چهارشنبه, ۱۲ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 1 May, 2024
مجله ویستا

کوکوی اسفناج با پنیر


کوکوی اسفناج با پنیر
● مواد لازم
▪ یک دسته برگ اسفناج
▪ یک قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ یک عدد پیاز متوسط
▪ یک حبه سیر
▪ ۹ عدد تخم مرغ
▪ دو قاشق غذاخوری شیر
▪ یک سوم فنجان پنیر پارمسان
▪ دو قاشق غذاخوری پودر گوجه فرنگی
▪ نمک و فلفل به میزان دلخواه
● طرز تهیه
برگ های اسفناج را در یک چهارم آب بخوبی بپزید تا جایی که آب آن کاملاً تبخیر شود. در کاسه مناسبی تخم مرغ ها را بشکنید و خوب هم بزنید، سپس شیر را به آن اضافه کرده و در آخر پودر گوجه فرنگی، نمک و فلفل را اضافه کنید. سیر و پیاز خرد شده را به اسفناج های پخته افزوده و مخلوط تخم مرغ و ادویه را به تابه اضافه کرده و خوب هم بزنید تا برای دو دقیقه با هم بپزند. سپس پنیر پارمسان را خرد کرده و روی کوکوی تهیه شده بریزید تا کاملاً بپزد.

سوسن مستوفی
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید