چهارشنبه, ۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 24 April, 2024
مجله ویستا

چکدرمه


● مواد لازم برای شش نفر:
گوشت: نیم كیلو
پیاز: دو عدد بزرگ
رب‌گوجه:‌ دو قاشق سوپخوری
روغن: یك پیمانه
آب: چهار پیمانه
برنج شسته و خیس شده: چهار پیمانه
نمك و فلفل: به میزان لازم
● طرز تهیه:
ابتدا روغن را خوب داغ می‌كنیم و سپس گوشت را در آن سرخ می‌كنیم و پیاز را به آن اضافه كرده و می‌‌گذاریم تا طلایی شود و سپس رب‌گوجه را اضافه می‌كنیم و با هم سرخ می‌‌كنیم. مواد كه خوب سرخ شد آب را به آن اضافه می‌‌كنیم و شعله را كم می‌كنیم تا مواد بپزد. بعد از این كه گوشت پخت و آب موادمان كمی كشیده شد برنج را اضافه می‌‌كنیم و می‌‌گذاریم تا برنج، آب مواد را بكشد. بعد به مدت نیم ساعت می‌‌گذاریم تا دم بكشد.

زلیخا ایلمانی
منبع : خانواده سبز


همچنین مشاهده کنید