قیمت طلا امروز




 تعیین قیمت

 سایت ایران آنلاین / ۱۰ ساعت قبل

نسخه تیم اقتصادی دولت برای کشیدن ترمز دلار؛ هشدار کارشناسان

نرخ ارز با رکوردشکنی در روزهای اخیر، بار دیگر به کانون توجه تبدیل شده و اظهارات رئیس‌ کل بانک مرکزی و وزیر اقتصاد نشان می‌دهد سیاستگذار قصد ندارد با تعیین نرخ دستوری، بازار را به نقطه‌ای مشخص بازگرداند. تصویر ترسیم‌ شده، حرکت به سمت تقویت عرضه و ذخایر، کنترل نقدینگی و بازگشت ارز صادراتی است. البته از هشدار کارشناسان مبنی بر ”سرعت مدیریت بازار” هم نباید غافل ماند.
 نسخه تیم اقتصادی دولت برای کشیدن ترمز دلار؛ هشدار کارشناسان
ایران آنلاین:

  روند نرخ ارز طی روزهای اخیر افزایشی بوده و کانال قیمتی آن تغییر کرده است؛ به طوری که نرخ دلار در بازار آزاد از مرز ۲۰۰ هزار تومان عبور کرد که کارشناسان دلایل مختلفی را برای این رکوردشکنی‌ مطرح می‌کنند. به اعتقاد آنها شکسته شدن مقاومت ۱۹۰ هزار تومانی نرخ دلار می‌تواند معنادار باشد و عبور از این سطح از نظر تکنیکال قابل توجه است.

به گزارش ایسنا، در این شرایط کارشناسان، دلایل مختلفی را برای افزایشی شدن روند نرخ ارز عنوان می‌کنند؛ کاهش واردات در اثر محاصره و تحریم‌های اقتصادی، کاهش ورود ارز به چرخه اقتصادی کشور، افزایش نرخ تورم در ماه‌های اخیر و جاماندگی نرخ ارز از تورم و ریسک‌های سیاسی و نظامی مهم‌ترین از دلایلی است که کارشناسان چرایی افزایش نرخ ارز را به آن‌ نسبت می‌دهند.

البته وزیر اقتصاد به دلیل دیگری هم برای افزایش نرخ ارز اشاره و اعلام کرده بخشی از دلایل افزایش نرخ ارز در روزهای اخیر ناشی از التهابات رسانه‌ای است.      

در این میان رئیس کل بانک مرکزی به عنوان سیاست‌گذار پولی کشور تاکید دارد که بانک مرکزی قرار نیست به سمت سیاست تثبیت و نرخ‌گذاری دستوری ارز حرکت کند، بلکه مدیریت شناور ارز را به عنوان ابزار موثرتر در شرایط فعلی انتخاب می‌کند.

در این شرایط کارشناسان ضمن تاکید بر اینکه بانک مرکزی هنوز توانایی کنترل بازار ارز را دارد، به تیم اقتصادی کشور هشدار می‌دهند با توجه به اینکه هنوز نرخ ارز از سطوح قبلی فاصله زیادی نگرفته، سیاستگذار این امکان را دارد که با ابزارهای موجود بازار ارز آزاد را مدیریت کند.

در این زمینه مهدی بیات‌منش، کارشناس اقتصادی معتقد است که مدیریت بازار ارز برای دولت و بانک مرکزی در شرایط فعلی کار غیرممکنی نیست و ابزارهایی در اختیار بانک مرکزی قرار دارد که می‌تواند از آنها برای مدیریت بازار استفاده کند. در این راستا یکی از راهکارها این است که بانک مرکزی باید در مرکز مبادله و همچنین در سامانه تخصیص ارز، نیازهای اصلی و واقعی متقاضیان را به‌ موقع تامین کند،‌ چراکه اگر نیازهای اصلی کشور به‌ موقع تامین شود، افزایش قیمت در بازار آزاد می‌تواند تا حدی به عنوان یک حباب تلقی شود که با تامین نیازهای واقعی، امکان از بین رفتن آن وجود دارد. 

