قیمت طلا امروز




 بهینه سازی مصرف

 سایت ایران آنلاین / ۱۲ ساعت قبل

۵۰ درصد ناترازی مصرف بنزین مربوط به استاندارد خودروها است

معاون رئیس‌جمهور و رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی با بیان اینکه ناترازی فعلی انرژی حاصل سیاست‌های اتخاذ شده در سال‌های گذشته است، گفت: ۴۰ تا ۵۰ درصد شکاف مصرف بهینه بنزین به استاندارد خودروها، ۳۰ درصد به نوع حمل‌ونقل و ۲۵ درصد نیز به ترافیک، سفرهای تک‌سرنشین و سفرهای یک‌سرنشین‌نشده بازمی‌گردد.
 ۵۰ درصد ناترازی مصرف بنزین مربوط به استاندارد خودروها است
ایران آنلاین:

سید اسماعیل سقاب اصفهانی روز یکشنبه با ارایه گزارشی در ۴۲۷ جلسه صحن علنی شورای اسلامی شهر تهران که با موضوع کاهش مصرف سوخت در پایتخت برگزار شد، اظهار کرد: در حوزه ناترازی انرژی وضعیت خوبی نداریم و آثار آن را در مصرف بنزین، گاز، گازوئیل و قطعی برق صنایع مشاهده می‌کنیم.

به گزارش ایرنا، وی افزود: در سال‌های گذشته سیاست‌هایی اتخاذ شده که نتیجه آن وضعیت فعلی است و سیاست‌های حوزه مصرف پاسخگوی شرایط امروز کشور نبوده است از این رو کشور با ناترازی انرژی مواجه شده و یکی از راهکارها نیز تأمین تقاضاست که در این زمینه تلاش‌هایی برای واردات و تولید سوخت در حال انجام است.

 

همکاری‌ها محدود به بنزین نیست

 

معاون رئیس‌جمهور با اشاره به تشکیل سازمانی برای مدیریت مصرف انرژی در کشور گفت: موضوع همکاری با شهرداری تهران تنها به حمل‌ونقل و بنزین محدود نمی‌شود بلکه بنزین، گازوئیل، برق و سایر حامل‌های انرژی را دربرمی‌گیرد.

سقاب اصفهانی درباره عوامل مؤثر بر افزایش مصرف سوخت اظهار کرد: زمانی که میزان مصرف سوخت در کشور را بررسی کردیم، علل حجم بالای مصرف مشخص شد؛ برای نمونه در حوزه بنزین، یکی از عوامل اصلی، استاندارد خودروهاست و ۴۰ تا ۵۰ درصد شکاف مصرف بهینه به استاندارد خودروهای کشور مربوط می‌شود.

وی ادامه داد: موضوع دوم، مدهای غالب حمل‌ونقل است؛ در عمده کشورهای دنیا حمل‌ونقل به سمت خودروهای سنگین رفته اما در ایران الگوی حمل‌ونقل به سمت خودروهای سبک حرکت کرده است و حدود ۳۰ درصد حجم مصرف به این بخش مربوط می‌شود.

رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی افزود: حدود ۲۵ درصد شکاف مصرف بهینه نیز به ترافیک، سفرهای تک‌سرنشین و سفرهای یک‌سرخالی مربوط می‌شود.

وی تأکید کرد: تا زمانی که علل بنیادین مصرف برطرف نشود، هر سیاست قیمتی که در کشور اعمال شود تنها در کوتاه‌مدت اثر خواهد داشت و پس از مدتی این اثرگذاری از بین می‌رود.

 

موتورخانه‌ها از عوامل مهم مصرف انرژی

 

سقاب اصفهانی با اشاره به مصرف بالای انرژی در موتورخانه‌های مجتمع‌ها، ادارات و شهرک‌ها گفت: این بخش حجم زیادی از مصرف انرژی را به خود اختصاص می‌دهد.

وی اظهار کرد: عمده برنامه‌هایی که تاکنون برای مدیریت مصرف اجرا شده، مبتنی بر ایجاد شوک قیمتی بوده است؛ ممکن است چند سال از اجرای این سیاست‌ها گذشته باشد اما دوباره میزان مصرف به شرایط سابق بازگشته است.

