قیمت طلا امروز




 سهامداران سهام عدالت

 سایت اقتصاد ایرانی / ۷ ساعت قبل

خبر مهم برای دارندگان سهام عدالت

اقتصادایرانی: واریز مرحله نخست سود سهام عدالت عملکرد سال ۱۴۰۴ در حالی در روز‌های اخیر مورد توجه سهامداران قرار گرفته که زمان دقیق پرداخت آن هنوز قطعی نشده است.
 خبر مهم برای دارندگان سهام عدالت
اقتصادایرانی:

سود سهام عدالت یکی از مهم‌ترین واریزی‌های دولت برای میلیون‌ها سهامدار است که هر سال در دو یا چند مرحله به حساب مشمولان واریز می‌شود و به همین دلیل زمان پرداخت آن همواره مورد توجه سهامداران قرار دارد. در روزهای گذشته نیز اظهارات جدید بهمن عبدالهی، رئیس اتاق تعاون ایران، درباره زمان واریز مرحله نخست سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۴، بار دیگر این موضوع را در کانون توجه قرار داده است؛ اما با این حال، آخرین اعلام شرکت سپرده‌گذاری مرکزی نشان می‌دهد زمان پرداخت این سود هنوز قطعی نشده است. مرحله اول سود سهام عدالت ۱۴۰۴ چه زمانی واریز خواهد شد؟

بهمن عبدالهی، رئیس اتاق تعاون ایران، در روزهای گذشته اعلام کرده بود که مرحله نخست سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۴ تا پایان مردادماه یا نهایتاً در هفته دولت واریز خواهد شد و مرحله دوم پرداخت نیز تا پایان سال انجام می‌شود. این اظهارات در حالی مطرح شد که سهامداران در انتظار مشخص شدن زمان دقیق واریز سود هستند.

با این حال، شرکت سپرده‌گذاری مرکزی در واکنش به خبرهای منتشرشده درباره واریز سود در اوایل شهریور، اعلام کرده است که هنوز بخشی از سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۳ از سوی شرکت‌های سرمایه‌پذیر پرداخت نشده است. بنابراین، در شرایط فعلی نمی‌توان زمان مشخصی را برای واریز مرحله نخست سود عملکرد سال ۱۴۰۴ قطعی دانست.

از سوی دیگر، شورای عالی بورس هنوز مصوبه‌ای درباره جمع‌آوری سودهای مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۴ شرکت‌های سرمایه‌پذیر صادر نکرده و شرکت‌ها نیز مبالغ قابل‌توجهی بابت این سود به حساب سپرده‌گذاری مرکزی واریز نکرده‌اند. به همین دلیل، فرآیند پرداخت سود جدید هنوز وارد مرحله نهایی نشده است. چرا زمان واریز سود سهام عدالت هنوز قطعی نشده است؟

پرداخت سود سهام عدالت به جمع‌آوری سود شرکت‌های سرمایه‌پذیر و تکمیل فرآیندهای مربوط به آن وابسته است. تا زمانی که سودهای تعیین‌شده از سوی شرکت‌ها به حساب سپرده‌گذاری مرکزی واریز نشود، امکان محاسبه و توزیع نهایی سود میان سهامداران وجود ندارد.

در حال حاضر، باقی ماندن بخشی از سود عملکرد سال ۱۴۰۳ و همچنین صادر نشدن مصوبه شورای عالی بورس برای جمع‌آوری سود عملکرد سال ۱۴۰۴، باعث شده است زمان واریز مرحله جدید سود همچنان در وضعیت نامشخص قرار داشته باشد. بر این اساس، اظهارات مطرح‌شده درباره واریز سود در شهریورماه را نمی‌توان به عنوان زمان قطعی پرداخت در نظر گرفت. مبلغ سود سهام عدالت در مرحله قبل چقدر بود؟

در مرحله قبلی پرداخت سود سهام عدالت، دارندگان سبدهای مختلف مبالغ متفاوتی دریافت کردند. بر اساس ارقام اعلام‌شده، سود سهام عدالت برای سبد ۴۵۲ هزار تومانی حدود ۵۱۵ هزار تومان، برای سبد ۵۳۲ هزار تومانی حدود ۶۰۷ هزار تومان و برای سبد یک میلیون تومانی حدود یک میلیون و ۱۴۱ هزار تومان بود.

