چهارشنبه, ۱۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 8 May, 2024
مجله ویستا
شیرینپلو با عدس و کشمش
● مواد لازم:
عدس: ۲۵۰ گرم (در صورت تمایل)
كشمش ریز پلویی: ۱۰۰ گرم (در صورت تمایل)
شكر: ۴۰۰ گرم
خلال هویج: ۲۰۰ گرم
خلال بادام و پسته: ۱۰۰ گرم
خلال پوست پرتقال: ۱۰۰ گرم
ادویه: یك قاشق سوپخوری
روغن مایع: ۲۰۰ گرم
زعفران: به مقدار لازم
برنج: یك كیلو
● دستور تهیه:
در مرحله اول تهیه این غذا باید خلال پرتقال را به مدت پنج دقیقه در آب بجوشانید تا تلخیاش گرفتهشود، سپس آب آن را خالی كنید و دوباره به مدت ده دقیقه آن را بجوشانید، پس از آن خلال هویج را بههمراه شكر و خلال پرتقال بجوشانید تا نیمه پخته شود و آنگاه خلال پسته و بادام را در آن بریزید تا بههمراه شكر دو سه جوش بزند، سپس آن را از آب خارج كنید. كشمش را نیز به مدت یك دقیقه تفت دهید وبه همراه عدس، كه به مدت پانزده دقیقه جوش خورده، در ظرفی نگهدارید و به همراه خلالها در ظرفیدیگر هم بزنید و پس از این مراحل، برنجتان را كه آبكش كردهاید، در زمان پخت، ابتدا یك كفگیر برنج درقابلمهای دیگر بریزید و كمی از مایع آماده شده. این كار را تكرار كنید تا مواد به كلی تمام شود، گرچه بایددر این زمان ادویه هم به برنج اضافه كنید، بعد برنجتان را دم كنید تا به همراه مواد آماده شده بپزد. پس ازاین كه برنج دم كشید، روی برنج زعفران و روغن داغ بریزید. البته میتوانید عدس و كشمش را در صورتتمایل به برنج اضافه كنید
عدس: ۲۵۰ گرم (در صورت تمایل)
كشمش ریز پلویی: ۱۰۰ گرم (در صورت تمایل)
شكر: ۴۰۰ گرم
خلال هویج: ۲۰۰ گرم
خلال بادام و پسته: ۱۰۰ گرم
خلال پوست پرتقال: ۱۰۰ گرم
ادویه: یك قاشق سوپخوری
روغن مایع: ۲۰۰ گرم
زعفران: به مقدار لازم
برنج: یك كیلو
● دستور تهیه:
در مرحله اول تهیه این غذا باید خلال پرتقال را به مدت پنج دقیقه در آب بجوشانید تا تلخیاش گرفتهشود، سپس آب آن را خالی كنید و دوباره به مدت ده دقیقه آن را بجوشانید، پس از آن خلال هویج را بههمراه شكر و خلال پرتقال بجوشانید تا نیمه پخته شود و آنگاه خلال پسته و بادام را در آن بریزید تا بههمراه شكر دو سه جوش بزند، سپس آن را از آب خارج كنید. كشمش را نیز به مدت یك دقیقه تفت دهید وبه همراه عدس، كه به مدت پانزده دقیقه جوش خورده، در ظرفی نگهدارید و به همراه خلالها در ظرفیدیگر هم بزنید و پس از این مراحل، برنجتان را كه آبكش كردهاید، در زمان پخت، ابتدا یك كفگیر برنج درقابلمهای دیگر بریزید و كمی از مایع آماده شده. این كار را تكرار كنید تا مواد به كلی تمام شود، گرچه بایددر این زمان ادویه هم به برنج اضافه كنید، بعد برنجتان را دم كنید تا به همراه مواد آماده شده بپزد. پس ازاین كه برنج دم كشید، روی برنج زعفران و روغن داغ بریزید. البته میتوانید عدس و كشمش را در صورتتمایل به برنج اضافه كنید
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران دولت دولت سیزدهم آمریکا رافائل گروسی رئیس جمهور رهبر انقلاب مجلس شورای اسلامی محمد اسلامی انتخابات شورای نگهبان مجلس
سلامت هواشناسی قتل تهران شهرداری تهران بارش باران حجاب سیل پلیس آموزش و پرورش فضای مجازی شهرداری
خودرو مسکن حقوق بازنشستگان مالیات سایپا قیمت طلا قیمت دلار ایران خودرو قیمت خودرو بازار خودرو بانک مرکزی بورس
نمایشگاه کتاب تلویزیون سینما تئاتر دفاع مقدس سریال سینمای ایران موسیقی کتاب
اینوتکس دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان
رژیم صهیونیستی جنگ غزه غزه فلسطین رفح حماس روسیه چین نوار غزه ترکیه اوکراین طوفان الاقصی
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر ذوب آهن لیگ قهرمانان اروپا نساجی لیگ برتر فوتبال ایران بازی لیگ برتر ایران سپاهان جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون مایکروسافت گوگل باتری ناسا فضاپیما
سازمان غذا و دارو بیماران خاص استرس کاهش وزن بیمه زیبایی دندانپزشکی فشار خون