معاون رئیس‌جمهور افزود: بازگشت مصرف به شرایط قبلی به میزان تورم در کشور نیز بستگی دارد، چرا که برای ریشه اصلی مصرف تدبیر مناسبی اندیشیده نشده است.

وی با اشاره به قانون مربوط به اختصاص منافع حاصل از صرفه‌جویی به صرفه‌جویان گفت: قانون به دنبال آن بوده است که منفعت صرفه‌جویی در اختیار کسانی قرار گیرد که این صرفه‌جویی را محقق می‌کنند و در این زمینه تفکیکی میان بخش دولتی و خصوصی قائل نشده است.

سقاب اصفهانی تصریح کرد: در میان‌مدت و بلندمدت، تا زمانی که نتوانیم ریشه‌های مصرف را حل کنیم، افزایش قیمت صرفاً یک مُسکن خواهد بود.

 

پیشنهاد همکاری شهرداری تهران و دولت برای کاهش مصرف انرژی

 

وی درباره راهکارهای همکاری شهرداری تهران با دولت برای مدیریت مصرف انرژی اظهار کرد: در استانداری‌ها تفاهم‌نامه‌ای منعقد می‌کنیم که بر اساس آن یک خط مبنای مصرف تعیین شود و این خط مبنا برای بنزین، گازوئیل، نفت و برق مشخص خواهد شد.

رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی افزود: شهرداری تهران می‌تواند برنامه‌ای به دولت ارائه دهد و بر اساس خط مبنای تعیین‌شده، میزان مصرف را مشخص و اعلام کند که در بخش‌های مختلف تا چه اندازه امکان کاهش مصرف وجود دارد.

وی ادامه داد: در مدل دیگری، شهرداری می‌تواند با مشارکت بخش خصوصی برنامه‌ای برای کاهش مصرف به دولت ارائه کند.

سقاب اصفهانی گفت: در مدل سوم، اقدامات کاهش مصرف آغاز می‌شود و به صورت گام‌به‌گام، هر میزان که مصرف کاهش پیدا کند، گواهی صرفه‌جویی به نهاد طرف قرارداد داده می‌شود و مالکیت انرژی صرفه‌جویی‌شده نیز به آن نهاد واگذار خواهد شد.

وی اضافه کرد: شهرداری می‌تواند مطالعاتی انجام دهد و مشخص کند که در کوتاه‌مدت، میان‌مدت و بلندمدت چگونه می‌توان میزان مصرف انرژی را کاهش داد؛ این موضوع مستقل از برنامه دولت است. برای نمونه اگر موتور یک وسیله یا دستگاه با موتور برقی جایگزین شود، میزان کاهش مصرف آن در مطالعات قابل محاسبه خواهد بود.

 

تبدیل ایده برنامه هفتم به میثاق ملی

 

معاون رئیس‌جمهور با بیان اینکه ایده مطرح‌شده در برنامه هفتم تنها در یک سازمان باقی نمی‌ماند، اظهار کرد: این ایده را به یک میثاق ملی تبدیل خواهیم کرد و استانداری‌ها، شهرداری‌ها، بخشداری‌ها و دیگر بخش‌ها در این مسیر پای کار خواهند آمد.

وی افزود: سازوکارهای کاهش مصرف در بخش‌های مختلف متفاوت است و آنچه امروز با آن مواجه هستیم این است که با سیاست عدم تمرکز تصمیم گرفته‌ایم میزان مصرف را کاهش دهیم و همه نهادها نسبت به میزان مصرف انرژی دغدغه داشته باشند.

سقاب اصفهانی با بیان اینکه انرژی با سیاست‌های اتخاذشده به یک چالش تبدیل شده است، گفت: این در حالی است که بیشترین ظرفیت بهره‌وری در حوزه انرژی وجود دارد. امروز با بالاترین میزان مصرف و پایین‌ترین بهره‌وری انرژی مواجه هستیم و می‌توانیم کاهش مصرف را به یک الگوی ملی تبدیل کنیم.

