جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا

حلیم بوقلمون


حلیم بوقلمون
● مواد لازم
▪ گوشت بوقلمون ۴۰۰ گرم
▪ نمك به مقدار لازم
▪ كره ۵۰ گرم
▪ دارچین به میزان لازم
▪ شكر به میزان لازم
▪ گندم پوست كنده ۵۰۰ گرم
● چگونگی تهیه
ابتدا گندم را شب قبل خیس كرده سپس آب آن را خالی كرده و در قابلمه می ریزیم و گوشت بوقلمون را در این مرحله به گندم افزوده و درب قابلمه را قرار داده و صبر می كنیم تا گوشت كاملاٌ تغییر كند سپس به‌ آن حدود ۴ برابر آب افزوده و كمی نمك اضافه می كنیم و حرارت را زیاد می كنیم تا مواد به جوش آید سپس حرارت را كم می كنیم و به مدت ۴ ساعت به آن زمان برای پخت می دهیم .
سپس گوشت را از حلیم بیرون آورده و حلیم را با گوشت كوب برقی می كوبیم سپس بعد از له شدن كامل حلیم گوشت را با دست ریش ریش كرده و به حلیم اضافه می كنیم بعد روی حلیم را با كره و دارچین و شكر تزئین می كنیم و آن را سرو می كنیم.
▪ توجه : به جای گوشت بوقلمون می توان از گوشت گوسفند و یا مرغ نیز استفاده كرد و برای تزئین می توان از زغفران حل شده و مخلوط پودر نارگیل و شكر نیز استفاده كرد.( برای ۱۰ نفر)
منبع : شبکه جهانی جام جم


همچنین مشاهده کنید