پنجشنبه, ۱۳ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 2 May, 2024
مجله ویستا
دلمه برگ مو به روش یونانی
پیش از این که فصل برگ های درخت انگور برای پخت دلمه برگ مو به پایان برسد، یکی از وعده های غذایی را به این غذا اختصاص دهید. اغلب خانم های ایرانی با روش پخت دلمه برگ موی معمولی آشنایی دارند ولی در اینجا قصد داریم دستور پخت دلمه ای را ارائه دهیم که هم به لحاظ محتوا و هم به لحاظ روش پخت با نوع سنتی آن متفاوت است. این دلمه متعلق به کشور یونان است و انتخاب روش بخارپز برای پخت آن، غذای سالم را تضمین می کند.
● مواد لازم
▪ ۴۰ عدد برگ مو
▪ ۴ قاشق سوپ خوری روغن زیتون
● مواد لازم برای داخل دلمه
▪ ۱۵۰ گرم یا سه چهارم فنجان برنج (در آب خیسانده شده)
▪ ۱۰۰ گرم پیازچه (خردشده)
▪ ۴۰ گرم یا یک چهارم فنجان لپه (پخته شده)
▪ ۲۵ گرم یا یک چهارم فنجان کشمش پلویی
▪ ۲ قاشق سوپ خوری برگ نعناع تازه خردشده
▪ ۴ قاشق سوپ خوری برگ جعفری خردشده
▪ سه چهارم قاشق چایخوری فلفل سیاه
▪ نمک به میزان لازم
● طرز تهیه
۱) چوب هر یک از برگ ها را با قیچی یا چاقو ببرید. قابلمه ای را آماده کرده و دوسوم آن را با آب و کمی نمک پر کنید و روی شعله اجاق گاز قرار دهید تا آب به جوش آید، سپس برگ ها را داخل آب در حال جوش بریزید و حرارت دادن را تا زمانی ادامه دهید که رنگ برگ ها کمی تغییر کند. حالا برگ های نیم پز شده را در سبدی آبکشی کنید و روی آنها آب سرد بریزید.
۲) تمام مواد مخصوص داخل دلمه را در کاسه ای بریزید و با هم خوب مخلوط کنید.
۳) هر یک از برگ ها را پهن کرده و یک قاشق مرباخوری سرپر یا یک قاشق سوپ خوری سرخالی از مواد را در وسط برگ بریزید. با توجه به اینکه این دلمه به روش سنتی بسته نمی شود، ابتدا لبه انتهایی و سپس دو لبه طرفین برگ را روی مواد برگردانید و سپس شروع به لوله کردن برگ کنید.
۴) برای پخت این دلمه، از روش بخارپز استفاده می شود. بنابراین سبد فلزی دسته داری که امکان قرار دادن در دهانه قابلمه دیگری را داشته باشد، انتخاب کنید و دلمه ها را یک به یک بعد از پیچیدن، داخل آن سبد بچینید و روی سطح آنها روغن زیتون بریزید.
۵) نیمی از حجم قابلمه زیریرن را از آب پرکنید و سبد حاوی دلمه را روی قابلمه قرار دهید و در قابلمه را روی سبد بگذارید.
(روش بخارپز کردن) برای بخارپز کردن این دلمه و مواد داخل آن حدود یک ساعت زمان کافی است ولی در صورتی که این میزان برای پخت برنج داخل دلمه کافی نبود، مقدار دیگری آب داخل قابلمه زیرین بریزید و زمان پخت را اضافه کنید. این دلمه را به همراه لیموترش و سالاد سرو کنید.
منبع : روزنامه شرق
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
ایران آمریکا اسرائیل مجلس شورای اسلامی دولت نیکا شاکرمی معلمان رهبر انقلاب مجلس خلیج فارس بابک زنجانی دولت سیزدهم
آتش سوزی تهران پلیس زلزله قتل آموزش و پرورش شهرداری تهران سیل قوه قضاییه سلامت دستگیری سازمان هواشناسی
قیمت خودرو قیمت طلا قیمت دلار خودرو بازار خودرو دلار بانک مرکزی ایران خودرو سایپا کارگران تورم قیمت
سریال مشهد تلویزیون فیلم سینمایی مسعود اسکویی سینمای ایران سینما فیلم رسانه ملی دفاع مقدس
مکزیک
رژیم صهیونیستی غزه فلسطین جنگ غزه حماس روسیه نوار غزه انگلیس ترکیه یمن اوکراین نتانیاهو
فوتبال استقلال پرسپولیس سپاهان تراکتور علی خطیر لیگ برتر ایران رئال مادرید لیگ قهرمانان اروپا باشگاه استقلال بایرن مونیخ لیگ برتر
هوش مصنوعی تلفن همراه اپل گوگل همراه اول اینستاگرام تبلیغات واکسن وزیر ارتباطات ناسا پهپاد
سرطان فشار خون کبد چرب دیابت بیماری قلبی ویتامین کاهش وزن قهوه