جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
دلمه بادنجان
● مواد لازم برای ۸ نفر:
بادنجان قلمی متوسط=۸ عدد(یا بادنجان دلمه ای ۳ عدد)
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
سبزی دلمه(تره،جعفری،نعناع،ترخان،پیازچه)=نیم کیلو
برنج=یک پیمانه پر(۲۰۰ گرم)
پیاز سرخ کرده=دو تا سه قاشق سوپخوری
روغن=۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری
و یا آب گوجه فرنگی=۲ لیوان
آبلیمو=به مقدار کافی
شکر(در صورت تمایل)=۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی
● طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ میکنیم، تا حدی که آب گوشت کشیده شود، بعد یک لیوان آب و کمی نمک و فلفل و یک لیوان آب گوجه فرنگی و یا نصف قاشق رب گوجه فرنگی داخل گوشت می ریزیم حرارت را ملایم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود، سبزی را بدقت تمیز و ریز خرد میکنیم و با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم، گوشت را از روی آتش برمیداریم و با سبزی مخلوط میکنیم بعد برنج را با دو لیوان آب و کمی نمک یک دو جوش میدهیم تا کمی نرم شود، در آبکش میریزیم و با مایه گوشت و سبزی مخلوط مینماییم. ممکن است داخل این مایه دو تا سه عدد تخم مرغ سفت نیز رنده کرد. کمی آبلیمو و شکر و رب گوجه فرنگی و بقدر کافی نمک و فلفل با مایه دلمه مخلوط میکنیم و مایه را آماده و کنار میگذاریم. پوست بادنجانها را میکنیم و سر بادنجان را بشکل دایره کوچک عمیق برمیداریم بعد داخل بادنجان را خالی میکنیم بطوریکه دیواره و ته دیواره بادنجان سوراخ نشود و به قطر دو سانتیمتر باقی بماند. داخل و اطراف بادنجان را کمی نمک میزنیم و با مایه دلمه پر میکنیم و در بادنجانها را میگذاریم و کمی فشار میدهیم تا نیفتد بعد روغن را در ظرفی میریزیم و اطراف بادنجانها را در روغن سرخ میکنیم. بادنجانها را در ظرف مناسبی در یک ردیف میچینیم و نصف قاشق رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب گوشت یا آب ساده حل میکنیم و داخل ظرف بادنجان میریزیم و یا در صورت مصرف آب گوجه فرنگی آن را اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل و یکی دو قاشق آبلیمو و در صورت تمایل یک قاشق شکر در ظرف دلمه میریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آهسته بجوشد تا دلمه بپزد اما له نشود و در صورتیکه با این مقدار آب دلمه پخته نشد ممکن است کمی آب اضافه کنیم. وقتی دلمه ها آماده شدند (باید آب آن کاملا تبخیر شده باشد)آنها را در ظرف میچینیم و ممکن است یک پیمانه سس گوجه فرنگی که با سه چهار قاشق خامه مخلوط شده باشد روی دلمه ها بدهیم و بقیه را در سس خوری بریزیم و با دلمه ها سر میز ببریم.
بادنجان قلمی متوسط=۸ عدد(یا بادنجان دلمه ای ۳ عدد)
گوشت چرخ کرده=نیم کیلو
سبزی دلمه(تره،جعفری،نعناع،ترخان،پیازچه)=نیم کیلو
برنج=یک پیمانه پر(۲۰۰ گرم)
پیاز سرخ کرده=دو تا سه قاشق سوپخوری
روغن=۱ پیمانه(۲۰۰ گرم)
رب گوجه فرنگی=یک قاشق سوپخوری
و یا آب گوجه فرنگی=۲ لیوان
آبلیمو=به مقدار کافی
شکر(در صورت تمایل)=۱ قاشق سوپخوری
نمک و فلفل=به مقدار کافی
● طرز تهیه:
گوشت چرخ کرده را با پیاز سرخ میکنیم، تا حدی که آب گوشت کشیده شود، بعد یک لیوان آب و کمی نمک و فلفل و یک لیوان آب گوجه فرنگی و یا نصف قاشق رب گوجه فرنگی داخل گوشت می ریزیم حرارت را ملایم میکنیم تا آب گوشت کشیده شود، سبزی را بدقت تمیز و ریز خرد میکنیم و با یکی دو قاشق روغن کمی سرخ میکنیم، گوشت را از روی آتش برمیداریم و با سبزی مخلوط میکنیم بعد برنج را با دو لیوان آب و کمی نمک یک دو جوش میدهیم تا کمی نرم شود، در آبکش میریزیم و با مایه گوشت و سبزی مخلوط مینماییم. ممکن است داخل این مایه دو تا سه عدد تخم مرغ سفت نیز رنده کرد. کمی آبلیمو و شکر و رب گوجه فرنگی و بقدر کافی نمک و فلفل با مایه دلمه مخلوط میکنیم و مایه را آماده و کنار میگذاریم. پوست بادنجانها را میکنیم و سر بادنجان را بشکل دایره کوچک عمیق برمیداریم بعد داخل بادنجان را خالی میکنیم بطوریکه دیواره و ته دیواره بادنجان سوراخ نشود و به قطر دو سانتیمتر باقی بماند. داخل و اطراف بادنجان را کمی نمک میزنیم و با مایه دلمه پر میکنیم و در بادنجانها را میگذاریم و کمی فشار میدهیم تا نیفتد بعد روغن را در ظرفی میریزیم و اطراف بادنجانها را در روغن سرخ میکنیم. بادنجانها را در ظرف مناسبی در یک ردیف میچینیم و نصف قاشق رب گوجه فرنگی را در یک لیوان آب گوشت یا آب ساده حل میکنیم و داخل ظرف بادنجان میریزیم و یا در صورت مصرف آب گوجه فرنگی آن را اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل و یکی دو قاشق آبلیمو و در صورت تمایل یک قاشق شکر در ظرف دلمه میریزیم و ظرف را روی حرارت ملایم قرار میدهیم تا آهسته بجوشد تا دلمه بپزد اما له نشود و در صورتیکه با این مقدار آب دلمه پخته نشد ممکن است کمی آب اضافه کنیم. وقتی دلمه ها آماده شدند (باید آب آن کاملا تبخیر شده باشد)آنها را در ظرف میچینیم و ممکن است یک پیمانه سس گوجه فرنگی که با سه چهار قاشق خامه مخلوط شده باشد روی دلمه ها بدهیم و بقیه را در سس خوری بریزیم و با دلمه ها سر میز ببریم.
منبع : آشپزآنلاین
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
غزه آمریکا طالبان توماج صالحی حجاب گشت ارشاد رهبر انقلاب سریلانکا کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل زنان
قیمت خودرو خودرو ارز قیمت دلار دلار قیمت طلا بازار خودرو بانک مرکزی ایران خودرو قیمت سکه مسکن سایپا
ترانه علیدوستی تلویزیون فیلم سینمای ایران مهران مدیری موسیقی کتاب تئاتر شعر
اسرائیل رژیم صهیونیستی روسیه فلسطین جنگ غزه حماس اوکراین طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا اتحادیه اروپا ترکیه عربستان
فوتبال پرسپولیس سردار آزمون استقلال بارسلونا بازی باشگاه پرسپولیس باشگاه استقلال فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس تیم ملی فوتسال ایران
تیک تاک بنیاد ملی نخبگان ناسا وزیر ارتباطات عیسی زارع پور همراه اول تبلیغات اپل
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس پیری داروخانه دوش گرفتن