سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

شیرینی لقمه سیب


شیرینی لقمه سیب
● مواد لازم:
▪ سیب یک کیلو
▪ تخم مرغ ۳عدد
▪ پودر شکر ۲پیمانه
▪ مارگارین یا کره ۵۰گرم
▪ وانیل یک چهارم قاشق چای‌خوری
▪ نمک مقداری
▪ روغن برای سرخ کردن به مقدار لازم
▪ آرد ۵/۱ پیمانه
▪ نشاسته ۲قاشق سوپ‌خوری
▪ آب لیمو ۲قاشق سوپ‌خوری
▪ آب سرد ۲قاشق سوپ‌خوری
▪ رنده‌ی لیمو یک قاشق چای‌خوری
▪ پودر شکر و پسته به مقدار لازم
▪ بیکینگ پودر ۲قاشق چای‌خوری
▪ دارچین ۱قاشق سوپ‌خوری
● طرز تهیه:
برای تهیه خمیر این شیرینی، کره و شکر را با هم مخلوط کنید. تخم‌مرغ را اضافه کرده و پس از آن آب لیمو و آب را به مخلوط بیافزایید. نشاسته، آرد و نمک و بیکینگ پودر را با هم الک کرده و به مایهی تخم‌مرغ و کره اضافه نمایید.حال خمیر آماده است.
سیب‌ها را از ارتفاع یا عرض برش دهید (هر برش به قطر نیم ساعت). سپس آنها را خشک کنید. برش های سیب را داخل دارچین زده و در خمیر آماده شده فرو ببرید و در روغن داغ سرخ کنید.
روغن اضافه‌ی سیب‌های سرخ شده را گرفته و پس از آن روی آن‌ها پودرقند و پسته بپاشید
منبع : تبیان


همچنین مشاهده کنید