قیمت طلا امروز




 آیت الله سید محمد سعیدی

 سایت تابناک / ۱۴۰۵/۰۵/۲۳

توصیه امام جمعه قم برای نحوه امر به معروف

آیت‌الله سید محمد سعیدی، امام جمعه قم گفت: رهبر شهید انقلاب درباره شهید حاج قاسم سلیمانی فرمودند «به شهید سلیمانی به عنوان یک فرد نگاه نکنیم بلکه به عنوان یک...
 توصیه امام جمعه قم برای نحوه امر به معروف

      به گزارش تابناک؛ آیت‌الله سید محمد سعیدی خطیب جمعه قم امروز در خطبه های نماز گفت: ندای امام راحل برای قیام علیه ظلم و استکبار از قم بلند شد و لرزه بر کاخ‌های استکبار انداخت. اکنون اروپا، آمریکا و صهیونیست‌ها که با تحریم و ترور و جنگ به هدف شوم خود نرسیدند می‌خواهند با تخریب فرهنگی از قم انتقام بگیرند.

آیت‌الله سید محمد سعیدی در خطبه‌های نماز جمعه ۲۳ مرداد ۱۴۰۵ قم که در مصلی قدس برگزار شد، با اشاره به چهلمین روز شهادت امام شهید عنوان کرد: از مهم‌ترین آثار شهادت امام شهید، بعثت مردم بود که امام شهید در آخرین روزهای زندگی شان خبر آن را داده بودند.

وی ادامه داد: راز این بعثت عمار گونه آن است که ملت مبعوث با پیمودن مراتب ایمان، عبودیت و مقاومت به این شایستگی رسیدند تا مجرای تحقق اراده الهی در نابودی فساد جهانی و مفسد عظیم ای ایام یعنی آمریکا و صهیونیست‌ها باشند. در سایه اتحاد مقدس این مردم روزی شاهد نابودی رژیم خونخوار صهیونیستی خواهیم بود.

امام جمعه قم بیان کرد: عهد می‌بندیم که از سختی‌ها و حضور در خیابان‌ها خسته نشویم و انتقام خون امام شهید و شهدای جنگ تحمیلی از قاتلین جنایتکار بگیریم.

وی در ادامه به درس‌های حماسه کربلا پرداخت و گفت: وقتی همه یاران امام حسین (ع) شهید شدند فرمودند: «هل مِنْ ذابٍّ یَذُبُّ عَنْ حَرَمِ رَسُولِ اللَّهِ؛ آیا دفاع کننده‌ای هست که از حرم رسول خدا (ص) دفاع کند؟» این جمله مصادیق فراوانی دارد و مطالبه‌ای از امام حسین (ع) است که محدود به عصر کربلا نیست. باید حریم قم به عنوان حرم اهل بیت(ع) حفظ شود

تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) افزود: این مطالبه برای شهر مقدس قم نیز محسوب می‌شود زیرا قم حرم اهل بیت (ع) است و دغدغه رعایت احکام الهی، حفظ ظاهر شهر قم از لحاظ ساخت و ساز، مسائل شرعی و عفاف و حیا بیش از دیگر شهرها باشد زیرا قم حرم اهل بیت (ع) است و دفاع از حرم و حریم قم دفاع از حریم رسول خدا (ص) است.

وی ادامه داد: دشمنان انقلاب اسلامی نسبت به قم حساسیت زیادی دارند زیرا ندای امام راحل برای قیام علیه ظلم و استکبار از قم بلند شد و لرزه بر کاخ‌های استکبار انداخت. اکنون اروپا، آمریکا و صهیونیست‌ها که با تحریم و ترور و جنگ به هدف شوم خود نرسیدند می‌خواهند با تخریب فرهنگی از قم انتقام بگیرند.

خطیب جمعه قم گفت: امام شهید بعد از فتنه سال ۸۸ در سخنانی در قم فرمودند که دشمن به دنبال استفاده از قم به عنوان آنتی تز انقلاب است. بنابراین اگر همه مردم قم به پا خیزند این نقشه شوم دشمن نقش بر آب خواهد شد.

وی در رابطه با اهمیت حفظ وحدت در جامعه اظهار کرد: امام کبیر انقلاب فرمودند من نگران خارج نیستم بلکه نگران داخل هستند. امام شهید نیز همواره بر وحدت تاکید داشتند. رهبر معظم انقلاب نیز مانند امامین انقلاب همواره به وحدت تاکید کردند و آن را از اصولی‌ترین امور در برهه زمانی حاضر دانستند.

خطیب جمعه قم بیان کرد: در تاریخ یک ملت، وحدت فقط یک فضیلت اخلاقی نیست بلکه ضرورت ملی و راهبردی است. در این نگاه، اتحاد یک تاکتیک برای عبور از بحران نیست بلکه اصل راهبردی برای حفظ عزت، استقلال و امنیت کشور است به همین خاطر نباید اختلاف سلیقه جای دشمن شناسی را بگیرد، نباید نقد به تخریب تبدیل شود.

وی ادامه داد: تجربه تاریخی نشان داده است دشمنان پیش از آنکه با قدرت نظامی به یک ملت حمله کند بر شکاف‌های درونی آن ملت تمرکز می‌کند. اختلاف‌ها برای دشمنان فرصت می‌سازد به همین خاطر وحدت بخش مهمی از قدرت ملی محسوب می‌شود، به طوری که هر اندازه جامعه وحدت بیشتری داشته باشد امکان تحمیل اراده و فرهنگ دشمن کاهش می‌یابد امر به معروف و نهی از منکر برای اصلاح جامعه است

نماینده ولی فقیه در قم اضافه کرد: این به معنای ترک امر به معروف و نهی از منکر نیست، زیرا امر به معروف و نهی از منکر برای اصلاح جامعه است. خداوند در آیه ۱۰۳ سوره آل عمران می‌فرماید: «وَاعْتَصِمُوا بِحَبْلِ اللَّهِ جَمِیعًا وَلَا تَفَرَّقُوا» سپس در آیه در ۱۰۴ می‌فرماید: «یَدْعُونَ إِلَی الْخَیْرِ وَیَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَیَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ» یعنی امر و نهی برای حفظ همان اعتصام به حبل الله و جلوگیری تفرقه است.

وی تاکید کرد: امر به معروف و نهی از منکر برای جذب است نه دفع. وقتی آمر و ناهی احکام شرعی این کار را نمی‌دانند و از روی غیظ و غضب دیگران را امر و نهی می‌کنند باعث تفرقه جامعه می‌شوند.

عضو مجلس خبرگان رهبری گفت: رهبر شهید انقلاب درباره شهید حاج قاسم سلیمانی فرمودند «به شهید سلیمانی به عنوان یک فرد نگاه نکنیم بلکه به عنوان یک مدرسه درس آموز و مکتب نگاه کنیم.» یکی از درس‌های مهم شهید سلیمانی تاکید بر لزوم حفظ وحدت و جلوگیری از تفرقه در جامعه بود. اگر هر یک از افراد را با اتهام و برچسبی ترد کنیم کسی نمی‌ماند.

خطیب جمعه قم با اشاره به سالروز هجرت تمدن ساز پیامبر (ص) از مکه به مدینه گفت: هجرت از مکه سخت بود اما به دلیل آزار و موانعی که بر سر راه پیامبر (ص) ایجاد کردند پیامبر (ص) مجبور به هجرت شدند و خداوند بشارت داد که پیروزمندانه به مکه باز خواهید گشت.

وی با اشاره به سالروز پایان جنگ ۳۳ روزه و اعلام پیروزی حزب الله لبنان اظهار کرد: امیدوارم اکنون نیز حزب الله لبنان از این روزهای سخت و تجاوز رژیم صهیونیستی پیروزمندانه عبور کند و یکبار دیگر هیمنه پوشالی رژیم متجاوز اسرائیل فرو بریزد.

امام جمعه قم ادامه داد: بذر مقاومت ثمر داده است و اکنون به شجره طیبه تبدیل شده است. همانطور حضرت آیت الله سید مجتبی خامنه‌ای در پاسخ به نام دبیرکل حزب الله با تمسک به آیه «کانَ حَقًّا عَلَیْنا نَصْرُ الْمُؤْمِنِینَ» پیروزی نهایی را به ایشان بشارت دادند. مسلمانانی که اکنون لبنان، فلسطین، یمن قهرمان و سوریه مظلوم در رنج هستند و مقاومت می‌کنند در حال سرمایه گذاری برای پیروزی نهایی هستند.

وی با اشاره به سالروز بازگشت آزادگان به میهن گفت: آزادگان در دوران اسارت رنج‌های متعددی را متحمل شدند که خاطرات برخی از آنها چاپ شدند. سایر آزادگان نیز خاطرات خود را بنویسند تا مردم بخوانند و بدانند که انقلاب با چه سختی به دست ما رسیده است.

آیت الله سعیدی در خطبه اول به تفسیر آیه ۲۸ سوره فتح پرداخت و عنوان کرد: خداوند در این آیه می‌فرماید: «هُوَ الَّذِی أَرْسَلَ رَسُولَهُ بِالْهُدَیٰ وَدِینِ الْحَقِّ لِیُظْهِرَهُ عَلَی الدِّینِ کُلِّهِ؛ دین حق فرستاد تا آن را بر همه ادیان پیروز کند»

وی تصریح کرد: «لِیُظْهِرَهُ» به معنای آشکار کردن و برتری دادن است که مراتب و ابعاد مختلفی دارد. نخستین مرتبه ظهور آن است که دین بتواند حقانیت خود را در اندیشه، معناشناسی زندگی، تفسیر انسان، نسبت دنیا و آخرت و پاسخ به پرسش‌های اساسی بشر آشکار کند.

عضو مجلس خبرگان رهبری تاکید کرد: ظهور دین حق منحصر به سطح برهان ذهنی و محدودیت فکری نیست. اگر دین حق در اندیشه بماند و اثری در جان و اخلاق و رفتار انسان نگذارد ظهوری ناقص دارد زیرا این ظهور باید به جوانب دیگر انسان تجلی کند

امام جمعه قم با اشاره به اینکه مرحله دوم ظهور اخلاقی و تربیتی است، افزود: دین حق باید انسانی را پدید آورد که از حمیت جاهلی فاصله بگیرد و به سکینه و آرامش برسد.

وی گفت: ماجرای حدیبیه نمونه‌ای آشکار از این بخش از ظهور دین حق است، زیرا مومن در شرایطی قرار گرفتند که می‌توانستند با خشم و تعصب واکنش نشان دهند اما مسیر حق آنها را به آرامش، صبر و اعتماد به تدبیر الهی فراخواند که ظهور دین حق محسوب می‌شود زیرا حقانیت دین در ساختن انسان آشکار می‌شود

وی با بیان اینکه سومین مرحله ظهور دین حق، اجتماعی است گفت: دین حق نمی‌تواند نسبت به روابط انسانی، عدالت، امنیت، وفای به عهد، مناسبات قدرت و ساماندهی امور جامعه بی تفاوت باشد. حقانیت دین در سطح اجتماعی وقتی آشکار می‌شود که بتواند جامعه بر پایه عدالت، امانت و مسئولیت در برابر خداوند پدید آورد.

خطیب جمعه قم اظهار کرد: ظهور دین حق فقط در اندیشه فردی خلاصه نمی‌شود بلکه باید در چگونگی زندگی جمعی مانند رفتار با مخالفان، رعایت عهد، مدیریت قدرت و... نمود داشته باشد.

نماینده ولی فقیه در قم اضافه کرد: چهارمین نمود ظهور دین حق ظهور تاریخی و تمدنی است. «لِیُظْهِرَهُ عَلَی الدِّینِ کُلِّهِ» اشاره به غایت و هدفی دارد که در تاریخ اثر می‌گذارد. دین حق دعوتی فردی و درونی نیست و اگر پیامدی در مسیر جوامع و تمدن‌ها نداشته باشد رسالتی ناقص است.

وی یادآور شد: رسالت پیامبر (ص) افق تاریخ را دگرگون کرد و جریانی را پدید آورد که می‌تواند ساختارهای فکری و اجتماعی بشر را تحت تاثیر قرار بدهد و در امتداد ظهور معرفتی و اخلاقی فهم شود و هرجا قدرت تاریخی از هدایت، عدالت و اخلاق جدا شود نمی‌تواند آن قدرت را بدون قید و شرط پذیرفت.

تولیت آستان مقدس حضرت فاطمه معصومه (س) افزود: دین حق دارای مراتب پیوسته برهان، اخلاق، جامعه و تاریخ است. برهان بنیان شناختی ظهور دین است، اخلاق نشانه درونی و انسانی دین است، جامعه میدان تحقق عملی ظهور دین است و تاریخ گسترده اثرگذاری و امتداد ظهور دین است.

وی یادآور شد: اگر برهان در دین نباشد دین به تعصب تبدیل می‌شود، اگر اخلاق در دین نباشد دین به ابزار قدرت تبدیل می‌شود، اگر جامعه در دین نباشد دین از واقعیت زندگی جدا می‌شود و اگر افق تاریخی در دین نباشد رسالت از ظرفیت جهانی و آینده سازی تهی می‌شود.    







سه شنبه ۳ شهریور ۱۴۰۵ - 25 August 2026
سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و …

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| فرار عجیب ممبینی دبیرکل فدراسیون از دست خبرنگاران

سایت عصرایران

نماز شکر ابوالفضل محمدنژاد پس از فینالیست شدن

سایت خبر ورزشی

محرومیت فرزانه فصیحی از حضور در مسابقات جهانی: هیچ جمله‌ای نمی‌تواند عمق ظلم و خیانتی که به من شد را توصیف کند +عکس

روزنامه هفت صبح

بی احترامی عجیب ممبینی به خبرنگاران و فرار از مصاحبه با ترفند تماس نمایشی!

