دوشنبه, ۱۱ فروردین, ۱۳۹۹ / 30 March, 2020
دکتر تغذیه
چند نکته مهم تغذیه‌ای درباره کرونا از زبان متخصص بیمارستان مسیح دانشوری
چند نکته مهم تغذیه‌ای درباره کرونا از زبان متخصص بیمارستان مسیح دانشوری
ایسنا نوشت: یک متخصص تغذیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با بیان اینکه عوامل متعددی بر سیستم ایمنی بدن در مقابل انواع بیماری‌ها از جمله کرونا تاثیرگذار است، گفت:  داشتن روحیه قوی و شاد، خواب کافی و منظم و تغذیه مناسب از مهمترین عوامل موثر بر ارتقا سطح سیستم ایمنی افراد است.
۲ روز قبل / ویروس کرونا /
چند نکته مهم تغذیه‌ای در زمان شیوع کرونا
چند نکته مهم تغذیه‌ای در زمان شیوع کرونا
یک متخصص تغذیه بیمارستان دکتر مسیح دانشوری با بیان اینکه عوامل متعددی بر سیستم ایمنی بدن در مقابل انواع بیماری‌ها از جمله کرونا تاثیرگذار است، گفت:  داشتن روحیه قوی و شاد، خواب کافی و منظم و تغذیه مناسب از مهمترین عوامل موثر بر ارتقا سطح سیستم ایمنی افراد است.
۲ روز قبل / کروناویروس /
دکتر تغذیه در غرب تهران
دکتر تغذیه در غرب تهران
۴ روز قبل / سایت کیلوییچند / دکتر تغذیه در غرب تهران / دکتر تغذیه / متخصص تغذیه / متخصص تغذیه در غرب تهران / دکتر تغذیه کرج /
مصرف خودسرانه دارو برای پیشگیری از کرونا؛ ممنوع
مصرف خودسرانه دارو برای پیشگیری از کرونا؛ ممنوع
رییس بخش مراقبت های بالینی بیمارستان دکتر مسیح دانشوری گفت: افرادی که در گروههای در معرض خطر قرار ندارند، صرفا می توانند با تغذیه مناسب بدن خود را در مقابل بیماری های ویروسی مقاوم کنند و به هیج عنوان نیاز به مصرف مکمل خاصی ندارند.
۱۳۹۹/۰۱/۰۳ /
آیا مصرف ماهی خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌هد؟
آیا مصرف ماهی خطر ابتلا به کرونا را افزایش می‌هد؟
گفتگویی با خانم دکتر فریبا کوهدانی، دکتری تغذیه و رژیم درمانی و استاد دانشکده علوم تغذیه و رژیم شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران انجام شده و باید‌ها و نباید‌های تغذیه و بهداشت مواد غذایی برای پیشگیری از ویروس کرونا را مورد بحث و بررسی قرار دادند.
۱۳۹۸/۱۲/۱۷ / ویروس کرونا / درمان کرونا /
ببینید | دکتر ایراندوست: تغذیه‌ی ما ایرانی‌ها را عوض کردند
ببینید | دکتر ایراندوست: تغذیه‌ی ما ایرانی‌ها را عوض کردند
گفتگو با ابراهیم ایراندوست، پژوهشگر تغذیه و متخصص طب سنتی را ببینید.
۱۳۹۸/۱۲/۰۶ / تغذیه / طب سنتی / ویروس کرونا /
پشت صحنه فیلم گودزیلا
پشت صحنه فیلم گودزیلا
فیلم سینمایی «گودزیلا / Godzilla» به کارگردانی گرث ادواردز و محصول سال 2014 است. دکتر سریزاوا دانشمند مونارک، در زیر زمین دو تخم را کشف می‌کند که متعلق به هیولایی باستانی به نام موتو است که از تشعشعات هسته‌ای تغذیه می‌کند. یک هیولا پیش از این از تخم خود خارج شده و هیولای بالدار دوم نیز از تخم بیرون آمده و با نابودی یک تأسیسات سری که در آن نگهداری می‌شد فرار می‌کند. گودزیلا با این مهمان ناخوانده وارد جنگی می‌شود که نتیجه‌اش نابودی تکنولوژی‌های انسانی و تخریب بخش بزرگی از شهرهای آمریکاست. درنهایت گودزیلا باعث نابودی موتو می‌شود. در این فیلم سینمایی از گودزیلا به عنوان موجودی باستانی و سلطان هیولاها یاد می‌شود. آرون تایلر-جانسون، برایان کرانستون، الیزابت اولسن، کن واتانابه، ژولیت بینوش، دیوید استراترن، …
۱۳۹۸/۱۱/۱۴ /
شیرها هیچ خطری ندارند جز در جنگل!
