پنجشنبه, ۱۴ تیر, ۱۴۰۳ / 4 July, 2024
مجله ویستا
کباب جوجه تابه ای
![کباب جوجه تابه ای](/mag/i/1/qe20j.jpg)
▪ جوجه به وزن ۷۵۰ گرم تا ۱ کیلو :: ۱ عدد
▪ روغن زیتون :: ۲ قاشق سوپخوری
▪ آب لیمو :: ۲ قاشق سوپخوری
▪ آب پیاز رنده شده :: ۲ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل :: به میزان کافی
▪ زعفران حل شده :: به میزان کافی
● طــــــــــرز تهیه
جوجه را قطعه قطعه کرده استخوانهای درشت آنرا می گیریم . روغن زیتون ، آب لیمو و آب پیاز را به همراه نمک و فلفل و زعفران حل شده در آبجوش را با هم مخلوط کرده و جوجه را در این سس می خوابانیم بهتر است جوجه ها حداقل ۱ تا ۵/۱ ساعت در این سس بمانند قطعات جوجه ها را به سیخ های کوچک ( به طول ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر ) می کشیم . تابه چدنی را می گذاریم داغ شود و سیخ های کباب را یکی یکی در تابه قرار داده هر طرف سیخ که برشته شد آنرا برگردانده سیخ دیگری را می گذاریم تا کبابها آماده شود .بعد با همان سیخ ها در دیس قرار داده کمی کره را روی آن می گذاریم یا با سس پیاز و گوجه فرنگی مصرف می نماییم .
منبع : دوستان
انتخابات ریاست جمهوری انتخابات مسعود پزشکیان سعید جلیلی ایران انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم انتخابات ریاست جمهوری 1403 انتخابات ریاست جمهوری ۱۴۰۳ مناظره مناظره انتخاباتی سیاست ریاست جمهوری
هواشناسی شهرداری تهران اربعین تهران قتل سازمان هواشناسی سلامت فضای مجازی پلیس وزارت بهداشت حوادث آموزش و پرورش
قیمت دلار قیمت طلا خودرو قیمت خودرو حقوق بازنشستگان دلار مسکن قیمت سکه بازار خودرو تورم اقتصاد بازار سرمایه
ماه محرم محرم الناز شاکردوست تلویزیون زنان فیلم سینمایی بازیگر سینما سینمای ایران رسانه ملی کتاب تئاتر
دانش بنیان کنکور ۱۴۰۳ ماهواره
غزه رژیم صهیونیستی فلسطین روسیه جو بایدن آمریکا جنگ غزه ترکیه دونالد ترامپ حزب الله لبنان چین اوکراین
پرسپولیس فوتبال استقلال یورو 2024 باشگاه پرسپولیس علیرضا بیرانوند سپاهان کریستیانو رونالدو لیگ برتر باشگاه استقلال لیگ برتر ایران تیم ملی پرتغال
هوش مصنوعی سامسونگ گوگل ژاپن اپل نمایشگاه الکامپ اینستاگرام عیسی زارع پور
خواب دیابت پارکینسون افسردگی مو قهوه سرطان فشار خون