 

کاهش ۵۰ درصدی مصرف انرژی مدارس با عایق‌بندی

 

وی با اشاره به ظرفیت مدارس برای کاهش مصرف انرژی اظهار کرد: با عایق‌بندی مدارس می‌توان میزان مصرف انرژی را تا ۵۰ درصد کاهش داد.

معاون رئیس‌جمهور افزود: با شرایط فعلی کشور، منابع مالی کافی برای خرید اتوبوس برقی یا موتور برقی نداریم اما می‌توان سود حاصل از کاهش مصرف در بخش‌های مختلف، از جمله مدارس، را به سرمایه‌گذارانی پرداخت کرد که در این زمینه وارد عمل می‌شوند.

سقاب اصفهانی تأکید کرد: شهرداری نباید تصدی‌گری کند، بلکه باید میدان رقابتی برای سرمایه‌گذاران ایجاد شود.

وی از مسئولان خواست هرگونه جناح‌بندی سیاسی را در این مسیر کنار بگذارند و گفت: باید میدان رقابتی مناسبی برای سرمایه‌گذاران ایجاد شود تا ظرفیت‌های موجود برای کاهش مصرف انرژی به کار گرفته شود.

 

هر شهر باید الگوی متناسب با شرایط خود را داشته باشد

 

رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی با اشاره به مشخص بودن میزان مصرف در شهرستان‌های مختلف گفت: به جای اینکه دولت تصمیم بگیرد هر شهر چه کاری انجام دهد، شهر باید به عنوان سیاست‌گذار عمل کند و الگوی متناسب با شرایط خود را دنبال کند.

وی افزود: برای نمونه، مسئله اصلی مصرف گاز در تهران و چالش موجود در این زمینه، موتورخانه‌ها هستند اما ممکن است چنین مسئله‌ای در دیگر شهرها وجود نداشته باشد؛ بنابراین نمی‌توان الگوی واحدی برای نوع و میزان کاهش مصرف انرژی در همه شهرها تعیین کرد و هر شهر باید موارد اصلی مصرف خود را شناسایی کند.

سقاب اصفهانی خاطرنشان کرد: در دنیا الگوهای مختلفی برای مصرف بهینه انرژی وجود دارد و اقتصاد باید به جای حرکت به سمت افزایش قیمت و خروج محرومان از مصرف به دلیل ناتوانی در پرداخت هزینه، به سمت تعریف سازوکارهایی برای مصرف بهینه هدایت شود.

 

ضرورت تغییر ساعات کاری بر اساس شرایط جغرافیایی استان‌ها

 

وی با اشاره به مصرف بالای انرژی در آموزش و پرورش گفت: بخش عمده مصرف انرژی در آموزش و پرورش به سیستم‌های گرمایشی مربوط می‌شود و در همین راستا استانداری‌ها ساعات کاری را برای ارزیابی تغییر می‌دهند.

معاون رئیس‌جمهور افزود: ضرورتی ندارد ساعت فعالیت دانشگاه‌ها در استان‌های مختلف یکسان باشد و می‌توان بر اساس میزان مصرف، ساعت فعالیت و حتی فصل تحصیل را در استان‌های مختلف تغییر داد.

سقاب اصفهانی با بیان اینکه چهار اهرم می‌تواند به صرفه‌جویی قابل ملاحظه در مصرف انرژی منجر شود، گفت: یکی از این اهرم‌ها فرهنگ‌سازی است و اگر شهرداری از ظرفیت‌های خود برای الگوسازی استفاده کند، اقدامات عملیاتی خواهد شد.

وی اهرم فناوری و مدیریت تقاضا را دومین و سومین اهرم مدیریت مصرف عنوان کرد و افزود: انگیزه‌بخشی مالی نیز چهارمین اهرم است و شهرداری باید با اصناف گفت‌وگو و یک بازی برد-برد طراحی کند تا انگیزه لازم برای کاهش مصرف ایجاد شود.

رئیس سازمان بهینه‌سازی و مدیریت راهبردی انرژی تأکید کرد: هر اقدام کوتاه‌مدتی در نهایت حدود ۶ ماه اثرگذار خواهد بود، در حالی که برنامه ما پنج تا ۶ ساله است و مجموعه‌ها نیز باید برنامه‌های میان‌مدت و بلندمدت داشته باشند.

