شنبه, ۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 27 April, 2024
مجله ویستا
دسر زردآلو
● موادلازم:
▪ زردآلوی تازه بدون هسته نیم کیلوگرم
▪ شکر نصف پیمانه
▪ گلاب نصف پیمانه
▪ خلال بادام نصف قاشق غذاخوری
▪ خلال پسته نصف قاشق غذاخوری
▪ آب به مقدار لازم
● طرزتهیه:
ابتدا زردآلوهای بدون هسته را ریز خرد میکنیم و با مقدار کمیآب، بخارپز میکنیم به نحوی که بافت آن بهطور کامل نرم شود. سپس آن را از صافی رد میکنیم. در حالی که زردآلو صاف شده را روی شعله کم حرارت میدهیم، به تدریج شکر و گلاب را به آن میافزاییم تا شکر به طور کامل حل شود.
سپس پیش از سرد شدن پوره، آن را در یک بشقاب تخت ریخته و سطح آن را صاف میکنیم و با خلال بادام و پسته تزیین میکنیم.
این پوره به خصوص به هنگام هوای گرم یک میان وعده مناسب برای کودکان و سایر افراد از جمله سالمندان است..
چنانچه زردآلو خیلی شیرین و رسیده باشد، میتوانیم از مقدار کمتری آب و شکر برای تهیه پوره استفاده کنیم. این پوره را میتوان به محض آماده شدن مصرف کرد و یا مدتی در یخچال گذاشت تا خنک شود.
منبع : روزنامه سلامت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
حجاب دولت حماس ایران رئیس جمهور پاکستان رئیسی گشت ارشاد دولت سیزدهم کارگران رهبر انقلاب سریلانکا
کنکور خانواده سردار رادان تهران سیل قم سازمان سنجش فضای مجازی اصفهان شهرداری تهران پلیس زنان
خودرو یارانه دلار قیمت خودرو آفریقا تورم قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو سایپا ایران خودرو ارز
پایتخت سریال پایتخت تلویزیون موسیقی سریال ترانه علیدوستی فیلم سینمای ایران مهران مدیری کتاب سحر دولتشاهی
هوش مصنوعی کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
غزه فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل آمریکا جنگ غزه روسیه طالبان ایالات متحده آمریکا اوکراین ترکیه طوفان الاقصی
پرسپولیس فوتبال آلومینیوم اراک جام حذفی استقلال فوتسال بازی بارسلونا تیم ملی فوتسال ایران باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال تراکتور
همراه اول ناسا الماس تسلا سامسونگ فیلترینگ
مالاریا آلزایمر پیری کاهش وزن سلامت روان زوال عقل