قیمت طلا امروز




 شاخص کل سهام

 سایت تجارت نیوز / ۱۰ ساعت قبل

پایان بورس امروز یکشنبه 1 شهریور 1405 / تقابل عرضه و تقاضا در قله 6 میلیونی + جدول

بورس پس از عبور از قله 6 میلیون واحدی شاخص کل با افزایش عرضه و شناسایی سود در معاملات امروز مواجه شد؛ در میانه معاملات امروز رنج منفی شکل گرفت و تعداد نمادهای مثبت به 56 درصد رسید. با این حال، در نیمه دوم معاملات دوباره قدرت خریداران افزایش یافت و شاخص کل با رشد اندک، کانال 6 میلیونی را حفظ کرد.
 پایان بورس امروز یکشنبه 1 شهریور 1405 / تقابل عرضه و تقاضا در قله 6 میلیونی + جدول
به گزارش تجارت نیوز، بورس تهران امروز در شرایطی معاملات خود را آغاز کرد که شاخص کل پس از رکوردشکنی روز گذشته، همچنان در محدوده 6 میلیون واحد قرار داشت. در ابتدای بازار، نقشه معاملات سبزپوش بود، اما رفته رفته برخی معامله‌گران به سمت شناسایی سود و نقد کردن بخشی از دارایی‌ها ترغیب شدند.

 

در ادامه، فشار عرضه افزایش یافت و در نیمه دوم معاملات رنج منفی در بخش قابل توجهی از نمادها شکل گرفت. با این حال، در دقایق پایانی تقاضا دوباره تقویت شد و بخشی از فشار فروش جمع‌آوری شد. در نهایت 56 درصد نمادهای بازار مثبت ماندند؛ یعنی با وجود افزایش عرضه نسبت به روز گذشته، بیشتر از نیمی از بازار همچنان در محدوده سبز به کار خود پایان داد.

شاخص کل بورس با رشد 8 هزار و 292 واحدی معادل 0.14 درصد در سطح 6 میلیون و 69 هزار و 888 واحد ایستاد و به این ترتیب کانال 6 میلیون واحدی را تثبیت کرد. شاخص کل هم‌وزن عملکرد بهتری داشت و با افزایش 12 هزار و 611 واحدی معادل 0.73 درصد به ارتفاع یک میلیون و 730 هزار و 272 واحد رسید. جدال نزدیک خریداران و فروشندگان

آمار معاملات امروز نشان می‌دهد رقابت میان خریداران و فروشندگان بسیار نزدیک بوده است. در بخش سهام، حق تقدم و صندوق‌های سهامی، 100.9 میلیارد سهم معامله شد و ارزش معاملات به 46 هزار و 118 میلیارد تومان رسید؛ رقمی که از گردش نقدینگی سنگین در بازار حکایت دارد.

سرانه خرید امروز 92.9 میلیون تومان و سرانه فروش 119.4 میلیون تومان بود. بر همین اساس، قدرت خرید به منفی 1.29 رسید که نشان می‌دهد فروشندگان از نظر اندازه سفارش‌ها دست بالاتری داشتند.

در همین حال، خلاف روز گذشته، 991.5 میلیارد تومان پول حقیقی از بازار خارج شد. این خروج پول در کنار افزایش عرضه نشان می‌دهد بخشی از معامله‌گران پس از رشد قدرتمند اخیر، در محدوده‌های فعلی ترجیح داده‌اند بخشی از سود خود را شناسایی کنند.

از سوی دیگر، صندوق‌های اهرمی نیز امروز تحت فشار فروش قرار داشتند و در محدوده منفی معامله شدند؛ موضوعی که یکی از نشانه‌های افزایش احتیاط معامله‌گران در ارتفاع فعلی بازار است.

در مجموع، معاملات امروز بیشتر به یک نبرد پایاپای میان عرضه و تقاضا شباهت داشت. فروشندگان پس از عبور شاخص از 6 میلیون واحد قدرت بیشتری گرفتند، اما در نهایت خریداران توانستند برآیند بازار را به سمت مثبت نگه دارند. شاخص کل اگرچه تنها 0.14 درصد رشد کرد، اما حفظ کانال 6 میلیون واحدی نشان می‌دهد بازار هنوز از قله تاریخی خود عقب‌نشینی نکرده است.

گزارش‌های بیشتر را در صفحه بورس بخوانید.







دوشنبه ۲ شهریور ۱۴۰۵ - 24 August 2026
عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!
سایت اقتصاد ۲۴

عکس تلخ از یک بستنی‌فروشی در تهران وایرال شد!