وی با بیان اینکه حل مسائل حوزه انرژی زمان‌بر است، اظهار کرد: نمی‌توان مسائل را یک‌ساله حل کرد؛ برای نمونه می‌دانیم تهران به ۱۱ هزار دستگاه اتوبوس نیاز دارد اما امروز بیش از سه هزار دستگاه اتوبوس در اختیار دارد و نمی‌توان این تعداد اتوبوس را در مدت کوتاهی تأمین کرد.

انتهای پیام/







چهارشنبه ۴ شهریور ۱۴۰۵ - 26 August 2026
مزد ترس
روزنامه توسعه ایرانی

مزد ترس

آریا طاری فوتبال در ناب ترین و بی رحم ترین شکل خود، آینه ای تمام نما از درون مایه انسان هاست؛ صحنه ای که در
    
روزنامه هفت صبح

حدادی فر: زندگی را برای خودم سخت کرده بودم، این بچه ها نجاتم دادند!

روزنامه شرق

ماجرای عدم حضور چادرملو در آسیا+ ویدئو

سایت خبرآنلاین

خنده‌های مجری زن در پخش زنده؛ ثبت لحظه خارج کردن کوچک‌ترین جیمی‌جامپ تاریخ در زمین فوتبال + فیلم

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟
سایت رویداد‌ ۲۴

بحران ملی به نام سربازی بیرانوند | چرا خدمت یک فوتبالیست پای دولت و نیروهای مسلح را وسط کشید؟

کم مانده مسعود پزشکیان رئیس جمهور ایران موضوع سربازی بیرانوند را با فیلد مارشال عاصم منیر مطرح کند تا شاید راهی برای حل مشکل پیدا شود!
سایت پارس فوتبال

بررسی یک ادعا با اولین اشتباه؛ دانیال ایری بازیکن هزار میلیاردی پرسپولیس - پارس فوتبال

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!
سایت تجارت نیوز

پشت پرده درآمد نجومی استقلال / لقمه آماده هلدینگ!

استقلال در شش‌ماهه اخیر درآمد نزدیک به ۲ هزار میلیاردی ثبت کرده، اما بخش عمده آن از قرارداد با سهامدار اصلی باشگاه، صنایع پتروشیمی خلیج فارس، آمده است. همزمان، گزارش سازمان حسابرسی نیز از رعایت نشدن بخشی از تشریفات ماده ۱۲۹ در معاملات با اشخاص وابسته خبر می‌دهد.
سایت اقتصاد ۲۴

سردار آزمون دو برابر مهدی طارمی پول می‌گیرد!

سایت رویداد‌ ۲۴

طعنه سنگین «اطلاعات» به طارمی: چرا خودت را مفت فروختی؟

کابوس بلاتکلیفی
سایت ایران آنلاین

کابوس بلاتکلیفی

سی و یک روز از برگزاری اولین جلسه هیأت‌رئیسه فدراسیون فوتبال برای بررسی عملکرد فنی تیم ملی و تصمیم‌گیری درباره سرنوشت کادر فنی و سرمربی تیم ملی بزرگسالان گذشته، اما هنوز تصمیم نهایی درباره ادامه فعالیت امیر قلعه‌نویی اتخاذ نشده است.
خبرگزاری همشهری‌آنلاین

در اتفاقی وحشتناک؛ هجوم هواداران به زمین با چوب و صندلی + عکس

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم
سایت جوان آنلاین

فاجعه رخ نداده، اما باید به‌هوش باشیم

کسب عنوان چهارمی تیم کشتی آزاد جوانان ایران در رقابت‌های قهرمانی جهان درست بعد از نایب‌قهرمانی تیم کشتی فرنگی جوانان کشورمان باعث شد انتقاد‌ها نسبت به عملکرد...
فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!
سایت جوان آنلاین

فوتبال شیوخ سقف آرزوی فوتبالیست ایرانی!

خبر بازگشت مهدی طارمی به فوتبال آسیا و مشخصاً امارات، نه فقط یک خبر ساده که مهر تأییدی بر عقب‌گرد فوتبال ایران از سطح اول فوتبال جهان است. مهر تأییدی است بر...
         
قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

قلم قرمز طارمی روی دستاوردسازی فِیک قلعه‌نویی و رفقا؛ سال‌ها می‌توان از این عقبگرد نوشت! - پارس فوتبال

برای کشوری چون ایران، یکی از مهم‌ترین دستاوردها از جام جهانی می‌تواند معرفی یک یا چند بازیکن بااستعداد و آینده‌دار به فوتبال دنیا باشد، که تیم ملی در این پار...
روزنامه شرق

استوری کنایه آمیز علیرضا بیرانوند

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک
سایت کولاک

از کافئین تا کراتین؛ کدام مکمل ورزشی واقعاً پشتوانه علمی دارد؟ - مجله اینترنتی کولاک

مکمل‌های ورزشی زیادی وعده افزایش انرژی، عضله‌سازی و بهبود عملکرد می‌دهند؛ اما شواهد علمی درباره همه آنها یکسان نیست.
معجزه در قلب بحران
روزنامه توسعه ایرانی

معجزه در قلب بحران

آریا طاری روزهایی که هواداران استقلال با نگرانی اخبار محرومیت نقل وانتقالاتی باشگاه را دنبال می کردند و با حسرت به ریخت وپاش های
    
خاتون آسیایی
روزنامه توسعه ایرانی

خاتون آسیایی

سومین دوره رسمی لیگ قهرمانان زنان آسیا در حالی آغاز شد که یک نام آشنا به عنوان نماینده کشورمان در آن حضور داشت. تیمی که در ایران بااختلاف پرافتخارترین است و
سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟
خبرگزاری ایسنا

سپاهان، تیمی برای قهرمانی یا فقط مدعی بودن؟

شکست برابر استقلال و تراکتور در هفته‌های دوم و سوم لیگ برتر، بار دیگر ضعف سپاهان در بازی‌های بزرگ را نمایان کرد؛ تیمی که در سال‌های اخیر هزینه زیادی برای ساختن یک تیم مدعی قهرمانی کرده اما همچنان نه در زمین راه‌حل مشخصی برای عبور از رقیبان اصلی دارد و نه در نقل‌وانتقالات توانسته نقاط ضعف خود را به‌طور …
علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟
سایت عصرایران

علیرضا بیرانوند؛ به چه درد نظام وظیفه و خدمت سربازی می‌خورَد؟

اگر سربازی رفتن او سایه جنگ را دور و ارز را ارزان و خودرو را سهل الوصول و ازدواج را ممکن می کند، برود! ما که بخیل نیستیم اما تو را به خدا سربازی رفتن آدم مشه...
من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!
سایت پارسینه

من هم جای تارتار بودم نمی‌گذاشتم رضاییان به پرسپولیس برگردد/وحید قلیچ از ساپینتو پول گرفت و طرفدار استقلال شد!

ایمان گودرزی؛پیشکسوت استقلال و پرسپولیس در کافه‌خبر از پشت‌پرده فوتبال ایران صحبت کرد؛ از ادعای تحمیل بازیکن به مربیان و انتقاد از مدیریت باشگاه‌ها گرفته تا روایت‌هایی کمتر شنیده‌شده از روزهای حضورش در پرسپولیس و استقلال.
آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید
خبرگزاری ایرنا

آژیر براتیسلاوا؛ زنگ خطر را جدی بگیرید

تهران- ایرنا- حذف ۶۰ درصد از جوانان کشتی آزاد ایران در براتیسلاوا زنگ خطری است که می‌تواند آینده پرافتخارترین رشته المپیکی ایران را تهدید کند.
سایت جهان نیوز

عکس نجات سرباز بیرو | جهان نیوز

سایت اقتصاد ۲۴

عکس/رونمایی از پیراهن دوم باشگاه پرسپولیس به یاد کودکان میناب

روزنامه هفت صبح

علت حذف فرزانه فصیحی‌ از مسابقات قهرمانی جهان چه بود؟

جدال بدون سکو
روزنامه شرق

جدال بدون سکو

‌پرسپولیس و تراکتور در شرایطی به استقبال یکی از مهم‌ترین بازی‌های فصل می‌روند که این مسابقه یک تقابل برای سه امتیاز نیست؛ پشت این ۹۰ دقیقه، خاطرات و حاشیه‌های دو سال اخیر قرار گرفته است. دو تیم در سال‌های گذشته بارها در بازی‌های بزرگ برابر هم قرار گرفته‌اند و هر بار نتیجه مسابقه، جدا از جدول، روی فضای …
روزنامه هفت صبح

آخرین سنگر سقوط کرد؛ نسل لژیونرها منقرض شد!