امیر حسین ذاکری ‪-‬ عروس زینت خانوم یه غذایی برای شوهرش درست کرده بود که شوهرش انگار سم خورده حالش بد شد و کارش به دکتر و درمان کشید. اما کاش کار به همین جا می‌کشید؛ پس از آزمایشات مشخص شد سم درغذا بوده! همین جنجالی تو خانواده و فامیل به راه افتاد که عروس زینت می‌خواسته شوهر بدبختش را بکشه. زینت خانوم آه از ته دل می‌کشید به سینه‌اش می‌کوفت می‌گفت چه بدی بهت کردم؟ بد کردم با اون ریخت و قیافه ات که گرگ نگاه ات نمی‌کنه برای پسرم گرفتمت که حرف پشت سرم باشه زینت چشاش رو گل گرفته بودند که این دخترو برای پسرش گرفت؟ حالا این جواب محبت‌های ما بود سم به بچه‌ام بدی بخوره؟ بیچاره عروس زینت خانوم گفت: من نکشتمش من سم بهش ندادم. حالام که شکر خدا زنده است. من بهش غذا دادم بعد هم شیر خورد لابد رو دل کرده. بهش …
۱۳۹۸/۱۱/۰۱ /
قند، این شیرینِ تلخ
‏  [راضیه زرگری]  قدیمی‌ها باور نمی‌کردند که قند هم می‌تواند عامل بیماری باشد؛ شاید مادربزرگ‌ها و پدربزرگ‌هایمان همین الان هم از سفارش پزشکان برای رعایت رژیم غذایی کم‌شکر، کم‌روغن و کم‌نمک دلخور شوند و بگویند مگر قند هم مرض می‌شود؟ بله؛ مرض قند یا دیابت یکی از جدی‌ترین بیماری‌های جهان امروز شناخته شده است. حتما بارها و بارها خوانده‌اید که این بیماری یکی از مهم‌ترین علل مرگ‌ومیر در جهان است؛ یک بیماری مزمن که میلیون‌ها نفر را در سراسر جهان مبتلا کرده است و در موارد وخیم و غیرکنترل‌شده می‌تواند عوارض جدی برای سلامت مانند کورشدن، نارسایی کلیه، بیماری قلبی و غیره را به همراه داشته باشد. با این حال، …
۱۳۹۸/۱۰/۱۲ /
دکتر علی امیر سوادکوهی رئیس انجمن مراقبت های ویژه ایران تاکید کرد:
اکثر بیمارستان‌های کشور به دلیل بدهی‌های سازمان تامین اجتماعی در آستانه ورشکستگیرئیس انجمن مراقبت‌های ویژه ایران با اشاره به اینکه آمار مرگ و میر در بخش‌ آی‌سی‌یو بیمارستان‌ها در ایران مشابه میانگین جهانی و حدود ۱۸ تا ۲۴ درصد است، گفت: بدهی‌های سنگین تامین اجتماعی بیش از تحریم‌ها سبب آسیب به مراکز درمانی و بیمارستان‌ها شده است.به گزارش انجمن مراقبت های ویژه ایران دکتر علی امیر سوادکوهی در آستانه برگزاری هفتمین کنگره بین المللی مراقبت‌های ویژه ایران اظهار داشت: این کنگره ۱۸ تا ۲۲ دی ماه سال‌جاری در سالن همایش‌های رازی تهران با حضور اساتید و صاحبنظران برجسته از داخل و خارج کشور برگزار می‌شود و جدیدترین دستاوردهای علمی در حوزه مراقبت‌های ویژه به شرکت کنندگان ارائه خواهد شد.وی با اشاره به اینکه در …
۱۳۹۸/۰۹/۱۲ /
مهمترین راه پیشگیری از چاقی
دبیر علمی‌هفتمین کنگره ملی پیشگیری و درمان چاقی ایران گفت: چاقی و اضافه وزن به معنی وجود چربی بیش از حد معمول در بدن است. به‌عنوان تعریف عملی به شاخص توده بدنی مساوی یا بیشتر از 30 کیلوگرم بر مترمربع اطلاق می‌شود. دکتر مجید ولی‌زاده، افزود: این وضعیت به‌علت تعادل مثبت انرژی و توسعه بافت چربی در طول زمان ایجاد می‌شود. در نتیجه درمان آن نیز ایجاد تعادل منفی در انرژی بدن است که با محدودیت کالری مصرفی (رژیم‌های غذایی مناسب) و افزایش فعالیت بدنی اتفاق می‌افتد. وی درباره علت عمده چاقی و مهمترین راهکارها گفت: عوامل مختلفی منجر به بروز چاقی می‌شوند که در بین آنها می‌توان به عوامل وراثتی، محیطی، روانشناختی و رفتاری، تغذیه ای، کم خوابی و استرس اشاره کرد. دبیر علمی‌هفتمین کنگره ملی پیشگیری و درمان چاقی …
