سه شنبه, ۱۱ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 30 April, 2024
مجله ویستا
شیرینپلو با عدس و کشمش
● مواد لازم:
عدس: ۲۵۰ گرم (در صورت تمایل)
كشمش ریز پلویی: ۱۰۰ گرم (در صورت تمایل)
شكر: ۴۰۰ گرم
خلال هویج: ۲۰۰ گرم
خلال بادام و پسته: ۱۰۰ گرم
خلال پوست پرتقال: ۱۰۰ گرم
ادویه: یك قاشق سوپخوری
روغن مایع: ۲۰۰ گرم
زعفران: به مقدار لازم
برنج: یك كیلو
● دستور تهیه:
در مرحله اول تهیه این غذا باید خلال پرتقال را به مدت پنج دقیقه در آب بجوشانید تا تلخیاش گرفتهشود، سپس آب آن را خالی كنید و دوباره به مدت ده دقیقه آن را بجوشانید، پس از آن خلال هویج را بههمراه شكر و خلال پرتقال بجوشانید تا نیمه پخته شود و آنگاه خلال پسته و بادام را در آن بریزید تا بههمراه شكر دو سه جوش بزند، سپس آن را از آب خارج كنید. كشمش را نیز به مدت یك دقیقه تفت دهید وبه همراه عدس، كه به مدت پانزده دقیقه جوش خورده، در ظرفی نگهدارید و به همراه خلالها در ظرفیدیگر هم بزنید و پس از این مراحل، برنجتان را كه آبكش كردهاید، در زمان پخت، ابتدا یك كفگیر برنج درقابلمهای دیگر بریزید و كمی از مایع آماده شده. این كار را تكرار كنید تا مواد به كلی تمام شود، گرچه بایددر این زمان ادویه هم به برنج اضافه كنید، بعد برنجتان را دم كنید تا به همراه مواد آماده شده بپزد. پس ازاین كه برنج دم كشید، روی برنج زعفران و روغن داغ بریزید. البته میتوانید عدس و كشمش را در صورتتمایل به برنج اضافه كنید
عدس: ۲۵۰ گرم (در صورت تمایل)
كشمش ریز پلویی: ۱۰۰ گرم (در صورت تمایل)
شكر: ۴۰۰ گرم
خلال هویج: ۲۰۰ گرم
خلال بادام و پسته: ۱۰۰ گرم
خلال پوست پرتقال: ۱۰۰ گرم
ادویه: یك قاشق سوپخوری
روغن مایع: ۲۰۰ گرم
زعفران: به مقدار لازم
برنج: یك كیلو
● دستور تهیه:
در مرحله اول تهیه این غذا باید خلال پرتقال را به مدت پنج دقیقه در آب بجوشانید تا تلخیاش گرفتهشود، سپس آب آن را خالی كنید و دوباره به مدت ده دقیقه آن را بجوشانید، پس از آن خلال هویج را بههمراه شكر و خلال پرتقال بجوشانید تا نیمه پخته شود و آنگاه خلال پسته و بادام را در آن بریزید تا بههمراه شكر دو سه جوش بزند، سپس آن را از آب خارج كنید. كشمش را نیز به مدت یك دقیقه تفت دهید وبه همراه عدس، كه به مدت پانزده دقیقه جوش خورده، در ظرفی نگهدارید و به همراه خلالها در ظرفیدیگر هم بزنید و پس از این مراحل، برنجتان را كه آبكش كردهاید، در زمان پخت، ابتدا یك كفگیر برنج درقابلمهای دیگر بریزید و كمی از مایع آماده شده. این كار را تكرار كنید تا مواد به كلی تمام شود، گرچه بایددر این زمان ادویه هم به برنج اضافه كنید، بعد برنجتان را دم كنید تا به همراه مواد آماده شده بپزد. پس ازاین كه برنج دم كشید، روی برنج زعفران و روغن داغ بریزید. البته میتوانید عدس و كشمش را در صورتتمایل به برنج اضافه كنید
منبع : سایت تخصص بانوان یزد
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید بلیط هواپیما
ایران مجلس شورای اسلامی بابک زنجانی خلیج فارس مجلس دولت سیزدهم دولت حجاب لایحه بودجه 1403 بودجه شورای نگهبان مجلس یازدهم
قوه قضاییه هواشناسی سیل تهران شهرداری تهران شورای شهر تهران سلامت شهرداری قتل دستگیری پلیس شورای شهر
قیمت دلار خودرو قیمت طلا سایپا قیمت خودرو ایران خودرو دلار بازار خودرو تورم مالیات بانک مرکزی ارز
تلویزیون سینما محمدرضا گلزار سریال سینمای ایران فیلم تئاتر رسانه ملی موسیقی بازیگر دفاع مقدس سریال پایتخت
هوش مصنوعی سازمان سنجش وزارت علوم انتخاب رشته بنیاد ملی نخبگان آموزش عالی
رژیم صهیونیستی آمریکا اسرائیل غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه عربستان نوار غزه اوکراین ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان تراکتور باشگاه استقلال تیم ملی فوتسال ایران فوتسال وحید شمسایی بازی باشگاه پرسپولیس لیگ برتر
اینترنت تبلیغات اپل گوگل همراه اول آیفون ناسا روزنامه ایرانسل نوآوری
داروخانه سازمان غذا و دارو خواب پرستار کاهش وزن دیابت طول عمر فروش اینترنتی دارو قهوه سلامت روان بارداری