البته مبلغ سود سهام عدالت مربوط به عملکرد سال ۱۴۰۴ هنوز مشخص نشده است و رقم نهایی آن پس از مشخص شدن میزان سود قابل تقسیم شرکت‌های سرمایه‌پذیر تعیین خواهد شد. بنابراین مبالغ مرحله قبل نمی‌تواند مبنای دقیقی برای پیش‌بینی رقم سود مرحله جدید باشد. سهامداران چگونه از واریز سود مطلع شوند؟

سهامداران پس از نهایی شدن زمان پرداخت می‌توانند از طریق پیامک‌های بانکی و اطلاع‌رسانی‌های رسمی از واریز سود خود مطلع شوند. همچنین لازم است اطلاعات بانکی و شماره شبای ثبت‌شده در سامانه سجام به‌روز و صحیح باشد تا در صورت آغاز فرآیند پرداخت، سود به دلیل نقص اطلاعات حساب برگشت نخورد. در مواردی که واریز انجام نشود، سهامداران می‌توانند وضعیت اطلاعات بانکی خود را از طریق سامانه‌های رسمی مرتبط با سهام عدالت پیگیری کنند.

در نهایت، با توجه به اختلاف میان اظهارات اولیه درباره زمان واریز و آخرین اعلام شرکت سپرده‌گذاری مرکزی، فعلاً نمی‌توان زمان قطعی برای پرداخت مرحله نخست سود سهام عدالت عملکرد سال ۱۴۰۴ اعلام کرد و سهامداران باید منتظر اطلاعیه رسمی درباره نهایی شدن فرآیند جمع‌آوری و تقسیم سود باشند.







پنجشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۵ - 20 August 2026
خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی
خبرگزاری ایرنا

خراسان جنوبی؛ از بحران تا ورشکستگی منابع آبی

بیرجند - ایرنا - خراسان جنوبی پس از ۲۶ سال خشکسالی پیاپی، اضافه‌برداشت چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون مترمکعبی از منابع زیرزمینی و بروز فرونشست در ۱۷ محدوده مطالعاتی، از مرحله بحران آب عبور کرده و به مرحله ورشکستگی آبی رسیده است؛ وضعیتی که کارشناسان از آن به عنوان «خط قرمز» منابع آبی یاد می‌کنند.
دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی
سایت اقتصادآنلاین

دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی/ از تاثیر تورم بر زندگی کارگری تا نیاز به نیروی کار تخصصی

اصفهان - دستمزدهای پایین، ساعات کاری طولانی و کمبود امنیت شغلی سه توصیف ساده از زندگی کارگرانی است که این روزها تورم بر زندگی آنها بیش از گذشته سایه انداخته است.
کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد
خبرگزاری ایسنا

کرمانی‌ها تا کی قرار است داغدار عزیزانشان شوند؟/ جاده‌ای که ۶ استاندار پشت سر گذاشت و تکمیل نشد

خبر واژگونی اتوبوس کرمان - مشهد در شب عید فطر و داغدار شدن چندین خانواده، تلخ و تاسف برانگیز است اما این اولین و آخرین حادثه از این دست نبوده و نیست.
«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات
سایت اقتصادآنلاین

«فرش ایرانی» یک گام تا سقوط/ از کمبود نیروی کار ماهر و کپی‌برداری تا اهمیت برندینگ و صادرات

اصفهان- فرش ایرانی به ویژه در استان اصفهان در اوج زیبایی و هنر با مشکلات مختلفی دست و پنجه نرم می کند که می‌تواند این هنر اصیل را از عرش به فرش سوق دهد.
اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز
سایت تجارت نیوز