تصویری از یک بستنی‌فروشی در میدان انقلاب تهران مورد توجه کاربران فضای مجازی قرار گرفته است؛ تابلویی که با لحنی متفاوت از مشتریان خواسته در صورتی که توان مالی تهیه بستنی و آبمیوه برای فرزندانشان را ندارند، مهمان این مجموعه باشند.
    
تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس
سایت فرارو

تصاویر؛ غروب تماشایی بوشهر در آغوش خلیج فارس

همزمان با غروب آفتاب در بوشهر، ساحل این شهر میزبان شهروندانی است که ساعاتی را در کنار خلیج فارس به تفریح و گذراندن اوقات فراغت سپری می‌کنند.
نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش
خبرگزاری ایسنا

نگاهی به شاهکارهای فرشچیان در سالگرد درگذشتش

محمود فرشچیان، بی‌شک یکی از تأثیرگذارترین چهره‌های هنر معاصر ایران است. او نه فقط یک نگارگر، بلکه بنیان‌گذار مکتبی نوین در نقاشی ایرانی بود که توانست با تلفیق اصالت‌ها با نوآوری‌های مدرن، سبکی منحصربه‌فرد خلق کند.
اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس
روزنامه دنیای اقتصاد

اینجا محله چاه تنگو قشم؛ بعد از حمله آمریکا/زنانی که در میان آوار جستجو می کنند+ عکس

تصاویر زیر از حمله آمریکا به محله مسکونی چاه‌تنگو قشم منتشر شده است.​
تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی
سایت فرارو

تصاویر؛ دو کره همچنان پشت دیوار جنگ و جدایی

اگرچه در سال ۱۹۵۳ توافق آتش‌بس به درگیری‌های میان دو کره پایان داد، اما ردپای این جنگ همچنان به‌عنوان یادآوری ماندگار از گذشته باقی مانده و سبب شده است تاریخ این مناقشه نه‌ تنها فراموش نشود، بلکه به نسل‌های آینده نیز منتقل شود.
وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟
سایت عصرایران

وقتی سادگی جای شکوه را گرفت / شما کدام سمت تصاویر را ترجیح می دهید؟

فولاد، بتن و شیشه، همراه با نگاه نو به معماری، چهره شهرها را دگرگون کردند و تزئینات را به حاشیه راندند.
سوباتان بهشت مه آلود ایران
خبرگزاری ایسنا

سوباتان بهشت مه آلود ایران

جشن سده
خبرگزاری ایلنا

جشن سده

جشن سَده ازجشن های زردتشتیان است که دهم بهمن ماه برگزار می شود. این جشن بیش از هزار سال قدمت دارد و از کهن ترین جشن های ایرانی حتی
    
تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویر تلخ هوایی از شهر غزه؛ یک سال قبل و بعد از جنگ

عکس های هوایی تلخ در جنوب شهر غزه یک سال قبل و بعد از جنگ را ، ببینید.
تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

تصاویری جالب از لحظه ورود پزشکیان به فرودگاه جان اف کندی نیویورک

«مسعود پزشکیان» رئیس‌جمهور اسلامی ایران به منظور شرکت در هفتاد و نهمین مجمع عمومی سازمان ملل متحد در صدر هیاتی عالی رتبه بامداد دوشنبه (۲ مهر ۱۴۰۳) وارد فرودگاه جان اف کندی نیویورک شد.
بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان
سایت فراز

بهترین عکس‌های خبرگزاری‌ها از پنج روز پر ماجرا در بهارستان

بالاخره پس از پنج روز پر تلاطم، تمام وزرای پیشنهادی «مسعود پزشکیان» از مجلس رای اعتماد گرفتند تا دولت چهاردهم کار خود را پرقدرت آغاز کند. در این گزارش تصویری گزیده تصاویر جالبی را که گرفته شده است می‌بینید.
عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!
سایت خبرآنلاین

عکس | گوشی آمریکایی در دستان محمدباقر قالیباف؛ آیفون و رئیس مجلس!

رئیس مجلس و رئیس دستگاه قانون‌گذار کشوری که قانون ممنوعیت واردات آیفون را تصویب کرده با تصویری با گوشی آیفون دیده شده است.
اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟
سایت فراز

اینفوگرافیک؛ ابراهیم رئیسی با بازار ارز و سکه چه کرد؟

بعد از روی کار آمدن دولت سیزدهم شرایط اقتصادی کشور دچار تغییرات بسیاری شد. یکی از مهم‌ترین این تغییرات در نوسان قیمت بازار ارز، دلار و طلا رخ داده است. با توجه به تغیر چشمگیر دلار و طلا در این اینفوگرافیک میزان افزایش قیمت دلار و سکه تمام بهار آزادی را از مرداد ۱۴۰۰ تاکنون می‌بینید.