سه شنبه, ۱۸ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 7 May, 2024
مجله ویستا
بورانی بادمجان
● موادلازم:
▪ بادمجان سرخ شده ده عدد
▪ آب گوجهفرنگی یک لیوان
▪ سیر سه حبه (سه پر)
▪ پیاز سرخ شده دوقاشق غذاخوری
▪ روغن مایع دوقاشق غذاخوری
▪ نمک و زردچوبه و فلفل به مقدار لازم
● طرز تهیه:
سیر را خرد کرده ودر روغن سرخ میکنیم تا کمی طلایی شود. پیازسرخ شده را به آن اضافه کرده و نمک و زردچوبه و فلفل میزنیم و بادمجانهای سرخ شده را در ظرف میچینیم و روی آن آب گوجهفرنگی میریزیم و نصف لیوان هم آب اضافه میکنیم و با حرارت ملایم میگذاریم بادمجانها کاملن پخته شود وآب آن خشک شود.
بعد از پختن بادمجانها آنها را در داخل ظرف له میکنیم بطوری که بادمجان و آب گوجه فرنگی کاملن مخلوط شود.
این غذا بسیار سریع و راحت آماده میشود و خیلی خوشمزه است. به جای آب گوجه فرنگی میتوانید گوجهفرنگیها را بصورت حلقهحلقه روی بادمجانها بچینید و در انتها بعد از پختن همراه بادمجانها له کنید. اگر گوجهفرنگی هم در دسترس نبود از یک قاشق رب گوجهفرنگی استفاده کنید.
منبع : شیندخت
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
حماس غزه آمریکا رافائل گروسی رهبر انقلاب حج مجلس شورای اسلامی شورای نگهبان دولت دولت سیزدهم حسین امیرعبداللهیان رسانه
هواشناسی تهران قتل شهرداری تهران حجاب قوه قضاییه سیل فضای مجازی آموزش و پرورش سلامت سیلاب سازمان هواشناسی
قیمت خودرو خودرو مالیات ایران خودرو بانک مرکزی قیمت دلار قیمت طلا بازار خودرو قیمت دلار مسکن حقوق بازنشستگان
تئاتر دفاع مقدس سریال تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران مسعود اسکویی صدا و سیما سینما
دانشگاه آزاد اسلامی دانش بنیان فضا
اسرائیل رژیم صهیونیستی جنگ غزه فلسطین روسیه رفح چین اوکراین طوفان الاقصی نوار غزه مصر طالبان
استقلال فوتبال پرسپولیس لیگ برتر ذوب آهن نساجی لیگ برتر ایران لیگ برتر فوتبال ایران بازی سپاهان رئال مادرید جواد نکونام
هوش مصنوعی اپل سامسونگ آیفون باتری مایکروسافت گوگل ناسا تلفن همراه ماهواره
بیماران خاص کاهش وزن رژیم غذایی زیبایی بیمه دندانپزشکی فشار خون سبزیجات