دوشنبه, ۲۴ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 13 May, 2024
مجله ویستا

املت فلفل و ژامبون


املت فلفل و ژامبون
( مواد لازم )
فلفل قرمز دلمه ای ۱عدد
كره ۳۰ گرم
پیاز قرمز خرد شده ۱ عدد
سیر كوبیده ۱ حبه
ژامبون خرد شده ۱۰۰ گرم
گوجه فرنگی ۲۵۰ گرم
فلفل سیاه نصف قاشق چایخوری
شوید تازه خرد شده ۱ قاشق سوپخوری
تخم مرغ زده شده ۶ عدد
نمک به مقدار كافی
( طرز تهیه )
۱ - فلفل دلمه ای را از وسط به چهار قسمت تقسیم كرده و از سمت پوست كبابی كنید . پوست فلفل دلمه ای را پس از آنكه برشته و سیاه رنگ شد كنده و گوشت آن را خرد كنید.
۲ - كره را داخل ماهیتابه گرم كرده و پیاز ، سیر و ژامبون را در آن سرخ كنید . مواد را هر از گاهی هم بزنید تا پیاز نرم شود. گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و خرد كنید سپس آنها را همراه با فلفل دلمه ای ، فلفل سیاه و شوید به مواد درون قابلمه اضافه كنید . شعله گاز را خاموش كرده و بگذارید مخلوط ژامبون سرد شود . سپس آن را درون صافی بریزید تا آب اضافی خارج شود. آب اضافی را دور بریزید .
۳ - تخم مرغها را همراه نمک و مخلوط ژامبون درون یک كاسه ریخته و خوب هم بزنید . ته یک ماهیتابه نچسب را كمی چرب كرده و نیمی از مایه املت را درون آن بریزید تا ببندد و زیر آن قهوه ای رنگ شود . سپس املت را به كمك كفگیر از وسط تا كرده و بگذارید كمی بیشتر بپزد در نهایت آن را درون بشقاب سرو بگذارید باقیمانده مایه املت را نیز به همین طریق پخته و به هنگام سرو ، هر املت را به دو قسمت تقسیم كنید.