جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
ذرات غذایی و بیماریهای لثه
بیشتر ذرات غذایی قابل هضم توسط بزاق و آنزیمهای باكتریهای حل شده و بعد از خوردن غذا، حفره دهان در ظرف ۵دقیقه پاك میشود ولی قسمتی از بقایای غذا روی دندان و مخاط میماند كه جریان بزاق و مكانیسم عمل زبان و گونهها و لبها موجب پاك كردن غذا میشود. افزایش عمل جویدن و كم شدن غلظت بزاق باعث تسریع در پاك كردن می شود.
اثر قند تقریبا ۱۵دقیقه بعد از مصرف پاك میشود و اگر به شكل جامد باشد ۳۰دقیقه طول میكشد. غذاهای چسبناك بیش از ۱ساعت نمیچسبد، در صورتیكه موادی مانند هویج و سیب به سرعت پاك میشوند. جویدن سیب و غذاهای فیبروز میتواند در برداشتن بیشتر ذرات غذا از حفره دهان مؤثر باشد، اگر چه اثر مهمی در كاهش پلاك ندارد. به طور كلی ذرات غذایی مهمترین علت به وجود آمدن ژنژیویت (التهاب لثه) نمیباشند.
منبع : واحد مرکزی خبر
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
ایران حجاب رئیس جمهور رئیسی دولت سیزدهم دولت توماج صالحی سریلانکا سیدابراهیم رئیسی پاکستان کارگران مجلس شورای اسلامی
کنکور تهران سیل آتش سوزی هواشناسی سازمان سنجش پلیس زنان سلامت شهرداری تهران اصفهان فراجا
قیمت خودرو خودرو قیمت طلا دلار بازار خودرو مسکن قیمت دلار ارز بانک مرکزی ایران خودرو تورم قیمت
موسیقی رهبر انقلاب خانواده فیلم تلویزیون ترانه علیدوستی سینمای ایران مهران مدیری بازیگر تئاتر
کنکور ۱۴۰۳ عبدالرسول پورعباس
غزه آمریکا اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا ترکیه
پرسپولیس فوتبال استقلال بازی جام حذفی سردار آزمون بارسلونا لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور
هوش مصنوعی ناسا رونمایی بنیاد ملی نخبگان گوگل تیک تاک فیلترینگ
دندانپزشکی مالاریا کاهش وزن زوال عقل سلامت روان داروخانه