شنبه, ۱۵ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 4 May, 2024
مجله ویستا
فرنی
● مواد لازم:
▪ شیر یك كیلو
▪ آرد برنج كاملاً نرم ۱۰۰ گرم
▪ شكر ۱۵۰ گرم
▪ گلاب یك استكان
▪ نمك یك چهارم قاشق چایخوری
▪ دارچین و پودر پسته برای تزئین به مقداركم
● طرز تهیه :
در یك قابلمه آرد برنج، شكر و نمك را ریخته و شیر را كم كم به آن اضافه كنید و به هم بزنید تا آرد برنج در شیر حل شود . ظرف را روی حرارت ملایم اجاق قرار دهید و مرتب هم بزنید تا فرنی شما جوش بیاید . در این مرحله گلاب را هم اضافه كرده و ظرف را روی صفحه شعله پخش كن قرار دهید و حرارت را كاملاً ملایم كنید تا فرنی جا بیفتد . معمولاً بعد از جوش آمدن فرنی، ۱۲-۱۰ دقیقه روی حرارت بماند كافی است . پس از آماده شدن فرنی، آن را در ظرف مورد نظر كشیده و پس از ۳-۲ دقیقه با پودر و دارچین روی فرنی را تزئین كنید.
● نكات تغذیه ای :
در ایام ماه رمضان شیر برنج و فرنی دسرهای مناسبی برای افطار می باشند. این دو دسر به دلیل دارابودن شیر و غلات ( برنج یا آرد برنج ) از نظر پروتئینی كامل هستند زیرا اسید آمینه های موجود در لبنیات و غلات مكمل یكدیگر هستند.
همچنین فرنی غذای مناسبی برای شروع غذای كمكی نوزادان می باشد كه اگر برای كودك تهیه میشود، بهتر است مقداری كره به آن افزود.
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حماس دولت سیستان و بلوچستان انتخابات مجلس شورای اسلامی عراق چین دولت سیزدهم حسن روحانی روز معلم رهبر انقلاب معلمان
سیل هواشناسی ایران تهران آتش سوزی باران هلال احمر اصفهان سازمان هواشناسی شهرداری تهران معلم پلیس
قیمت خودرو خودرو ترکیه تورم مسکن قیمت طلا قیمت دلار بازار خودرو سهام عدالت دلار حقوق بازنشستگان ایران خودرو
مهران غفوریان تلویزیون ساواک سریال صداوسیما موسیقی مسعود اسکویی رضا عطاران تئاتر
موبایل
اسرائیل رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه آمریکا روسیه اوکراین انگلیس نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر سپاهان باشگاه پرسپولیس علی خطیر باشگاه استقلال بازی تراکتور لیگ قهرمانان اروپا رئال مادرید
اپل هوش مصنوعی ناسا گوگل صاعقه تماس تصویری تلفن همراه مدیران خودرو
کبد چرب فشار خون طول عمر