دکتر برو سربازی!
روزنامه توسعه ایرانی

دکتر برو سربازی!

آریا طاری ساعت شنی برای شماره یک تیم ملی به کار افتاده است. پاییز امسال، نه فقط فصل خزان برگ ها، که خزان معافیت های طولانی مدت و
سایت تابناک

بیرانوند قصد سرباز شدن ندارد؛ انتقال به فجرسپاسی در صورت اجبار

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!
خبرگزاری ایرنا

واکنش اینفانتینو به اتهام خیانت به فوتبال؛ مدل موی قشنگی داری!

تهران- ایرنا- رئیس فیفا در واکنش به پرسش خبرنگار اسکای‌نیوز در خصوص طرح اتهام خیانت به فوتبال گفت: مدل موی قشنگی داری!
سایت عصرایران

ظاهر جدید ارلینگ هالند با سر تراشیده

سایت ورزش ۳

زنگ خطر برای کشتی ایران به صدا درآمد!

سایت خبر ورزشی

از فحاشی زننده یک پیشکسوت تا اتفاق تلخ برای طارمی و بمب مصنوعی رامین!

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم
خبرگزاری تسنیم

گزارش ویژه-2| امضای دوم ممبینی پای اتفاقات عجیب ترکیه/کُد اخلاقی فیفا؟ - تسنیم

بخش دوم اتفاقات رقم خورده توسط دبیرکل فدراسیون فوتبال در جریان اردوی ترکیه مانند قسمت اول حاوی نکات مبهمی است.
غروب ستاره‌ها در قاره سبز
روزنامه توسعه ایرانی

غروب ستاره‌ها در قاره سبز

آریا طاری انتقال مهدی طارمی به الوصل امارات، تنها جابه جایی یک بازیکن در بازار نقل و انتقالات تابستانی نیست؛ این یک زنگ خطر کرکننده و یک
    
روزنامه هفت صبح

دکتر بیرانوند آخرین بمب نقل و انتقالات تابستانی!

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و حیثیت خود وارد کردید
سایت رویداد‌ ۲۴

ادبیات سخیف پیشکسوت فوتبال | آقای روشن در دوران فوتبالی تان یک تمام کننده خوب بودید و حالا یک ضربه تمام‌کننده به اعتبار و …

مصاحبه جنجالی با ادبیات سخیف و عجیب حسن روشن، پیشکسوت فوتبال و باشگاه استقلال و توهین و فحاشی رکیک وی به کی‌روش و ساپینتو با بازخوردهای زیادی همراه بوده است.
سایت رویداد‌ ۲۴

ببینید| فرار عجیب ممبینی دبیرکل فدراسیون از دست خبرنگاران

سایت عصرایران

نماز شکر ابوالفضل محمدنژاد پس از فینالیست شدن

سایت خبر ورزشی

محرومیت فرزانه فصیحی از حضور در مسابقات جهانی: هیچ جمله‌ای نمی‌تواند عمق ظلم و خیانتی که به من شد را توصیف کند +عکس

روزنامه هفت صبح

بی احترامی عجیب ممبینی به خبرنگاران و فرار از مصاحبه با ترفند تماس نمایشی!

سایت جهان صنعت نیوز

فوتبال ۳۶۰ رفع فیلتر شد

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود
خبرگزاری ایرنا

مدال روی سینه بود، نان توی سفره نبود

کنگاور - ایرنا - روزی کنگاور قهرمانانش را تا سکوی جهان بدرقه می‌کرد امروز اما بخشی از همان نام‌ها میان خاطرات مدال‌ها و سختی‌های زندگی جا مانده‌اند؛ از حجت رحمت‌آبادی، قهرمان جهان که امروز پشت فرمان خودروی فضای سبز شهرداری نشسته تا کاوه رحمت‌آبادی، دارنده برنز نوجوانان جهان که به‌دلیل بیکاری و نبود حمایت …
بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!
سایت فرارو

بیرانوند به جای ژاپن در پادگان!

