جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

گیلاس مومی


گیلاس مومی
۱. توضیحات ذوب موم را ببینید و حدود ۱/۵ تا ۶/۷ سانتی‌متر مکعب از موم را روی بخارآب ذوب کنید. رنگ را اضافه کنید (مقدار رنگ بستگی به تیرگی گیلاس شما دارد).
۲. وقتی مخلوط به‌طور کامل ذوب شد، بگذارید کمی سرد شود و سپس آن را روی یک تکه کاغذ آلومینیوم فویل بریزید و تا موم هنوز قابل انعطاف می‌باشد، موم را به‌صورت نوار ببرید و بین دستان خود آن را لوله کنید و به شکل توپی به اندازه گیلاس فرم دهید.
۳. با سوزنی که سوراخ درشت دارد یک سوراخ کوچک روی گیلاس برای اینکه فتیله را درون آن قرار دهید ایجاد کنید. فتیله را قرار دهید و موم اطراف آن را کمی فشار دهید. گیلاس با موم اطراف هنگام شعله‌ور شدن ترکیب می‌شود که اگر طرح و تزئینی کرده‌اید از بین برود. دقت کنید که زیاد داغ نشود یا اینکه موم ذوب شده و جاری شود.
۴. وقتی‌که گیلاس سرد شد می‌توانید طول فتیله را به اندازه لازم قیچی کنید.
منبع : مطالب ارسال شده


همچنین مشاهده کنید