همچنین یکی از راهکارهای اصلی، افزایش تولید و صادرات است. کارشناسان معتقدند که باید به شرکت‌ها اجازه داد تا صادرات بیشتری انجام دهند، در این مسیر می‌توان از ظرفیت واردات بدون انتقال ارز، صادرات به کشورهای منطقه، کاهش تعرفه‌ها و کاهش عوارض برای تقویت صادرات استفاده کرد. 

اکنون و در تازه‌ترین اقدام بانک مرکزی با هدف مدیریت بازار ارز و با هدف تقویت عرضه اسکناس و تسهیل دسترسی متقاضیان حقیقی و حقوقی، امروز قرار است که نخستین مرحله عرضه اسکناس ارز به شبکه بانکی را آغاز می‌کند. در این مرحله مقرر شده است ۵۰۰ میلیون دلار اسکناس در اختیار بانک‌های متقاضی قرار می‌گیرد تا از طریق شعب منتخب و صرافی‌های بانکی به متقاضیان عرضه شود.

اما این موارد در حالی مطرح می‌شود که اظهارات اخیر عبدالناصر همتی نشان می‌دهد بانک مرکزی در حال فاصله گرفتن از سیاست تثبیت دستوری نرخ ارز است.

رئیس‌کل بانک مرکزی در تشریح سیاست ارزی جدید تاکید کرده که نظام ارزی کشور، شناور مدیریت ‌شده است و نرخ ارز نمی‌تواند برای مدت نامحدود و مستقل از متغیرهایی مانند تورم، رشد نقدینگی و منابع ارزی تثبیت شود.

از نگاه همتی، تثبیت غیر واقعی در سال‌های گذشته به ایجاد صف تقاضا، تعهدات ارزی و انتقال فشار به آینده منجر شده است. این رویکرد در اظهارات اخیر همتی نیز تکرار شده بود.

البته رئیس کل بانک مرکزی دوم شهریور ماه، افزایش فاصله نرخ‌ها را موقتی دانسته و تاکید کرده بود که نباید به دلیل نوسانات کوتاه‌مدت، مسیر سیاست ارزی تغییر کند. 

اما از نگاه بانک مرکزی مهم‌ترین ابزار کوتاه‌مدت بانک مرکزی، تامین ارز و تقویت ذخایر است. در این راستا همتی اعلام کرده، از ابتدای سال به‌ طور متوسط روزانه ۱۷۵ میلیون دلار ارز تامین شده و بانک مرکزی برای تامین ارز مورد نیاز صنعت تا پایان سال، ۲۰ میلیارد دلار برنامه‌ریزی کرده است. همچنین از ابتدای سال بیش از ۱۶ میلیارد دلار ارز در مرکز مبادله تامین شده که ۹ میلیارد دلار آن به صنعت اختصاص داشته است. 

رئیس‌کل بانک مرکزی همچنین از ذخیره‌سازی منابع ارزی از ماه‌های گذشته برای کالاهای اساسی و دارو خبر داده و گفته تامین ارز این بخش‌ها بدون وقفه ادامه خواهد داشت.

بنابراین سیاستگذار در مقطع فعلی تلاش می‌کند نخست نیازهای واقعی اقتصاد را از بازار ارز تفکیک و تضمین کند تا فشار تقاضای وارداتی به بازار آزاد منتقل نشود. از سوی دیگر سیاست ارزی بانک مرکزی صرفا به عرضه دلار محدود نیست.

همتی کنترل رشد نقدینگی، جلوگیری از تامین کسری بودجه از منابع بانک مرکزی، کنترل اضافه‌ برداشت بانک‌ها و اصلاح ناترازی شبکه بانکی را از محورهای سیاست پولی دانسته است. در دوم شهریور نیز تاکید کرد دولت نمی‌تواند برای تامین هزینه‌ها بدون هدف پول چاپ کند و نقدینگی را افزایش دهد.

این بخش از سیاست اهمیت ویژه‌ای دارد؛ زیرا در منطق بانک مرکزی، افزایش پایدار نرخ ارز صرفا نتیجه کمبود اسکناس نیست و تا زمانی که رشد نقدینگی و تورم مهار نشود، تثبیت نرخ ارز با مداخله ارزی پایدار نخواهد بود.

در سوی دیگر، وزارت اقتصاد بر افزایش عرضه ارز از مسیر بازگشت ارز صادراتی تمرکز کرده است.