۱۳۹۸/۰۹/۰۹ /
کاهش آثار بلایای طبیعی با تکیه بر دانش روز
کاهش آثار بلایای طبیعی با تکیه بر دانش روز
در دهه‌های اخیر مخاطراتی مانند سیل، خشکسالی، زلزله و… به دلیل تغییرات آب وهوایی افزایش پیدا کرده و میزان آسیب‌دیدگی‌های ناشی از آن نیز چندین‌ برابر شده است. در این میان کشورهایی که بیشترین برخورد را با حوادث طبیعی دارند، در پی ایجاد روش‌های نوینی هستند که بتوانند خسارات ناشی از بلایای طبیعی را به حداقل برسانند. کشور ژاپن یکی از کشورهایی است که سالیانه با حوادث متعددی روبه‌رو شده و پس از متحمل‌شدن آسیب‌های شدید، چندین‌سال است که به سمت استفاده از فناوری‌ها و ایده‌های نو برای مقابله با بحران‌ها رفته است. یکی از این فناوری‌ها، طراحی گنسای به معنی کاهش خسارات پس از فاجعه و کاهش قربانیان است. گنسای به طراحی محصولاتی می‌پردازد که نه‌تنها در شرایط عادی در زندگی روزمره به آسانی به کار برده می‌شود بلکه …
۱۳۹۸/۰۷/۲۱ /
نقش تغذیه در بروز و تشدید بیماری‌های عصبی
شفقنا زندگی- در خصوص بیماری‌هایی مانند سردرد‌های میگرنی، مشخص شده است که موادی مانند ادویه‌جات تند، پنیر کهنه و ماست ترش می‌تواند در بروز و تشدید آن تاثیرگذار باشد. دکتر «سید مجتبی یاسینی» -استاد دانشگاه علوم پزشکی یزد-  با بیان این که در خصوص ارتباط بیماری‌های عصبی با تغذیه در بین عوام باور‌های زیادی وجود دارد، اظهار می‌کند: به عنوان […]
۱۳۹۸/۰۵/۱۰ /
دو خوراکی محبوبی که بهتر است از دسترس کودکان دور بماند
یکی از کاربران پرسیده‌اند که آیا مصرف پاستیل و ژله برای بچه‌‏ها مفید است؟ دکتر زمزم پاک‏نهاد، متخصص تغذیه و رژیم درمانی، عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی اصفهان به این پرسش پاسخ می‌دهد.
۱۳۹۸/۰۵/۰۵ /
تغذیه در کودکی، سرطان در بزرگسالی
تغذیه در کودکی، سرطان در بزرگسالی
در پیشگفتار این کتاب به قلم پروفسور کولین کمپبل؛ استاد پیشکسوت بیوشیمی تغذیه دانشگاه کورنل آمده است: «خوردن غذاهای مناسب مزایای متعددی دارد که یکی از آنها وابستگی کمتر به داروهاست. این مثل قدیمی را به‌خاطر آورید «خوردن یک سیب در روز، پزشک را از شما دور می‌کند.» دکتر فرمن نیز همین نظر را با شواهد و مدارک بسیار بیان می‌کند.
۱۳۹۸/۰۴/۲۰ /
جایزه سازمان بهداشت جهانی به پژوهشگر جوان ایرانی اعطا شد
جایزه سازمان بهداشت جهانی به پژوهشگر جوان ایرانی اعطا شد
جایزه بنیاد دکتر "شوشا" از طرف سازمان جهانی بهداشت (WHO) در منطقه مدیترانه شرقی (EMRO) در سال ۲۰۱۹ به گلاله اصغری، پژوهشگر پژوهشکده علوم غدد درون ریز و متابولیسم و دانشجوی دکتری تخصصی علوم تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی تعلق گرفت.
۱۳۹۸/۰۲/۱۷ /
 •  •  •  •  •  •  •  •  •  •  •