پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا

عدس پلو


عدس پلو
● مواد لازم:
▪ برنج ۱ کیلو
▪ عدس ۲۵۰ گرم
▪ قارچ ۲۵۰ گرم
▪ گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
▪ رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
▪ روغن مایع ۱ فنجان
▪ پیاز سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری
▪ زعفران سائیده ۱ قاشق چایخوری
▪ زرشک سرخ شده ۳ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل بمقدار لازم
● طرزتهیه:
برنج را شسته و با نمک خیس می کنیم. عدس را ۳-۲ ساعت قبل خیس کرده و می گذاریم با ۳ فنجان آب بپزد تا آب آن کشیده شود.
گوشت چرخ کرده را با روغن و پیاز داغ تفت می دهیم. قارچ را حلقه حلقه می کنیم و با رب گوجه فرنگی، نمک و فلفل به گوشت اضافه می کنیم . سپس یک فنجان آب به گوشت اضافه می کنیم و می گذاریم بپزد. عدس پخته شده را هم به گوشت و قارچ پخته اضافه کرده و پس از پختن برنج، آن را لابلای برنج می ریزیم. مقداری روغن روی برنج ریزیم و می گذاریم دم بکشد.
زرشک را در آخر روی پلو می ریزیم.
منبع : آشپزآنلاین