جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
بررسی وضعیت میكروبی غذاهای دریائی
ماهیها و سختپوستان جهت مصرف انسان به اشكال مختلف در بازار عرضه میشوند. برای تعیین كیفیت و وجود یا عدم فساد میكروبیولوژیكی آنها باید روشهای آزمایشگاهی مناسبی در نظر گرفته شود. تغییرات كیفی طعم و بو،بافت،رنگ و غیره نشان دهنده فساد حاصل از تكثیر باكتریها در فراوردههای دریائی هستند و عوامل مؤثر در میزان فساد عبارتند از:تعداد اولیه باكتریهای موجود، نوع آنها و شرایط نگهداری نظیر حرارت و رطوبت و غیره. در مقایسه با سایر مواد غذائی كه از نظر پروتئین غنی میباشند، غذاهای دریائی قابلیت فساد بیشتری دارند.
برخی از موادغذائی دریائی حاوی مقادیر زیادی مواد تنظیم كننده فشار اسمزی به فرم ازت غیر پروتئینی میباشند مانند اسیدهای آمینه ،تری متیل آمین، اوره و غیره كه بهعنوان منبع غذائی به آسانی در دسترس باكتریها قرار میگیرند. تعداد زیادی از غذاهای دریائی از آب سرد صید میشوند و بر خلاف حیوانات خونگرم نگهداری آنها در یخچال و شرایط سرما از تكثیر میكروبهای موجود در آن جلوگیری نمیكند. از طرفی محل و روش صید آنها در مقایسه با كشتارگاه باید در نظر گرفته شود. سلامت موادغذائی دریائی با توجه به آلودگیهای میكروبی آنها از نظر احتمال وقوع مسمومیت غذائی اهمیت دارد.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه آمریکا طالبان توماج صالحی حجاب گشت ارشاد رهبر انقلاب سریلانکا کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل زنان
قیمت خودرو خودرو ارز قیمت دلار دلار قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه مسکن سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران مهران مدیری موسیقی کتاب تئاتر شعر
اسرائیل رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا اتحادیه اروپا ترکیه عربستان
فوتبال پرسپولیس سردار آزمون استقلال بارسلونا بازی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس تیم ملی فوتسال ایران
تیک تاک بنیاد ملی نخبگان ناسا وزیر ارتباطات عیسی زارع پور همراه اول تبلیغات اپل
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس پیری داروخانه دوش گرفتن