اینفوگرافیک/ پدیده فرونشست در کدام استان‌ ها بحرانی تر است؟ - تجارت‌نیوز

پدیده فرونشست، در ایران به بحرانی تبدیل شده است که مسئولان به هشدار در مورد آن بسنده می‌کنند.
غمنامه هیرکانی
روزنامه آرمان امروز

غمنامه هیرکانی

آرمان امروز : کارشناسان و مدیران منابع طبیعی در مازندران مراکز انباشت چوب را مسلخی برای جنگل‌های هیرکانی برشمردند و خواستار تجدید نظر در فرایند اعطای مجوز به این واحدها شدند چرا که این مراکز زمینه ای برای نابودی جنگل در شهرهای مختلف مازندران را فراهم می کند. به گزارش ایرنا، با توجه به افزایش [ ]
دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان
سایت اقتصادآنلاین

دار مشکلات بر گردن فرش دستبافت/ عرضه گسترده فرش‌های بی کیفیت افغان در بازار گلستان

در سال‌های اخیر سختگیرانه‌تر شدن شرایط تحریم بر علیه ایران بسیاری از صنایع بزرگ و کوچک از جمله صنعت فرش دستبافت را دستخوش تحول کرده است.
روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت
خبرگزاری ایلنا

روایتی از افزایش آمار خشونت و قتل در فارس/ نقش رفاه عمومی در کاهش خشونت

گزارش فوریت هاى مرکز پلیس فارس در بازه زمانی مهر و آبان نشان می دهد که آمار خشونت و قتل به دلایل مختلف در استان فارس روند افزایشی داشته است.
         
غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد
خبرگزاری مهر

غول خفته گاوخونی بیدار شد/ ۱۴ استان درگیر خواهند شد

اصفهان- بیدار شدن غول خفته گاوخونی یعنی فاجعه‌ اقتصادی و اجتماعی، یعنی کانون‌های ریزگردی که امروز چشم و ریه دیار زنده رود را پر کرده و فردا بی‌شک ۱۴ استان از جمله پایتخت را درگیر خواهد کرد.
صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی
سایت تحلیل بازار

صف جاماندگان سهام عدالت طولانی| جاماندگان منتظر و سهامداران ناراضی

ساری- سال ها از اجرای سهام عدالت می گذرد و نه تنها کام دارندگانش شیرین نشد بلکه رویای جاماندگان هم رنگ نگرفت.
سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند
خبرگزاری ایلنا

سرمایه اجتماعی کشور از بین رفته است/ بیش از ۸۰ درصد مردم شیوه حاکم بر نحوه اداره کشور را قبول ندارند

فعال سیاسی اصلاح طلب در قزوین گفت: درد بزرگی است که در جمهوری اسلامی که با 98 درصد تایید شده است اما در انتخابات برگزار شده طی سالهای اخیر، بیش از ۶۰ درصد مردم شرکت نکنند؛ البته کسانی که شیوه حکمرانی جامعه را قبول ندارند بیشتر از این تعداد است زیرا کسانی که رای سفید داده یا به افراد دیگری غیر از گفتمان …
ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»
روزنامه آرمان

ورود ۶۰ درصد فاضلاب شهری دزفول به رودخانه «دز»

آرمان امروز : رئیس اداره حفاظت محیط زیست دزفول گفت: ۶۰ درصد از فاضلاب شهری دزفول همچنان به صورت خام وارد رودخانه دز می‌شود که این موضوع علاوه بر خطرات بهداشتی فراوان، موجب نگرانی دوستداران محیط زیست شده است. مسعود نوری‌پور در جلسه کارگروه حفاظت کیفی رودخانه دز که در دزفول برگزار شد، اظهار کرد: [ ]
مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند
خبرگزاری ایلنا

مردان متکدی برای کسب درآمد بیشتر لباس زنانه بر تن می‌کنند

یک کارشناس جمع آوری متکدیان گفت: گاهی ما به دنبال دستگیری متکدی خانم هستیم و وقتی او را دستگیر می کنیم متوجه می شویم که او یک مرد است و برای اینکه شناخته نشود و به قولی بهتر دل مردم را به دست آورد خودش را با لباس زنانه و چادر می پوشاند.