دوشنبه, ۱۷ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 6 May, 2024
مجله ویستا
کباب جوجه تابه ای
● مـــــــــــواد لازم
▪ جوجه به وزن ۷۵۰ گرم تا ۱ کیلو :: ۱ عدد
▪ روغن زیتون :: ۲ قاشق سوپخوری
▪ آب لیمو :: ۲ قاشق سوپخوری
▪ آب پیاز رنده شده :: ۲ قاشق سوپخوری
▪ نمک و فلفل :: به میزان کافی
▪ زعفران حل شده :: به میزان کافی
● طــــــــــرز تهیه
جوجه را قطعه قطعه کرده استخوانهای درشت آنرا می گیریم . روغن زیتون ، آب لیمو و آب پیاز را به همراه نمک و فلفل و زعفران حل شده در آبجوش را با هم مخلوط کرده و جوجه را در این سس می خوابانیم بهتر است جوجه ها حداقل ۱ تا ۵/۱ ساعت در این سس بمانند قطعات جوجه ها را به سیخ های کوچک ( به طول ۲۵ تا ۳۰ سانتی متر ) می کشیم . تابه چدنی را می گذاریم داغ شود و سیخ های کباب را یکی یکی در تابه قرار داده هر طرف سیخ که برشته شد آنرا برگردانده سیخ دیگری را می گذاریم تا کبابها آماده شود .بعد با همان سیخ ها در دیس قرار داده کمی کره را روی آن می گذاریم یا با سس پیاز و گوجه فرنگی مصرف می نماییم .
منبع : دوستان
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
غزه ایران آمریکا شورای نگهبان مجلس شورای اسلامی انتخابات دولت حسین امیرعبداللهیان حجاب جنگ دولت سیزدهم حسن روحانی
سلامت هواشناسی اصفهان شهرداری تهران تهران قتل فضای مجازی سیلاب سامانه بارشی سازمان هواشناسی آموزش و پرورش باران
بانک مرکزی خودرو بنزین بازار خودرو قیمت دلار قیمت طلا قیمت خودرو دلار یارانه مسکن ایران خودرو حقوق بازنشستگان
تلویزیون نمایشگاه کتاب سینمای ایران صدا و سیما دفاع مقدس مسعود اسکویی موسیقی سریال مهران غفوریان
معماری
اسرائیل رژیم صهیونیستی حماس فلسطین جنگ غزه روسیه اوکراین امیرعبداللهیان طوفان الاقصی ایالات متحده آمریکا نوار غزه جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال لیگ برتر جواد نکونام رئال مادرید سپاهان بارسلونا بازی لیگ برتر انگلیس باشگاه استقلال باشگاه پرسپولیس
باتری اپل گوگل اینستاگرام آیفون مایکروسافت ناسا عکاسی سامسونگ
کاهش وزن دیابت توت فرنگی سیگار فشار خون کبد چرب