جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

ساندویچ کالباس با سس مخصوص


ساندویچ کالباس با سس مخصوص
● مواد لازم
▪ دو قاشق مرباخوری کره
▪ هشت لایه نان گندم سبوس دار
▪ هشت ورقه پنیر پیتزا
▪ هشت ورقه کالباس
▪ مقداری ترشی ریز شده کلم سفید
▪ یک سوم فنجان سس مایونز
▪ یک و نیم قاشق مرباخوری سس کچاپ
▪ یک و نیم قاشق مرباخوری آویشن
▪ کمی نمک و فلفل
● طرز تهیه
کره را به یک طرف هر کدام از نان ها بمالید.
سپس یک ورقه از پنیرهای ورقه ای پیتزا را روی آن قرار دهید.
سپس سس مایونز، سس کچاپ و آویشن خشک شده را با هم به خوبی مخلوط کنید.
سپس یک ورقه از کالباس را روی پنیر گذاشته و از ترشی کلم کمی روی آن قرار دهید.
ورقه دیگری از کالباس را روی آن گذاشته و از مخلوط سس تهیه شده روی آن ورقه نازکی ریخته و نان تست دیگری روی آن بگذارید.

[مریم سعادتی]
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید