قیمت طلا امروز




 حملات رژیم صهیونیستی

 خبرگزاری تسنیم / ۲ ساعت قبل

یورش گسترده نظامیان صهیونیست به 20 منطقه در کرانه باختری - تسنیم

نظامیان صهیونیست بامداد امروز در حملات گسترده در کرانه باختری به 20 منطقه یورش بردند.
 یورش گسترده نظامیان صهیونیست به 20 منطقه در کرانه باختری - تسنیم
بین الملل

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، نظامیان رژیم صهیونیستی بامداد امروز، دوشنبه، در حملاتی هماهنگ و گسترده، ده‌ها منطقه در شهرها و روستاهای کرانه باختری را هدف یورش قرار دادند و طی آن دست‌کم چهار فلسطینی را بازداشت کردند، این حملات همزمان در استان‌های الخلیل، بیت‌لحم، جنین، نابلس، طولکرم، طوباس، رام‌الله و قلقیلیه اجرا شد.

گزارش‌ها حاکی است که در الخلیل، نظامیان رژیم اشغالگر وارد منطقه «خله حاضور» شدند و یک جوان فلسطینی را بازداشت کردند. قصره؛ کانون جدید تنش در کرانه باختری با محاصره 15روزه

در استان بیت‌لحم، یورش‌ها به روستای «حوسان»، منطقه «جبل الموالح» در خود شهر بیت‌لحم و اردوگاه «عایده» متمرکز بود. نظامیان رژیم اشغالگر در جبل الموالح یک منزل را تفتیش کردند، همچنین «ضیاء علی حمدان» در روستای «الشواوره» در شرق بیت‌لحم، پس از هجوم نظامیان به منزلش، بازداشت شد.

در استان جنین، روستاها و شهرک‌های «برطعه» (جنوب غرب جنین)، «یعبد»، «عرابه»، «میثلون» و «جبع» هدف یورش قرار گرفتند. در میثلون، نظامیان یک خانه را بازرسی کردند و در جبع، یک جوان فلسطینی را پس از ورود به منزلش بازداشت کردند.

در نابلس، نظامیان اشغالگر از سمت شهرک صهیونیست‌نشین «آلون موریه» وارد بخش شرقی شهر شدند و همزمان گروه دیگری از ایست‌بازرسی «بیت فوریک» به نابلس نفوذ کردند. روستاهای «سالم» و «عزموط» در شرق نابلس و شهرک «زیتا جماعین» در جنوب این استان نیز زیر یورش رفت و در سالم یک منزل مورد بازرسی قرار گرفت، همزمان گروهی از شهرک‌نشینان صهیونیست به روستای «عورتا» در جنوب شرق نابلس تعرض کردند.

در طولکرم، نظامیان رژیم صهیونیستی به شهرک «دیر الغصون» در شمال شهر و منطقه «اکتابا» در شرق طولکرم یورش بردند و «عبدالله کنعان» را از خانه‌اش در اکتابا بازداشت کردند.

در طوباس، منطقه «الفارعه» در جنوب این شهر هدف یورش قرار گرفت. منابع محلی گزارش دادند که در رام‌الله، اردوگاه «الجلزون» در شمال و روستای «المغیر» در شمال شرق این شهر مورد هجوم قرار گرفت و نظامیان ورودی غربی المغیر را بستند و تردد خودروها را متوقف کردند.

شبکه القدس الاخباریه گزارش داد که در قلقیلیه نیز شهرک «عزون» در شرق این استان هدف یورش نظامیان قرار گرفت. گزارش‌های محلی حاکی است که این موج جدید بازداشت‌ها در پی تنش‌های اخیر در کرانه باختری تشدید شده است و ارتش اشغالگر رژیم صهیونیستی مدعی است که به‌دنبال عناصر «فعال» در مناطق مختلف است.

حملات نظامیان رژیم صهیونیستی به کرانه باختری طی ماه‌های اخیر به‌ویژه پس از آغاز جنگ غزه، شدت یافته است. روزانه ده‌ها نفر در یورش‌های شبانه بازداشت می‌شوند و ارتش اشغالگر با استناد به «اقدامات پیشگیرانه» در شهرها و روستاهای فلسطینی حضور نظامی خود را افزایش داده است.

شهرک‌نشینان صهیونیست نیز همزمان با حمایت نظامیان رژیم اشغالگر صهیونیستی، اقدام به تعرض به روستاهای فلسطینی و تخریب اموال شهروندان فلسطینی می‌کنند. سازمان‌های حقوق بشر این حملات را نقض حقوق بین‌الملل می‌دانند.

انتهای پیام/+  







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.