جمعه, ۲۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 17 May, 2024
مجله ویستا
دلمه برگ مو به روش یونانی
پیش از این که فصل برگ های درخت انگور برای پخت دلمه برگ مو به پایان برسد، یکی از وعده های غذایی را به این غذا اختصاص دهید. اغلب خانم های ایرانی با روش پخت دلمه برگ موی معمولی آشنایی دارند ولی در اینجا قصد داریم دستور پخت دلمه ای را ارائه دهیم که هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ روش پخت با نوع سنتی آن متفاوت است. این دلمه متعلق به کشور یونان است و انتخاب روش بخارپز برای پخت آن، غذای سالم را تضمین می کند.
● مواد لازم
▪ ۴۰ عدد برگ مو
▪ ۴ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
● مواد لازم برای داخل دلمه
▪ ۱۵۰ گرم یا سه چهارم فنجان برنج (در آب خیسانده شده)
▪ ۱۰۰ گرم پیازچه (خردشده)
▪ ۴۰ گرم یا یک چهارم فنجان لپه (پخته شده)
▪ ۲۵ گرم یا یک چهارم فنجان کشمش پلویی
▪ ۲ قاشق سوپ خوری برگ نعناع تازه خردشده
▪ ۴ قاشق سوپ خوری برگ جعفری خردشده
▪ سه چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
▪ نمک به میزان لازم
● طرز تهیه
۱) چوب هر یک از برگ ها را با قیچی یا چاقو ببرید. قابلمه ای را آماده کرده و دوسوم آن را با آب و کمی نمک پر کنید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش آید، سپس برگ ها را داخل آب در حال جوش بریزید و حرارت دادن را تا زمانی ادامه دهید که رنگ برگ ها کمی تغییر کند. حالا برگ های نیم پز شده را در سبدی آبکشی کنید و روی آنها آب سرد بریزید.
۲) تمام مواد مخصوص داخل دلمه را در کاسه ای بریزید و با هم خوب مخلوط کنید.
۳) هر یک از برگ ها را پهن کرده و یک قاشق مرباخوری سرپر یا یک قاشق سوپ خوری سرخالی از مواد را در وسط برگ بریزید. با توجه به اینکه این دلمه به روش سنتی بسته نمی شود، ابتدا لبه انتهایی و سپس دو لبه طرفین برگ را روی مواد برگردانید و سپس شروع به لوله کردن برگ کنید.
۴) برای پخت این دلمه، از روش بخارپز استفاده می شود. بنابراین سبد فلزی دسته داری که امکان قرار دادن در دهانه قابلمه دیگری را داشته باشد، انتخاب کنید و دلمه ها را یک به یک بعد از پیچیدن، داخل آن سبد بچینید و روی سطح آنها روغن زیتون بریزید.
۵) نیمی از حجم قابلمه زیریرن را از آب پرکنید و سبد حاوی دلمه را روی قابلمه قرار دهید و در قابلمه را روی سبد بگذارید.
(روش بخارپز کردن) برای بخارپز کردن این دلمه و مواد داخل آن حدود یک ساعت زمان کافی است ولی در صورتی که این میزان برای پخت برنج داخل دلمه کافی نبود، مقدار دیگری آب داخل قابلمه زیرین بریزید و زمان پخت را اضافه کنید. این دلمه را به همراه لیموترش و سالاد سرو کنید.
منبع : روزنامه شرق
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران توماج صالحی دولت سیزدهم مازندران دولت رئیسی مجلس شورای اسلامی رئیس جمهور مجلس شورای نگهبان قوه قضائیه تعطیلی شنبه ها
سیل مشهد هواشناسی سیل مشهد تهران خراسان رضوی بارش باران پلیس شهرداری تهران قوه قضاییه قتل آموزش و پرورش
قیمت خودرو خودرو قیمت دلار قیمت طلا ایران خودرو بازار خودرو مالیات مسکن دلار بانک مرکزی سایپا یارانه
لیلا حاتمی زری خوشکام علی حاتمی نمایشگاه کتاب کتاب نمایشگاه کتاب تهران سریال تلویزیون سینمای ایران فردوسی همایون شجریان سینما
رژیم صهیونیستی اسرائیل غزه فلسطین آمریکا جنگ غزه روسیه حماس اوکراین چین ترکیه نوار غزه
فوتبال بارسلونا استقلال پرسپولیس تراکتور جام حذفی لیگ برتر سپاهان بازی لیگ برتر ایران باشگاه استقلال لیگ برتر انگلیس
هوش مصنوعی آیفون اپل گوگل اینترنت سامسونگ تبلیغات عیسی زارع پور دوربین
چای بارداری دیابت کاهش وزن چاقی زوال عقل