سه شنبه, ۲۹ اسفند, ۱۴۰۲ / 19 March, 2024
مجله ویستا

شیرینی توت فرنگی به شکل ماهی


مواد لازم‌
توت‌ فرنگی‌ ۵۰۰ گرم‌، لیمو ترش‌ ۱ عدد، یك‌ عدد تخم‌مرغ‌ كامل‌ + یك‌ عدد زرده‌ تخم‌مرغ‌، آرد ۲۵۰ گرم‌، كره‌ نرم‌شده‌ ۱۵۰ گرم‌، شكر ۱۲۵ گرم‌، بكینگ‌ پودر نصف‌ قاشق‌ چایخوری‌، ژله‌ توت‌فرنگی‌ ۱۰۰ گرم‌، وانیل‌ ۱۴ قاشق‌چایخوری‌، روغن‌ ۲ قاشق‌ سوپ‌خوری‌، نقل‌ سفید، كمی‌ نمك‌
ط‌رز تهیه‌
پوست‌ لیمو را به‌ نرمی‌ رنده‌ كرده‌ و بهمراه‌ آرد در ظ‌رفی‌ بریزید. وانیل‌، شكر، نمك‌ و بكینگ‌پودر را با هم‌مخلوط‌ كرده‌ و به‌ ظ‌رف‌ مورد نظ‌ر اضافه‌ كنید. وسط‌ مواد را كمی‌ گود كنید، كره‌ را چند قسمت‌ كرده‌ و دروسط‌ آنها قرار دهید و سپس‌ آنها را با نوك‌ انگشتان‌ خود آرام‌ ورز داده‌ تا خمیر مواد كاملا با هم‌ مخلوط‌ شوندپس‌ از آن‌ تخم‌مرغ‌ و زرده‌ تخم‌مرغ‌ را اضافه‌ نمائید و ورز داده‌ تا خمیر به‌ دستتان‌ نچسبد. سپس‌ آنها را بمدت‌یكساعت‌ درون‌ كیسه‌ای‌ در یخچال‌ قرار دهید. فر را از قبل‌ تا دمای‌ ۲۱۰۰C گرم‌ كنید. روی‌ میز را آرد پاشیده‌خمیر را به‌ ضخامت‌ نیم‌ سانتی‌متر باز نمائید. سپس‌ خمیر را با چاقو یا خمیربر به‌ صورت‌ ۶ عدد ماهی‌ برش‌دهید. خمیر را در سینی‌ چرب‌ شده‌ قرار دهید و آنها را بمدت‌ ۱۲ دقیقه‌ در فر بگذارید. توسط‌ گریل‌ سط‌ح‌ روی‌خمیرها را هم‌ برشته‌ كنید و بگذارید كاملا سرد شود. سپس‌ ژله‌ای‌ را كه‌ كمی‌ خود را گرفته‌ و از حالت‌ مایع‌كامل‌ درآمده‌ روی‌ ماهی‌ها بمالید. توت‌ فرنگی‌ها را از ط‌ول‌ برش‌ داده‌ بر روی‌ ماهی‌ها قرار دهید و باقیمانده‌ژله‌ را روی‌ آن‌ بریزید و در یخچال‌ قرار دهید تا ژله‌ها بسته‌ شود سپس‌ با نقل‌ سفید روی‌ آن‌ را تزئین‌ نمائید.
منبع : پایگاه رسمی انتشارات سوره مهر


همچنین مشاهده کنید