مدنی‌زاده وزیر اقتصاد در اظهارات اخیر اعلام کرده دولت شرکت‌های دولتی و خصولتی را که ارز صادراتی خود را بازنگردانده‌اند، با استفاده از ابزارهای مالیاتی و قضایی ملزم به بازگشت ارز خواهد کرد. 

وزیر اقتصاد همچنین اصلاح فرآیندهای تجاری و گمرکی را در دستور کار دانسته است؛ چرا که از نگاه دولت، بخشی از نابسامانی بازار ارز ناشی از همین فرآیندهاست.

همزمان، مدنی‌زاده اصلاحات ارزی را با هدف حذف رانت ناشی از نرخ‌های غیرواقعی و توزیع عادلانه‌تر منابع عمومی توصیف کرده است.

البته برخی کارشناسان، معتقدند قیمت دلار نسبت به قبل از جنگ حدود ۲۵ درصد افزایش یافته و با وجود افزایش نرخ ارز، بازار کالا رشد بسیار بیشتری داشته و در عمل برخی کالاها با دلار بسیار بالاتر از نرخ بازار آزاد به دست مصرف‌کننده می‌رسند.

به گفته محمودی اصل، کارشناس اقتصادی، باتوجه به اینکه منابع ارزی محدود و شرایط دولت دشوار است، افزایش تولید و توسعه صادرات غیرنفتی از راهکارهای مدیریت بازار ارز به شمار می‌رود و دولت باید با کاهش تعرفه‌ها، عوارض و هزینه‌های گمرکی، زمینه افزایش صادرات و تامین منابع ارزی کشور را فراهم کند. در این زمینه دولت باید از بخش صادرات حمایت کند و حداقل باید در زمینه عوارض، هزینه‌های گمرکی و سود بازرگانی کاهش‌هایی اعمال شود تا صادرات افزایش پیدا کند و منابع ارزی کشور از طریق صادرات غیرنفتی تأمین شود.

در این میان بانک مرکزی در کنار سیاست عرضه، به دنبال ایجاد ابزارهایی برای جذب منابع ارزی موجود در دست مردم نیز هست؛ چراکه رئیس کل بانک مرکزی از راه‌اندازی نخستین صندوق سرمایه‌گذاری ارزی با درآمد ثابت تا پایان شهریور خبر داده است؛ صندوق‌هایی که قرار است منابع ارزی خرد مردم را جذب و به سمت تامین مالی پروژه‌های مولد هدایت کنند. تاکنون هشت بانک برای تاسیس این صندوق‌ها درخواست داده‌اند.

برآیند اظهارات دو عضو اصلی تیم اقتصادی دولت نشان می‌دهد سیاست ارزی در مرحله جدید، چند هدف را هم‌زمان دنبال می‌کند؛ تامین ارز مورد نیاز اقتصاد، افزایش بازگشت ارز صادراتی، مهار ریشه‌های پولی تورم و مدیریت نوسانات بازار.

در این چارچوب، سیاستگذار فعلا وعده یک نرخ مشخص برای دلار نمی‌دهد؛ بلکه می‌گوید نرخ باید در چارچوب شناور مدیریت ‌شده کشف شود و بانک مرکزی در زمان بروز شوک، نوسانات را کنترل کند.  در واقع، اگر سیاستگذار بتواند همزمان عرضه ارز را حفظ کند، منابع صادراتی را به چرخه رسمی بازگرداند، کسری بودجه و رشد نقدینگی را مهار کند و ریسک‌های سیاسی و تجاری را کاهش دهد، امکان تثبیت نسبی بازار بدون تثبیت دستوری نرخ فراهم خواهد شد.

انتهای پیام/







چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
    
روزنامه هفت صبح

حدادی فر: زندگی را برای خودم سخت کرده بودم، این بچه ها نجاتم دادند!