سایت جهان صنعت نیوز

فوتبال ۳۶۰ رفع فیلتر شد

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود
خبرگزاری ایرنا

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود

کنگاور - ایرنا - روزی کنگاور قهرمانانش را تا سکوی جهان بدرقه می‌کرد امروز اما بخشی از همان نام‌ها میان خاطرات مدال‌ها و سختی‌های زندگی جا مانده‌اند؛ از حجت رحمت‌آبادی، قهرمان جهان که امروز پشت فرمان خودروی فضای سبز شهرداری نشسته تا کاوه رحمت‌آبادی، دارنده برنز نوجوانان جهان که به‌دلیل بیکاری و نبود حمایت …
بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!
سایت فرارو

بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!

طبق اعلام مسئولان، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا در صورت کسب یکی از سه رتبه نخست از امتیازاتی برخوردار خواهند شد که موضوع معافیت از خدمت سربازی نیز در میان آنها قرار دارد. همین مسأله کافی بود تا شایعه حضور بیرانوند در تیم امید جدی‌تر شود و این تصور شکل بگیرد که شاید دروازه‌بان تراکتور بتواند از مسیر …
سایت رویداد‌ ۲۴

⁨ ⁨ ⁨ ⁨ببینید| شوخی جالب عقاب آسیا و اصلانیان

روزنامه هفت صبح

سرمربی تیم ملی: باید از فلسطین، ویتنام و کره شمالی هم بترسیم!

سایت فوتبالی

نمایشی متفاوت از آرش برهانی؛ نوازنده حرفه‌ای دف و تنبک!

سایت تابناک

ادعای عجیب دستیار قلعه‌نویی درباره حذف تیم ملی فوتبال

سایت فرارو

تیر بیرانوند به سنگ خورد؛ فرصت بزرگ معافیت سربازی از دست رفت!

روزنامه هفت صبح

کودتای 28 مرداد از نگاه ورزشی

کودتای خاموش در پرسپولیس!
سایت خبرآنلاین

کودتای خاموش در پرسپولیس!

بعضی جریان‌های پشت پرده در پرسپولیس به دنبال آن هستند که حاصل زحمات دیگران را مصادره کنند و به صندلی مدیریت باشگاه برسند.
از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال

کیت‌های فصل جدید لیگ برتر انگلیس نظرات متفاوتی را به خود دیده است.
سایت شهرآرانیوز

ویدئو | پس‌گردنی مسی به بازیکن فیلادلفیا؛ داور اصلاً ندید!

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال

وحید کردانی که اکنون معاون دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیاست، از مدیران ایرانی AFC به شمار می‌رود که در پرونده آسیایی شدن چادرملو چندین بار به صورت مستقیم و غیرمستقیم به این فرد اشاره شده و اینجا نسبت فوتبال ایران با او بررسی می‌شود.
روزنامه هفت صبح

رامین رضاییان؛ مجرم یا قربانی! ساشا گولش زد؟

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال

روسیه دوباره برگشته، پرقدرت هم برگشته؛ شب گذشته و در پایان سومین جهانی سال ۲۰۲۶ آنها سومین کاپ قهرمانی‌شان را گرفتند، اما حقیقت این است که نه نایب‌قهرمانی تیم نوجوانان آزاد و نه فرنگی جوانان در جهانی‌های اخیر، شایسته انتقادات تند نیست.
روزنامه هفت صبح

در اتاق تحلیل هفت ورزشی مطرح شد؛ وایرال شدن با خونه خالی رامین رضاییان!

سایت پارس فوتبال

عباس عراقچی ، میهمان ویژه جشن پرسپولیس!

سایت پارس فوتبال

لغو ناگهانی بازی اسرائیل به میزبانی عربستان - پارس فوتبال

سایت تجارت نیوز

واکنش روبرتو کارلوس به شایعه تغییر دینش

سایت اقتصاد ۲۴

عکس / عاشقانه‌های علی قلی زاده در میان هیاهوی فوتبال

آمار و اخبار، خلاف اظهارات حمید مطهری؛ رضاییان بهترین بازیکن آسیایی جام جهانی نبود - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

آمار و اخبار، خلاف اظهارات حمید مطهری؛ رضاییان بهترین بازیکن آسیایی جام جهانی نبود - پارس فوتبال

اگرچه حمید مطهری برای تعریف و تمجید از شاگرد جدیدش در فولاد اعلام کرد که رامین رضاییان بهترین بازیکن آسیایی در جام جهانی ۲۰۲۶ بوده است، اما اخبار و البته مهم‌تر از آن آمار خلاف این صحبت را می‌رسانند.
راز فسخ آسانی
روزنامه شرق

راز فسخ آسانی

استقلال در شرایطی با بسته‌بودن پنجره نقل‌وانتقالاتی مواجه شده که ابعاد حقوقی این ماجرا حالا از یک محرومیت ساده نقل‌وانتقالاتی فراتر رفته است. از یک سو، شکایت باشگاه‌های مس شهر بابک و نساجی مازندران درباره استفاده استقلال از بازیکنان جدید، می‌تواند پرونده‌ای را باز کند که در صورت پذیرش ادعاها، به تغییر …