یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
میوه های کارملایز شده
● مواد لازم :
شكر: یك دوم پیمانه
آب : ۵ قاشق سوپخوری
آب گرم : مقداری
انواع میوه از جمله انگور، توت فرنگی ، گیلاس
و...: دو پیمانه
● طرز تهیه :
در ظرفی شكر و آب را با هم مخلوط كرده وروی حرارت ملایم قرار دهید و آن را هم بزنید تا این كه شكر حل شود و به جوش آید. زمانی كه به جوش آمد دیگر آن را هم نزنید تا مخلوط به رنگ كارامل كم رنگ درآید، آن گاه آن را بلافاصله ازروی حرارت بردارید.سپس ظرف را داخل كاسه آب گرم قرار دهید،میوها را به طور جداگانه در كارامل زده ، بعد برروی صافی فلزی چرب شده قرار دهید تا سرد وسفت شود، میوه ها باید تا ۲۴ ساعت در جای خشك و خنك بماند (تذكر: توجه داشته باشید دریخچال قرار ندهید).
ساناز مینایی
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران مجلس شورای اسلامی مجلس شورای نگهبان حجاب دولت دولت سیزدهم جمهوری اسلامی ایران گشت ارشاد افغانستان رئیسی رئیس جمهور
تهران هواشناسی شورای شهر دستگیری پلیس شهرداری تهران سیل قتل وزارت بهداشت کنکور سلامت سازمان هواشناسی
قیمت دلار مالیات خودرو دلار بانک مرکزی قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا سایپا مسکن ایران خودرو تورم
تئاتر سریال وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی تلویزیون سریال حشاشین ازدواج سینمای ایران قرآن کریم سینما فیلم موسیقی مهران مدیری
سازمان سنجش کنکور ۱۴۰۳ خورشید
فلسطین رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه آمریکا جنگ غزه روسیه چین اوکراین حماس ترکیه نوار غزه
فوتبال پرسپولیس فوتسال تیم ملی فوتسال ایران بازی باشگاه پرسپولیس جام حذفی آلومینیوم اراک تراکتور استقلال سپاهان رئال مادرید
اپل فناوری همراه اول ایرانسل آیفون تبلیغات سامسونگ ناسا اینترنت بنیاد ملی نخبگان دانش بنیان
خواب بارداری دندانپزشکی کاهش وزن آلزایمر مالاریا