چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
کبک پلو
برنج : ۱۰۰۰ گرم
گوشت کبک : ۳ عدد
پوست نارنج : ۳ فنجان
زیره : ۲ قاشق سوپخوری
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۲۰۰ گرم
این پلو در گذشته که کبک فراوانتر بود از پلوهای متداول بود ولی امروزه بهعلت عدم دسترسی به کبک کمتر تهیه میشود ولی چون پلوی بسیار مطبوعی است طرز تهیه آن ارائه میگردد تا اگر روزی روزگاری کبکی بهطور شما خورد از طبخ آن لذت ببرید.
برنج را خیس کرده و کبک را خشک پر میکنیم (یعنی پرهای آن را بدون آنکه در آبجوش بزنیم میکشیم) موهای ریز آن را میسوزانیم و به دقت میشوئیم با ۲ تا ۳ لیوان آب و کمی نمک و یکی دو عدد پیاز خرد کرده میگذاریم بپزد باید بعد از پختن در حدود یک لیوان آب بیشتر نداشته باشد بعد آن را قطعه قطعه کرده استخوانهای درشت آن را میگریم خلال تلخی گرفته را با یک لیوان شکر و یک لیوان آب چند جوش میدهیم تا مغز خلال شیرین شود بعد آن را از شربت خارج مینمائیم زعفران را در کمی آب جوش حل مینمائیم زیره را هم تمیز کرده بعد برنج را آبکش میکنیم، مانند چلوی ساده و خلال و زیره را روی برنج میگذاریم نصف زعفران را با ۳ تا ۴ قاشق روغن مخلوط با آب کبک میکنیم وقتی عرق برنج را گرفتیم روی برنج میدهیم و پلو را در فر یا روی آتش دم میکنیم در صورت طبخ در فر حرارت ۳۵۰ درجه به مدت یکساعت تا یکساعت و نیم است موقع کشیدن پلو دو کفگیر از برنج را بقیه زعفران مخلوط کرده قطعات کبک را خارج مینمائیم پلو را در دیگ مخلوط میکنیم و در دیس میکشیم و قطعات کبک را روی آن قرار میدهیم با برنج زعفرانی روی آنرا میپوشانیم و بعد کمی روغن داغ کرده روی دیس میدهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
گوشت کبک : ۳ عدد
پوست نارنج : ۳ فنجان
زیره : ۲ قاشق سوپخوری
زعفران : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۲۰۰ گرم
این پلو در گذشته که کبک فراوانتر بود از پلوهای متداول بود ولی امروزه بهعلت عدم دسترسی به کبک کمتر تهیه میشود ولی چون پلوی بسیار مطبوعی است طرز تهیه آن ارائه میگردد تا اگر روزی روزگاری کبکی بهطور شما خورد از طبخ آن لذت ببرید.
برنج را خیس کرده و کبک را خشک پر میکنیم (یعنی پرهای آن را بدون آنکه در آبجوش بزنیم میکشیم) موهای ریز آن را میسوزانیم و به دقت میشوئیم با ۲ تا ۳ لیوان آب و کمی نمک و یکی دو عدد پیاز خرد کرده میگذاریم بپزد باید بعد از پختن در حدود یک لیوان آب بیشتر نداشته باشد بعد آن را قطعه قطعه کرده استخوانهای درشت آن را میگریم خلال تلخی گرفته را با یک لیوان شکر و یک لیوان آب چند جوش میدهیم تا مغز خلال شیرین شود بعد آن را از شربت خارج مینمائیم زعفران را در کمی آب جوش حل مینمائیم زیره را هم تمیز کرده بعد برنج را آبکش میکنیم، مانند چلوی ساده و خلال و زیره را روی برنج میگذاریم نصف زعفران را با ۳ تا ۴ قاشق روغن مخلوط با آب کبک میکنیم وقتی عرق برنج را گرفتیم روی برنج میدهیم و پلو را در فر یا روی آتش دم میکنیم در صورت طبخ در فر حرارت ۳۵۰ درجه به مدت یکساعت تا یکساعت و نیم است موقع کشیدن پلو دو کفگیر از برنج را بقیه زعفران مخلوط کرده قطعات کبک را خارج مینمائیم پلو را در دیگ مخلوط میکنیم و در دیس میکشیم و قطعات کبک را روی آن قرار میدهیم با برنج زعفرانی روی آنرا میپوشانیم و بعد کمی روغن داغ کرده روی دیس میدهیم.
در صورت رعایت مقادیر مواد اولیه این غذا برای ۶ تا ۸ نفر کافی است.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران رافائل گروسی دولت سیزدهم دولت رئیس جمهور اصفهان رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی محمد اسلامی شورای نگهبان مجلس انتخابات مجلس دوازدهم
تهران زلزله پلیس شهرداری تهران بارش باران قتل قوه قضاییه آموزش و پرورش وزارت بهداشت فضای مجازی سلامت شهرداری
خودرو مالیات مسکن سایپا قیمت طلا حقوق بازنشستگان قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
تلویزیون سینما نمایشگاه کتاب دفاع مقدس سریال موسیقی تئاتر سینمای ایران نمایشگاه کتاب تهران کتاب صدا و سیما رسانه ملی
دانش بنیان اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین حماس رفح جنگ غزه آمریکا روسیه چین نوار غزه اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال ذوب آهن لیگ برتر سپاهان لیگ برتر ایران نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی رئال مادرید جواد نکونام
اپل هوش مصنوعی سامسونگ ناسا مایکروسافت آیفون گوگل ایلان ماسک باتری فضا فضاپیما
سازمان غذا و دارو بیماران خاص استرس رژیم غذایی کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون