یکشنبه, ۱۶ اردیبهشت, ۱۴۰۳ / 5 May, 2024
مجله ویستا
اعمال پروتئین در غذا
- پروتئينها موجب پايدارى مواد غذائى مىشوند، مثل تشکيل کَف. کَف هنگامى تشکيل مىشود که گاز در يک محيط مايع منتشر شود. براى مثال، کَف با داخل کردن هوا در سفيده تخممرغ، ژلاتين و خامه توليد مىشود. اگر کَف حرارت داده شود، پروتئين دناتوره شده و کف پايدار مىشود. |
- پروتئينها مىتوانند دناتوره و منعقد شوند، مثلاً در طى عمل پختن، تخممرغ خام به تخممرغ سرخ شده يا کاملاً پخته تبديل مىشود و باکترىهاى مضر کشته مىشوند تا پاتوژنهاى غذازاد منهدم گردند. |
- بافت مواد غذائى پروتئينى بهخاطر خاصيت آمفوتريک آنها مىتواند تغيير يابد. مثلاً شير دَلَمه مىشود و پنير مىسازد. |
همچنین مشاهده کنید
نمایندگی زیمنس ایران فروش PLC S71200/300/400/1500 | درایو …
دریافت خدمات پرستاری در منزل
pameranian.com
پیچ و مهره پارس سهند
تعمیر جک پارکینگ
خرید بلیط هواپیما
امیرعبداللهیان حسین امیرعبداللهیان اوکراین دولت سیستان و بلوچستان انتخابات جنگ مجلس شورای اسلامی حجاب دولت سیزدهم افغانستان مجلس
سیل هواشناسی تهران شهرداری تهران بارندگی سازمان هواشناسی باران فضای مجازی یسنا آتش سوزی هلال احمر آموزش و پرورش
هوش مصنوعی خودرو دلار قیمت خودرو قیمت دلار مسکن قیمت طلا تورم بانک مرکزی بازار خودرو حقوق بازنشستگان ارز
مسعود اسکویی تلویزیون ایتالیا صدا و سیما دفاع مقدس حج مهران غفوریان موسیقی صداوسیما سریال سینمای ایران سازمان صدا و سیما
رژیم صهیونیستی فلسطین اسرائیل جنگ غزه حماس روسیه آمریکا انگلیس یمن نوار غزه ایالات متحده آمریکا جنگ اوکراین
فوتبال پرسپولیس استقلال سپاهان رئال مادرید لیگ برتر باشگاه استقلال بازی باشگاه پرسپولیس علی خطیر جواد نکونام بایرن مونیخ
خواب آیفون اینستاگرام دیابت اپل ناسا صاعقه تبلیغات موبایل گوگل
سلامت کبد چرب فشار خون گرما