چهارشنبه, ۲۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 15 May, 2024
مجله ویستا
پودینگ برنج
● مواد لازم:
▪ شیر:۷۵۰ سیسی
▪ شكر:۲۵ گرم
▪ وانیل:۱ قاشق چایخوری
▪ برنج خیس خورده:۷۵ گرم
▪ كره:۱۰ گرم
▪ شیره انگور:۱۰۰ گرم
▪ جوز هندی:به مقدار لازم
● طرز تهیه:
در ابتدا شیر و وانیل را با شیره انگور مخلوط نموده و برنج را در آن ریخته و روی حرارت میگذاریم تا برنج كاملا پخته شود.سپس كره و جوز هندی رنده شده را به آن اضافه كرده و در ظرف پیركس ریخته و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت یك ساعت قرار میدهیم تا سطح آن كاملا طلایی شود و در آخر آن را با مربای آلبالو، زغالاخته و مربای شاه توت میل میكنیم.
منبع : خانواده سبز
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
رئیس جمهور مجمع تشخیص مصلحت نظام مجلس شورای اسلامی قوه قضاییه مجلس دولت سیزدهم رهبر انقلاب شورای نگهبان حسن روحانی صادق زیباکلام مجلس دوازدهم مجلس یازدهم
قوه قضائیه پلیس قتل تهران هواشناسی شهرداری تهران بارش باران دستگیری پلیس راهور سازمان هواشناسی سیل وزارت بهداشت
یارانه بانک مرکزی چین قیمت دلار قیمت خودرو خودرو قیمت طلا سایپا بازار خودرو مسکن بورس دلار
فردوسی شاهنامه همایون شجریان نمایشگاه کتاب سحر دولتشاهی تلویزیون نمایشگاه کتاب تهران کتاب دفاع مقدس سینمای ایران سریال تئاتر
دانشگاه تهران وزارت علوم فضا تحقیقات و فناوری
اسرائیل رژیم صهیونیستی روسیه غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا حماس ترکیه افغانستان اوکراین نوار غزه
فوتبال استقلال پرسپولیس لیگ برتر رئال مادرید باشگاه استقلال فولاد خوزستان لیگ برتر ایران مهدی طارمی فولاد بازی لیگ برتر فوتبال ایران
گوگل هوش مصنوعی همراه اول موبایل دوربین تبلیغات هواپیما ناسا نوآوری اپل ایلان ماسک
زوال عقل کاهش وزن ویتامین سلامت روان کودک واکسن پرستار کنسرو