طبق اعلام مسئولان، مدال‌آوران بازی‌های آسیایی ناگویا در صورت کسب یکی از سه رتبه نخست از امتیازاتی برخوردار خواهند شد که موضوع معافیت از خدمت سربازی نیز در میان آنها قرار دارد. همین مسأله کافی بود تا شایعه حضور بیرانوند در تیم امید جدی‌تر شود و این تصور شکل بگیرد که شاید دروازه‌بان تراکتور بتواند از مسیر …
سایت رویداد‌ ۲۴

⁨ ⁨ ⁨ ⁨ببینید| شوخی جالب عقاب آسیا و اصلانیان

روزنامه هفت صبح

سرمربی تیم ملی: باید از فلسطین، ویتنام و کره شمالی هم بترسیم!

سایت فوتبالی

نمایشی متفاوت از آرش برهانی؛ نوازنده حرفه‌ای دف و تنبک!

سایت تابناک

ادعای عجیب دستیار قلعه‌نویی درباره حذف تیم ملی فوتبال

سایت فرارو

تیر بیرانوند به سنگ خورد؛ فرصت بزرگ معافیت سربازی از دست رفت!

روزنامه هفت صبح

کودتای 28 مرداد از نگاه ورزشی

کودتای خاموش در پرسپولیس!
سایت خبرآنلاین

کودتای خاموش در پرسپولیس!

بعضی جریان‌های پشت پرده در پرسپولیس به دنبال آن هستند که حاصل زحمات دیگران را مصادره کنند و به صندلی مدیریت باشگاه برسند.
از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

از لباس نقاش‌های ساختمان تا سیمپسون‌ها؛ یکی هم دقیقا شبیه ژاکت سریال فرندز! - پارس فوتبال

کیت‌های فصل جدید لیگ برتر انگلیس نظرات متفاوتی را به خود دیده است.
سایت شهرآرانیوز

ویدئو | پس‌گردنی مسی به بازیکن فیلادلفیا؛ داور اصلاً ندید!

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

گزارش اختصاصی تابناک از پشت پرده جنجالی «باند مافیایی»/ نسبت فوتبال ایران با وحید کردانی چیست؟ - پارس فوتبال

وحید کردانی که اکنون معاون دبیرکل کنفدراسیون فوتبال آسیاست، از مدیران ایرانی AFC به شمار می‌رود که در پرونده آسیایی شدن چادرملو چندین بار به صورت مستقیم و غیرمستقیم به این فرد اشاره شده و اینجا نسبت فوتبال ایران با او بررسی می‌شود.
روزنامه هفت صبح

رامین رضاییان؛ مجرم یا قربانی! ساشا گولش زد؟

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال
سایت پارس فوتبال

بازگشت ابرقدرت و حکمرانی دوباره روس‌ها بر کشتی جهان؛ تاسِ بد مربی‌ای با کارنامه قابل دفاع - پارس فوتبال

روسیه دوباره برگشته، پرقدرت هم برگشته؛ شب گذشته و در پایان سومین جهانی سال ۲۰۲۶ آنها سومین کاپ قهرمانی‌شان را گرفتند، اما حقیقت این است که نه نایب‌قهرمانی تیم نوجوانان آزاد و نه فرنگی جوانان در جهانی‌های اخیر، شایسته انتقادات تند نیست.
روزنامه هفت صبح

در اتاق تحلیل هفت ورزشی مطرح شد؛ وایرال شدن با خونه خالی رامین رضاییان!

سایت پارس فوتبال

عباس عراقچی ، میهمان ویژه جشن پرسپولیس!

سایت پارس فوتبال

لغو ناگهانی بازی اسرائیل به میزبانی عربستان - پارس فوتبال

سایت تجارت نیوز

واکنش روبرتو کارلوس به شایعه تغییر دینش