چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

بستنی وانیل با خامه


بستنی وانیل با خامه

با شروع فصل گرما می‌خواهیم شما را با تهیه انواع بستنی در منزل آشنا کنیم. در این هفته به طرز تهیه بستنی وانیلی با خامه می‌پردازیم .
● مواد لازم:
▪ شیر=۱ لیتر(۴ لیوان معمولی)
▪ زرده …

با شروع فصل گرما می‌خواهیم شما را با تهیه انواع بستنی در منزل آشنا کنیم. در این هفته به طرز تهیه بستنی وانیلی با خامه می‌پردازیم .

مواد لازم:

شیر=۱ لیتر(۴ لیوان معمولی)

زرده تخم مرغ=۸ عدد

وانیل=۱ قاشق چایخوری

خامه=۲۰۰ گرم(۱ لیوان معمولی)

شکر=۲۰۰ گرم

شربت آلبالو و کارامل=به مقدار کم برای تزئین

طرز تهیه:

زرده تخم مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کرده، هم می‌زنیم تا کاملا سفید و سفت و کشدار شود. شیر را می‌جوشانیم و کم کم روی زرده ریخته،هم می‌زنیم.دوباره شیر و زرده را روی حرارت ملایم قرار می‌دهیم و مرتب هم می‌زنیم. کافی است فقط داغ شود،ولی نجوشد؛بعد مایه را می‌گذاریم سرد شود. خامه را با آن مخلوط می‌کنیم و در ظرف فلزیی مناسبی ریخته،در جایخی یا فریزر قرار می‌دهیم.

در مدت ۴ تا ۵ ساعت،دو سه بار آن را هم می‌زنیم تا بستنی بسته شود ولی یخ نزند. با قاشق مخصوص گرد و مدور گلوله هایی از بستنی را در ظرف بستنی خوری قرار می‌دهیم و کمی‌شربت کارامل یا شربت آلبالو روی آن می‌ریزیم.می‌توانیم ۵۰ گرم از خامه را با ۲ قاشق پودر قند مخلوط کرده،هم بزنیم تا سفت شده،فرم بگیرد و خامه را در قیف ریخته،اطراف بستنی را با خامه تزئین می‌نماییم.