چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

لوبیا


▪ لوبیا: Kidney bean
▪ نام علمی : Phasaeolous vulgaris
▪ جوشانده : مقدر ۳۰ گرم لوبیای خشك را در یك لیتر آب جوش ریخته و بگذارید ده دقیقه بجوشد سپس آنرا صاف كرده و یك فنجان قبل از هر غذا بنوشید
▪ لوبیای پخته : لوبیا …

لوبیا:

Kidney bean

نام علمی :

Phasaeolous vulgaris

جوشانده :

مقدر ۳۰ گرم لوبیای خشك را در یك لیتر آب جوش ریخته و بگذارید ده دقیقه بجوشد سپس آنرا صاف كرده و یك فنجان قبل از هر غذا بنوشید

لوبیای پخته :

لوبیا را در آب ریخته و بجوشانید تا كاملا پخته و نرم شود و بمقدر یك فنجان در روز بخورید برای جلوگیری از نفخ معده می توان لوبیا را با خردل ، زیتون و آبلیمو مصرف كرد .

سوپ لوبیا :

از نظر داشتن مواد پروتئینی و الیاف بسیار مفید است . سوپ لوبیا را با جعفری و گشنیز و هویج بپزید .