پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
کوکوی سبزی
تره : ۱۵۰ گرم
فلفل : ۱۵۰ گرم
شوید یا شبت : ۱۵۰ گرم
گشنیز : ۱۵۰ گرم
کاهو : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ : ۴ عدد
زرشک : ۱ قاشق سوپخوری
گردو : ۱ قاشق سوپخوری
بکین پودر : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۱۵۰ گرم
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
سبزی را بهدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و در سبد میریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود. بعد ریز خرد میکنیم سپس سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و میگذاریم سبزی سرد شود، بعد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب بههم میزنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه میکنیم و زرشک و گردوی خرد کرده را نیز میافزائیم سبزی که کاملاً سرد شد در مایه میریزیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی میریزیم و در صورتیکه تابه به کار بردیم آن را روی آتش میگذارم تا روغن داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف میکنیم و در آن را میگذاریم و روی در کمی آتش میگذاریم و حرارت زیر را ملایم میکنیم تا زیر کوکو کاملاً برشته شود، بعد کوکو را به هر فرم که بخواهیم میبریم و قطعات کوکو را بر میگردانیم تا روی آن نیز کاملاً برشته شود و در صورتیکه ظرف نسوز بهکار بردیم روغن را که در ظرف ریختیم داخل فر میگذاریم تا داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت ۳۵۰ درجه قرار میدهیم، در فر در ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم، کوکو را مدت سه ربع در فر میگذاریم تا کوکو پف کند و زیر و روی آن برشته شود - کوکو در ظرف نسوز بآسانی بر میگردد، اطراف آن را میتوان با حلقههای گوجه فرنگی تزئین کنیم.
فلفل : ۱۵۰ گرم
شوید یا شبت : ۱۵۰ گرم
گشنیز : ۱۵۰ گرم
کاهو : ۱۵۰ گرم
تخم مرغ : ۴ عدد
زرشک : ۱ قاشق سوپخوری
گردو : ۱ قاشق سوپخوری
بکین پودر : ۱ قاشق مربا خوری
روغن : ۱۵۰ گرم
آرد سفید : ۱ قاشق سوپخوری
سبزی را بهدقت تمیز میکنیم و میشوئیم و در سبد میریزیم تا آب آن کاملاً گرفته شود. بعد ریز خرد میکنیم سپس سبزی خرد شده را با دو سه قاشق روغن کمی سرخ میکنیم و میگذاریم سبزی سرد شود، بعد تخم مرغها را در ظرفی میشکنیم و خوب بههم میزنیم آنگاه جوش شیرین و نمک و آرد را به تخم مرغ اضافه میکنیم و زرشک و گردوی خرد کرده را نیز میافزائیم سبزی که کاملاً سرد شد در مایه میریزیم و بقیه روغن را داخل تابه گرد یا ظرف نسوزی میریزیم و در صورتیکه تابه به کار بردیم آن را روی آتش میگذارم تا روغن داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و روی مایه را با پشت قاشق صاف میکنیم و در آن را میگذاریم و روی در کمی آتش میگذاریم و حرارت زیر را ملایم میکنیم تا زیر کوکو کاملاً برشته شود، بعد کوکو را به هر فرم که بخواهیم میبریم و قطعات کوکو را بر میگردانیم تا روی آن نیز کاملاً برشته شود و در صورتیکه ظرف نسوز بهکار بردیم روغن را که در ظرف ریختیم داخل فر میگذاریم تا داغ شود، بعد مایه را داخل روغن میریزیم و ظرف را کف فر و در حرارت ۳۵۰ درجه قرار میدهیم، در فر در ظرف کوکو را لازم نیست بگذاریم، کوکو را مدت سه ربع در فر میگذاریم تا کوکو پف کند و زیر و روی آن برشته شود - کوکو در ظرف نسوز بآسانی بر میگردد، اطراف آن را میتوان با حلقههای گوجه فرنگی تزئین کنیم.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران اسرائیل آمریکا مجلس شورای اسلامی دولت دولت سیزدهم معلمان رهبر انقلاب نیکا شاکرمی مجلس خلیج فارس بابک زنجانی
آتش سوزی تهران پلیس روز معلم زلزله قتل شهرداری تهران سیل آموزش و پرورش قوه قضاییه سلامت دستگیری
قیمت طلا قیمت دلار قیمت خودرو خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم ارز
سریال نمایشگاه کتاب فیلم سینمایی تلویزیون عفاف و حجاب جواد عزتی سینمای ایران سینما دفاع مقدس فیلم موسیقی رسانه ملی
مکزیک
رژیم صهیونیستی فلسطین حماس غزه جنگ غزه نوار غزه انگلیس ترکیه ایالات متحده آمریکا اوکراین یمن افغانستان
پرسپولیس فوتبال سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال بایرن مونیخ باشگاه پرسپولیس
هوش مصنوعی تلفن همراه اینستاگرام اپل گوگل همراه اول پهپاد واکسن تبلیغات ناسا نخبگان
سرطان خواب فشار خون کبد چرب بیماری قلبی دیابت کاهش وزن مسمومیت داروخانه