جمعه, ۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 26 April, 2024
مجله ویستا
اسیدهای چرب روغن زیتون از لخته شدن خون جلوگیری میکند
اولئیک اسید، نام اسید چرب موجود در روغن زیتون است که موجب کاهش LDL یا همان کلسترولهای بد در بدن شده و از طرف دیگر موجب بالارفتن HDL خون یا همان ماده حامل چربیها در خون میشود که این ماده از لخته شدن و رسوب خون در رگها جلوگیری میکند. دکتر محمدرضا وفا، متخصص تغذیه و رژیم درمانی با بیان این مطلب گفت: «بدترین نوع اسیدهای چرب نیز اسیدهای چرب ترانس است که عامل هیدروژنه شدن روغنهای مایع و همچنین پالمتیک و میرسیتیک هستند که اثری کاملا عکس اسیدهای چرب روغن زیتون داشته و سبب کاهش سطح HDL و افزایش LDL خون میشوند.» وی ادامه داد: «از جمله مواد غذایی که حاوی این اسیدهای چرب مضر سلامتی یعنی پالمتیک و میرسیتیک هستند، میتوان به گوشت قرمز و چربی لبنیاتی همچون کره و ماستهای پرچرب اشاره کرد که این اسیدهای چرب، سبب احتمال بروز بیشتر بیماریهایی از جمله بیماریهای قلبی و عروقی میشوند.»
منبع : روزنامه سلامت
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
خرید میز و صندلی اداری
خرید بلیط هواپیما
گیت کنترل تردد
طالبان رئیسی ابراهیم رئیسی توماج صالحی حجاب گشت ارشاد سریلانکا رهبر انقلاب کارگران پاکستان مجلس شورای اسلامی دولت
آتش سوزی کنکور سیل هواشناسی تهران سازمان سنجش شهرداری تهران پلیس سلامت فراجا قتل زنان
قیمت خودرو خودرو بازنشستگان قیمت دلار دلار قیمت طلا بازار خودرو ایران خودرو بانک مرکزی ارز قیمت سکه مسکن
هوش مصنوعی مهران مدیری تلویزیون فیلم سحر دولتشاهی سینمای ایران کتاب بازیگر تئاتر شعر سینما
کنکور ۱۴۰۳
اسرائیل غزه آمریکا رژیم صهیونیستی فلسطین جنگ غزه روسیه حماس اوکراین طوفان الاقصی اتحادیه اروپا ترکیه
فوتبال پرسپولیس استقلال بارسلونا بازی ژاوی باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس فوتسال تراکتور لیگ برتر انگلیس تیم ملی فوتسال ایران
تیک تاک همراه اول بنیاد ملی نخبگان فیلترینگ ناسا وزیر ارتباطات تبلیغات اپل نخبگان
مالاریا سلامت روان کاهش وزن استرس داروخانه پیری دوش گرفتن