جمعه, ۲۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 10 May, 2024
مجله ویستا
کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه
● مواد لازم برای ۴ نفر:
▪ گوشت مرغ چرخ شده: ۲۵۰ گرم؛
▪ ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: ۲۰۰ گرم؛
▪ گشنیز ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک؛
ی پیازچه ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک؛
▪ تخم مرغ: ۱ عدد؛
▪ نمک: به میزان لازم؛
▪ روغن برای سرخ کردن: حدود ۱ استکان کوچک (۶ قاشق غذاخوری).
● طرز تهیه:
گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط کرده تا تمام مواد یکدست شود. سپس روغن را درون تابه ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی بر می داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می اندازیم تا سرخ شود. پس از این که دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می کنیم.
▪ نکته:
سس کچاپ را با سرکه و یک قاشق چایخوری شکر رقیق می کنیم و در کنار کتلت ها می گذاریم. شکل کتلت ها نباید یک دست باشد، بهتر است کوچک و نامنظم باشد.
منبع : خانواده ما
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات مجلس انتخابات انتخابات مجلس دوازدهم مجلس شورای اسلامی ایران مجلس رهبر انقلاب رئیس جمهور سیدابراهیم رئیسی دولت سیزدهم دولت رئیسی
سیل ترافیک شهرداری تهران هواشناسی پلیس فضای مجازی تهران قتل آموزش و پرورش بارش باران سلامت افزایش حقوق بازنشستگان
گاز قیمت خودرو خودرو هوش مصنوعی قیمت طلا مالیات پالایش و پتروشیمی نمایشگاه نفت قیمت دلار مسکن حقوق بازنشستگان بانک مرکزی
نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران تلویزیون حضرت معصومه (س) زنان سینمای ایران سریال سینما
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه روسیه رفح اوکراین ولادیمیر پوتین طوفان الاقصی حمله به رفح مصر ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال رئال مادرید لیگ برتر سردار آزمون لیگ قهرمانان اروپا بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس بازی باشگاه استقلال سپاهان
فناوری مغز وزیر ارتباطات اپل فیبرنوری ایلان ماسک ناسا گوگل سامسونگ
چاقی کاهش وزن تخم مرغ فشار خون آسم هندوانه کبد چرب