ به طوری که بر اساس آخرین گزارش‌ها، روند صعودی تورم مهار شده و تورم ماه گذشته کاهشی شده است.

همچنین بخوانید همتی: فعلا ابرتورم رخ نداده و روند تورم کنترل شده است یک کارشناس بانکی: استفاده از منابع بانک مرکزی در شرایط جنگی اجتناب ناپذیر است/ بدون اصلاح سیاست‌های کلان، بانک مرکزی به تنهایی قادر به مهار تورم نیست ترمز تورم کشیده شد؟/ همتی: نرخ تورم تیر نسبت به خرداد نصف شده است پیام سه نرخ‌ کلیدی در اقتصاد ایران







جمعه ۶ شهریور ۱۴۰۵ - 28 August 2026
عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه
سایت خبرآنلاین

عکسی غیرمجاز از استالین در آستانه یک فاجعه

استالین پس از این ماجرا برای چند ماه دچار فروپاشی روانی شد؛ او هیچ دستوری صادر نکرد که این امر منجر به هرج‌ومرج در جبهه شد و تنها به پیشروی آلمان‌ها سرعت بخشید. او به ویلای (داچای) خود عقب‌نشینی کرد و سرانجام چند ژنرال شوروی به دیدارش آمدند.
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.