روزنامه شرق

ماجرای عدم حضور چادرملو در آسیا+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و …

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| فرار عجیب ممبینی دبیرکل فدراسیون از دست خبرنگاران

سایت عصرایران

نماز شکر ابوالفضل محمدنژاد پس از فینالیست شدن

سایت خبر ورزشی

محرومیت فرزانه فصیحی از حضور در مسابقات جهانی: هیچ جمله‌ای نمی‌تواند عمق ظلم و خیانتی که به من شد را توصیف کند +عکس

روزنامه هفت صبح

بی احترامی عجیب ممبینی به خبرنگاران و فرار از مصاحبه با ترفند تماس نمایشی!

سایت جهان صنعت نیوز

فوتبال ۳۶۰ رفع فیلتر شد

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود
خبرگزاری ایرنا

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود

کنگاور - ایرنا - روزی کنگاور قهرمانانش را تا سکوی جهان بدرقه می‌کرد امروز اما بخشی از همان نام‌ها میان خاطرات مدال‌ها و سختی‌های زندگی جا مانده‌اند؛ از حجت رحمت‌آبادی، قهرمان جهان که امروز پشت فرمان خودروی فضای سبز شهرداری نشسته تا کاوه رحمت‌آبادی، دارنده برنز نوجوانان جهان که به‌دلیل بیکاری و نبود حمایت …
بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!
سایت فرارو

بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!

طبق اعلام مسئولان، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا در صورت کسب یکی از سه رتبه نخست از امتیازاتی برخوردار خواهند شد که موضوع معافیت از خدمت سربازی نیز در میان آنها قرار دارد. همین مسأله کافی بود تا شایعه حضور بیرانوند در تیم امید جدی‌تر شود و این تصور شکل بگیرد که شاید دروازه‌بان تراکتور بتواند از مسیر …
سایت رویداد‌ ۲۴

⁨ ⁨ ⁨ ⁨ببینید| شوخی جالب عقاب آسیا و اصلانیان

روزنامه هفت صبح

سرمربی تیم ملی: باید از فلسطین، ویتنام و کره شمالی هم بترسیم!

سایت فوتبالی

نمایشی متفاوت از آرش برهانی؛ نوازنده حرفه‌ای دف و تنبک!

سایت تابناک

ادعای عجیب دستیار قلعه‌نویی درباره حذف تیم ملی فوتبال

سایت فرارو

تیر بیرانوند به سنگ خورد؛ فرصت بزرگ معافیت سربازی از دست رفت!

روزنامه هفت صبح

کودتای 28 مرداد از نگاه ورزشی

کودتای خاموش در پرسپولیس!
سایت خبرآنلاین

کودتای خاموش در پرسپولیس!

بعضی جریان‌های پشت پرده در پرسپولیس به دنبال آن هستند که حاصل زحمات دیگران را مصادره کنند و به صندلی مدیریت باشگاه برسند.
از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال

کیت‌های فصل جدید لیگ برتر انگلیس نظرات متفاوتی را به خود دیده است.
سایت شهرآرانیوز

ویدئو | پس‌گردنی مسی به بازیکن فیلادلفیا؛ داور اصلاً ندید!

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال

وحید کردانی که اکنون معاون دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیاست، از مدیران ایرانی AFC به شمار می‌رود که در پرونده آسیایی شدن چادرملو چندین بار به صورت مستقیم و غیرمستقیم به این فرد اشاره شده و اینجا نسبت فوتبال ایران با او بررسی می‌شود.
روزنامه هفت صبح

رامین رضاییان؛ مجرم یا قربانی! ساشا گولش زد؟

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال

روسیه دوباره برگشته، پرقدرت هم برگشته؛ شب گذشته و در پایان سومین جهانی سال ۲۰۲۶ آنها سومین کاپ قهرمانی‌شان را گرفتند، اما حقیقت این است که نه نایب‌قهرمانی تیم نوجوانان آزاد و نه فرنگی جوانان در جهانی‌های اخیر، شایسته انتقادات تند نیست.
روزنامه هفت صبح

در اتاق تحلیل هفت ورزشی مطرح شد؛ وایرال شدن با خونه خالی رامین رضاییان!

سایت پارس فوتبال

عباس عراقچی ، میهمان ویژه جشن پرسپولیس!

سایت پارس فوتبال

لغو ناگهانی بازی اسرائیل به میزبانی عربستان - پارس فوتبال

سایت تجارت نیوز

واکنش روبرتو کارلوس به شایعه تغییر دینش