چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی ناپلئونی
● مواد لازم:
▪ خمیر هزار لا: به مقدار لازم؛
▪ خامه ی زده شده: به مقدار لازم؛
▪ کرم و وانیل: به مقدار لازم؛
▪ پودر پسته: برای تزیین؛
▪ خرده شیرینی: به مقدار لازم.
● طرز تهیه:
خمیر را به ضخامت ۱ سانتی متر باز می کنیم و به شکل مستطیل ۱۰ در ۳۰ برش می دهیم. خمیر را درون سینی فر داخل فر ۲۰۰ درجه می گذاریم. بعد از ۸ دقیقه حرارت را به ۱۸۰ درجه تغییر می دهیم. ۲۰ دقیقه خمیر را می پزیم. سینی را از فر خارج کرده و می گذاریم تا خنک شود. خمیر نان های پخته را از ارتفاع برش می دهیم. کرم وانیل را با خامه ی زده شده، مخلوط می کنیم، به طوری که صاف و یکدست شود. بین دو لا مالیده، سطح روی نان را نیز با همین کرم پوشش می دهیم. خرده شیرینی را روی آن می ریزیم. پودر پسته را روی آن می ریزیم. با یک سینی روی نان را پرس می کنیم و در یخچال قرار می دهیم و بعد از یک ربع به شکل مربع یا مستطیل های کوچک برش می دهیم.
منبع : خانواده ما
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران غزه دولت رافائل گروسی دولت سیزدهم رئیس جمهور رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی محمد اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران بارش باران پلیس حجاب آموزش و پرورش سیل فضای مجازی شهرداری سلامت
خودرو حقوق بازنشستگان مسکن مالیات قیمت طلا سایپا ایران خودرو قیمت خودرو قیمت دلار بازار خودرو بانک مرکزی قیمت
رضا رویگری نمایشگاه کتاب تلویزیون تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران سینما موسیقی کتاب
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
اسرائیل جنگ غزه فلسطین رفح حماس آمریکا روسیه چین حمله به رفح رژیم صهیونیستی ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر لیگ قهرمانان اروپا ذوب آهن نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ آیفون گوگل ناسا مایکروسافت باتری فضاپیما
سازمان غذا و دارو خواب مواد غذایی کمردرد بیماران خاص بیمه زیبایی کاهش وزن دندانپزشکی