یکشنبه, ۲۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 12 May, 2024
مجله ویستا
شیرینی توت فرنگی به شکل ماهی
مواد لازم
توت فرنگی ۵۰۰ گرم، لیمو ترش ۱ عدد، یك عدد تخممرغ كامل + یك عدد زرده تخممرغ، آرد ۲۵۰ گرم، كره نرمشده ۱۵۰ گرم، شكر ۱۲۵ گرم، بكینگ پودر نصف قاشق چایخوری، ژله توتفرنگی ۱۰۰ گرم، وانیل ۱۴ قاشقچایخوری، روغن ۲ قاشق سوپخوری، نقل سفید، كمی نمك
طرز تهیه
پوست لیمو را به نرمی رنده كرده و بهمراه آرد در ظرفی بریزید. وانیل، شكر، نمك و بكینگپودر را با هممخلوط كرده و به ظرف مورد نظر اضافه كنید. وسط مواد را كمی گود كنید، كره را چند قسمت كرده و دروسط آنها قرار دهید و سپس آنها را با نوك انگشتان خود آرام ورز داده تا خمیر مواد كاملا با هم مخلوط شوندپس از آن تخممرغ و زرده تخممرغ را اضافه نمائید و ورز داده تا خمیر به دستتان نچسبد. سپس آنها را بمدتیكساعت درون كیسهای در یخچال قرار دهید. فر را از قبل تا دمای ۲۱۰۰C گرم كنید. روی میز را آرد پاشیدهخمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر باز نمائید. سپس خمیر را با چاقو یا خمیربر به صورت ۶ عدد ماهی برشدهید. خمیر را در سینی چرب شده قرار دهید و آنها را بمدت ۱۲ دقیقه در فر بگذارید. توسط گریل سطح رویخمیرها را هم برشته كنید و بگذارید كاملا سرد شود. سپس ژلهای را كه كمی خود را گرفته و از حالت مایعكامل درآمده روی ماهیها بمالید. توت فرنگیها را از طول برش داده بر روی ماهیها قرار دهید و باقیماندهژله را روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژلهها بسته شود سپس با نقل سفید روی آن را تزئین نمائید.
توت فرنگی ۵۰۰ گرم، لیمو ترش ۱ عدد، یك عدد تخممرغ كامل + یك عدد زرده تخممرغ، آرد ۲۵۰ گرم، كره نرمشده ۱۵۰ گرم، شكر ۱۲۵ گرم، بكینگ پودر نصف قاشق چایخوری، ژله توتفرنگی ۱۰۰ گرم، وانیل ۱۴ قاشقچایخوری، روغن ۲ قاشق سوپخوری، نقل سفید، كمی نمك
طرز تهیه
پوست لیمو را به نرمی رنده كرده و بهمراه آرد در ظرفی بریزید. وانیل، شكر، نمك و بكینگپودر را با هممخلوط كرده و به ظرف مورد نظر اضافه كنید. وسط مواد را كمی گود كنید، كره را چند قسمت كرده و دروسط آنها قرار دهید و سپس آنها را با نوك انگشتان خود آرام ورز داده تا خمیر مواد كاملا با هم مخلوط شوندپس از آن تخممرغ و زرده تخممرغ را اضافه نمائید و ورز داده تا خمیر به دستتان نچسبد. سپس آنها را بمدتیكساعت درون كیسهای در یخچال قرار دهید. فر را از قبل تا دمای ۲۱۰۰C گرم كنید. روی میز را آرد پاشیدهخمیر را به ضخامت نیم سانتیمتر باز نمائید. سپس خمیر را با چاقو یا خمیربر به صورت ۶ عدد ماهی برشدهید. خمیر را در سینی چرب شده قرار دهید و آنها را بمدت ۱۲ دقیقه در فر بگذارید. توسط گریل سطح رویخمیرها را هم برشته كنید و بگذارید كاملا سرد شود. سپس ژلهای را كه كمی خود را گرفته و از حالت مایعكامل درآمده روی ماهیها بمالید. توت فرنگیها را از طول برش داده بر روی ماهیها قرار دهید و باقیماندهژله را روی آن بریزید و در یخچال قرار دهید تا ژلهها بسته شود سپس با نقل سفید روی آن را تزئین نمائید.
منبع : پایگاه رسمی انتشارات سوره مهر
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
انتخابات انتخابات مجلس مجلس دوازدهم مجلس انتخابات مجلس دوازدهم انتخابات مجلس شورای اسلامی ستاد انتخابات کشور وزارت کشور شورای نگهبان رئیس جمهور رئیسی رهبر انقلاب
ایران زلزله تهران هواشناسی سیل فضای مجازی شهرداری تهران سازمان هواشناسی پلیس بارش باران قتل آموزش و پرورش
خودرو حقوق بازنشستگان قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو گاز بانک مرکزی بازار خودرو نمایشگاه نفت مالیات نفت
نمایشگاه کتاب رضا عطاران تلویزیون کتاب نمایشگاه کتاب تهران سینمای ایران نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران سینما دفاع مقدس سریال مهران مدیری کتابخوانی
فناوری اینترنت
رژیم صهیونیستی فلسطین غزه اسرائیل جنگ غزه آمریکا حماس روسیه سازمان ملل رفح اوکراین افغانستان
پرسپولیس فوتبال لیگ برتر استقلال هوادار لیگ برتر فوتبال ایران لیگ برتر ایران رئال مادرید سپاهان باشگاه پرسپولیس لیگ قهرمانان اروپا بازی
رشد شفق قطبی ایلان ماسک طوفان خورشیدی اپل ناسا گوگل هوش مصنوعی فیبرنوری ماهواره
مغز استرس فشار خون بارداری شیر زایمان سرماخوردگی