چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا

راههای شیرین‏تر کردن طعم غذا بدون استفاده از شکر یا شکر اضافی


راههای شیرین‏تر کردن طعم غذا بدون استفاده از شکر یا شکر اضافی
مصرف غذا به صورت گرم (گرما باعث افزایش حس چشایی در درك طعم شیرین می‏شود).
اضافه كردن ادویه‏جات شیرین مثل دارچین، میخك، جوز هندی و شیرین بیان به غذا و دسرها.
اضافه كردن مقدار كمی نمك به غذا باعث افزایش طعم شیرین مواد غذایی می‏شود.
كاهش مصرف شكر در دستورهای غذایی در حدود ۱/۳كمتر از میزان توصیه شده. كاهش این میزان معمولا تأثیری در طعم یا بافت غذا نخواهد داشت.
منبع : مطالب ارسال شده