یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا
پودینگ برنج
● مواد لازم:
▪ شیر:۷۵۰ سیسی
▪ شكر:۲۵ گرم
▪ وانیل:۱ قاشق چایخوری
▪ برنج خیس خورده:۷۵ گرم
▪ كره:۱۰ گرم
▪ شیره انگور:۱۰۰ گرم
▪ جوز هندی:به مقدار لازم
● طرز تهیه:
در ابتدا شیر و وانیل را با شیره انگور مخلوط نموده و برنج را در آن ریخته و روی حرارت میگذاریم تا برنج كاملا پخته شود.سپس كره و جوز هندی رنده شده را به آن اضافه كرده و در ظرف پیركس ریخته و در فر با حرارت ۱۷۵ درجه به مدت یك ساعت قرار میدهیم تا سطح آن كاملا طلایی شود و در آخر آن را با مربای آلبالو، زغالاخته و مربای شاه توت میل میكنیم.
منبع : خانواده سبز
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
دولت حجاب سیستان و بلوچستان مجلس شورای اسلامی دولت سیزدهم مجلس جمهوری اسلامی ایران رئیس جمهور گشت ارشاد رئیسی امام خمینی سیدابراهیم رئیسی
آتش سوزی پلیس تهران قتل شهرداری تهران وزارت بهداشت سیل کنکور فضای مجازی پایتخت سازمان سنجش خانواده
خودرو دلار هوش مصنوعی قیمت دلار قیمت خودرو بازار خودرو قیمت طلا بانک مرکزی سایپا ارز مسکن تورم
سریال تلویزیون مهران مدیری سینمای ایران سینما کیومرث پوراحمد موسیقی سریال پایتخت فیلم ترانه علیدوستی قرآن کریم کتاب
اینترنت کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه فلسطین رژیم صهیونیستی آمریکا جنگ غزه روسیه چین حماس اوکراین ترکیه ایالات متحده آمریکا
فوتبال پرسپولیس استقلال بازی جام حذفی فوتسال آلومینیوم اراک تیم ملی فوتسال ایران تراکتور باشگاه پرسپولیس سپاهان لیورپول
تبلیغات ناسا اپل سامسونگ فناوری نخبگان بنیاد ملی نخبگان آیفون ربات
کاهش وزن روانشناسی بارداری مالاریا آلزایمر زوال عقل