یکشنبه, ۹ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 28 April, 2024
مجله ویستا

خوراک گوشت و قارچ


خوراک گوشت و قارچ
● وسایل مورد نیاز
۴۵۰ گرم گوشت بدون استخوان
▪ سه قاشق غذاخوری روغن زیتون
▪ نصف قاشق مرباخوری نمک
▪ یک چهارم قاشق مرباخوری فلفل
▪ دو عدد هویج متوسط خرد شده
▪ دو عدد پیاز کوچک خرد شده
▪ ۲۰۰ گرم قارچ
▪ ۴۰۰ گرم لوبیا سفید پخته
▪ نصف فنجان رب گوجه
▪ پودر سیر یک قاشق غذاخوری
▪ چهار عدد گوجه فرنگی
● طرز تهیه
در یک تابه بزرگ یک قاشق روغن زیتون ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید سپس گوشت ها را که از قبل خرد کردید به آن اضافه کرده و برای یک الی دو دقیقه تفت دهید و به میزان دلخواه به آن نمک و فلفل اضافه کنید.
در تابه دیگری بقیه روغن را ریخته و هویج را برای سه دقیقه در آن سرخ کنید. سپس پیازهای خرد شده را بیفزایید و آن را برای پنج تا هشت دقیقه دیگر حرارت دهید.
قارچ ها را که شسته و لایه لایه خرد کرده اید بخارپز کنید. گوجه فرنگی ها را خرد کرده درون تابه به سبزیجات اضافه کنید سپس لوبیای پخته شده را همراه قارچ درون تابه بریزید و به میزان دلخواه نمک و فلفل بزنید.
رب را با پودر سیر مخلوط کرده همراه با گوشت های سرخ شده به مواد درون تابه اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی و با حرارت ملایم برای ۱۰ تا ۱۵ دقیقه پخته و جا بیفتد.

فریده وکیلی
منبع : روزنامه ایران


همچنین مشاهده کنید