شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
خوراكیهای داروئی
طبقهبندی امروزی گیاهان بهعنوان گیاهان داروئی، سبزیها، میوهها و حتی «علفها» یك اختراع جدید است. از نظر آشپز قرن هفدهمی كلم و هویج و خیار درست به اندازه گل همیشه بهار و مرزنگوش «گیاهان آشپزخانهای» بودند. ما غالبا این نكته را هم فراموش میكنیم كه اجزای فعال، مانند آلكالوئیدها یا ساپونینها در گیاهان منحصر به گیاهانی كه ما آنها را داروئی میخوانیم نیستند؛ میوه و سبزیها هم ممكن است درمان كننده، یا در حد افراط، مضر باشند.
فرهنگهای گذشته گیاهان را بر مبنای حرارت یا مزه تقسیمبندی كرده و با نیازهای بدن برای حفظ تعادل منطبق كردهاند: بقراط دریافت كه گیاهان تازه «قوت بیشتری میبخشند» زیرا زندهترند، در حالی كه طب تبتی غذاهای منجمد را سردتر و مخاطسازتر از غذاهای تازه میداند.
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب گشت ارشاد حماس ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی دولت سیزدهم مجلس شورای اسلامی کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور سیل درمان تهران هواشناسی قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
دلار قیمت دلار بانک مرکزی قیمت خودرو آفریقا تورم قیمت طلا بازار خودرو سایپا ایران خودرو ارز مسکن
پایتخت خانواده تلویزیون موسیقی ترانه علیدوستی فیلم سریال سینمای ایران مهران مدیری کتاب
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
رژیم صهیونیستی اسرائیل فلسطین غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین طالبان اوکراین ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال جام حذفی آلومینیوم اراک استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل همراه اول ناسا الماس تسلا فیلترینگ نخبگان
مالاریا آلزایمر کاهش وزن سلامت روان زوال عقل داروخانه