چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

هندوانه و خربزه را قبل از برش، حتما بشویید


هندوانه و خربزه را قبل از برش، حتما بشویید

میوه‌هایی مانند هندوانه و خربزه حتما شسته شود، زیرا ممکن است باکتری‌ها یا عوامل بیماری‌زا از راه تماس چاقو با پوست، هنگام برش زدن میوه به داخل آن انتقال یابد.
در تهیه غذاها …

میوه‌هایی مانند هندوانه و خربزه حتما شسته شود، زیرا ممکن است باکتری‌ها یا عوامل بیماری‌زا از راه تماس چاقو با پوست، هنگام برش زدن میوه به داخل آن انتقال یابد.

در تهیه غذاها باید رعایت بهداشت را جدی گرفت، دست‌ها ناقل طبیعی باکتری‌های بیماری‌زاست و باید قبل و بعد از صرف غذا، دست‌ها را با آب و صابون شست، لابه لای انگشتان، زیر ناخن‌ها را حداقل به مدت ۲۰ ثانیه خوب شست‌وشو داد و با دستمال کاغذی آن‌ را خشک کرد.

خاتون برسیاه

کارشناس مواد غذایی



همچنین مشاهده کنید