یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
اعمال پروتئین در غذا
- پروتئينها موجب پايدارى مواد غذائى مىشوند، مثل تشکيل کَف. کَف هنگامى تشکيل مىشود که گاز در يک محيط مايع منتشر شود. براى مثال، کَف با داخل کردن هوا در سفيده تخممرغ، ژلاتين و خامه توليد مىشود. اگر کَف حرارت داده شود، پروتئين دناتوره شده و کف پايدار مىشود. |
- پروتئينها مىتوانند دناتوره و منعقد شوند، مثلاً در طى عمل پختن، تخممرغ خام به تخممرغ سرخ شده يا کاملاً پخته تبديل مىشود و باکترىهاى مضر کشته مىشوند تا پاتوژنهاى غذازاد منهدم گردند. |
- بافت مواد غذائى پروتئينى بهخاطر خاصيت آمفوتريک آنها مىتواند تغيير يابد. مثلاً شير دَلَمه مىشود و پنير مىسازد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان وزیر خارجه دولت سیستان و بلوچستان جنگ انتخابات مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم مجلس حسن روحانی
سیل یسنا تهران هواشناسی شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو بانک مرکزی قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم دلار بازار خودرو حقوق بازنشستگان ایران خودرو
تلویزیون جهان صدا و سیما مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه روسیه آمریکا ترکیه انگلیس اوکراین نوار غزه ایالات متحده آمریکا یمن
فوتبال پرسپولیس رئال مادرید استقلال سپاهان لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا عکاسی تبلیغات موبایل گوگل
کبد چرب فشار خون